• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ay bizim köyde ineklerimiiz çalmışlar 50 000 60 000 zarar :((((((((

dayımlar kurban için bakıyorlardı 6 tane çalınmış geçim kynağı çok üzülmüşler dayımlar yıkılmışlar

Hadi nikah şekerlerini, kına bindallısını, kına güllerini, kuruyemiş paketlerini, sepetlerini hepsini birlikte yapalım hatta gelin parti evimizde kınanınızı mekanımızda keyifle yapalım:)
çok uygun fiyatlar bir göz gezdirmeden olmaz:) www.defnepartystore.com'da 02163606335

siz buraya yazıyosunuz ama bu topikteki hemen hemen herkes evlendi
evlenicek bikaç kişi bizden
onlarında hepsi ist de değil :1:

kızlar ben bu kkyı seviyorum yaaa :1:
bu site tamamen tecrübe oluyo insana..
insanlar neler yaşıyoo..

Doktoruma aşık oldum.

Ya kızlar ben resmen doktoruma aşık oldum ama şu an durum çok vahim :( Ve ben bir hata yaptım. :(

2 ay önce meme estetiği olduğum hastanedeki doktoruma önceleri ilgi duymuyordum. Dikiş yerimde açılma sebebiyle adam beni 2 günde bir yanına çağırıp pansuman yapıyor.. Bir ilgi, bir alaka anlatamam resmen aşık gibi... bir okadarda ciddi anlam veremiyorum neden böyle diye ??? ..
- Bana yok çok güzelsin vücudun güzel, yüzün güzel gibi laflar kullanıyordu. Ben yinede yanaşmaya cesaret edemiyordum.
- Adama soruyorum bütün hastaların böyle 2 günde bir pansumana geliyorlarmı diye !!! gülerek hayır diyor ....
- Hastanede insanlar tip tip bana bakıyor çekiniyorum gelmeye diyorum .. Sen korkma ben birşey demedikçe sana kimse birşey diyemez diyor ?
- Arıyorum rahatsız etmiyorum dimi diye soruyorum ? hayır istediğin zaman ara diyor.. Ama aradığımda da bir okadar ciddi konuşuyor.
Dün gittiğimde ise göğsüme pansuman yaptıktan sonra karnımı, popomu incelemeye başladı !!! halbuki ben demedim sadece karnımı kestirmek istiyorum demiştim .. Çok utandım bakarken çünkü ben öyle ulu orda açıp gösteremiyorum işte :( onada söyledim utanıyorum diye :( nolacak cnm falan dedi :(
bir kız arkadaşmla paylaştım bunu bana mesaj atmamı söyledi.. Yoksa asla atmazdım.. DEMEK neymiş :( kendi bildiğinden şaşmayacakmışsın.. kimseyi dinlemeyecekmişsin :( offf rezil oldum.. ben asla böyle bir insan değildim yaaaaa :((
bunun üzerine cesaretimi toplayıp ona mesaj attım..
-Söylediğin güzel sözler için tşk.ederim. Çok hoşuma gitti diye.
- Ondan gelen cevap ise : Rica ederim. Ben gördüğüm gerçekleri söyledim. Kendinize iyi bakın yazmış. :(
Oysaki ben bana ilgisi var sanıyordum.. Madem yoktu neden ilgili davrandı :(
- Tekrar mesaj attım : Hayır ya sadece bukadar olmamalı diye !!! :(
- Onden gelen cevap : ne kadar olmalı ? karın ve lipodan sonra daha güzel olacak. Eşin seni kıskanacak ve çok mutlu olacaksın yazmış :(
dahada birşey yazmaya cesaret edemedim :(
- Şimdi soruyorum arkadaşlar size dikişimde açılma var pansumana gitmem lazım ve onun yüzüne nasıl bakacağım :( ?
- Resmen kendimi rezil ettim :( erkek delisiymişim gibi :( sadece ufacık bir ilgiden seviyor sanmışım oysaki :( şu an içim acıyor inanırmısınız :(
Böyle davranmasının sebebi bence ünlü bir doktor ile çalışıyor duyulursa kariyer meselesi diye :( ya sizce ??? lütfen gideyimmi ? gitmiyeyimmi ? yardımcı olun ? gidince yüzüne nasıl bakayım ? ne konuşayım ? yol gösterin bana lütfennnn

Aylin tşk canım sğol annemde açmış telefon ağlıyor şimdi 6 tane inek onlar için herşey sağılıyor
ineğin yavrusuna dana diyoruz biz annem diyorki anlatmışlar köyden açıp danalar diğer ineklerin yanına gidip kokluyorlarmış annelerini bulamıyorlarmış gözlerinden yaş geliyormuş onlar aile gibi olmuşalr annanemde çok ağlamış kim bilir terör mü çaldı pislikler dayım üç gündür arıormuş dağ ova yollarda ah inşallah bulunur bak et emek et en iyileri gitmiş seçilmiş sanki

Eşim işten çık p<aetesi istifanı ver dedi o günden bugüne ses yok sanırım sinirden dedi evde duramam çok sıkılırım

Aylin tşk canım sğol annemde açmış telefon ağlıyor şimdi 6 tane inek onlar için herşey sağılıyor
ineğin yavrusuna dana diyoruz biz annem diyorki anlatmışlar köyden açıp danalar diğer ineklerin yanına gidip kokluyorlarmış annelerini bulamıyorlarmış gözlerinden yaş geliyormuş onlar aile gibi olmuşalr annanemde çok ağlamış kim bilir terör mü çaldı pislikler dayım üç gündür arıormuş dağ ova yollarda ah inşallah bulunur bak et emek et en iyileri gitmiş seçilmiş sanki

kurbanda satmak için almışlardır haram zıkkım olsun ya İnşallah bulunur canım kulaklarında damga ile bulurlar belki

Akşama ne yapmayı düşünüyorsunuz yemek :)

denizcim geçmiş olsun canım. allah çıkartır o pisliklerden bunun acısını ama işte olan mal sahibine oluyor. rabbim yardımcıları olsun.

ben dün akşamdan yaptım yemeğimi. eşimede söyledim . yarın semizotu var aklına başka yemek getirme canın sadece semiz otu çeksin :60: sonra ziyan oluyor yemeğimiz dedim tmm dedi. yanınada bişey yaparım gidince çorba yada makarna.

inşallah az da olsa gelir içinde acaba kaldımı diye kendim kendimi yerim ben

gelir canım
hiç kafana takma şimdiden onu
kasma kendini
hatta o kısmı iç düşünüp telaş yapma kan gelirmi gelmez mi gelirse az mı gelir çok mu gelir

deniz çok geçmiş olsun cnm

eda güldüm valla ne yalan söyleyeyim
kusura bakmasın kim yazmışsa ama saf dicem
üstelik evlide sanırım eşin kıskanır demiş doktor
hem acıdım hem kızdım
yaptığı çok ayıp evli ise doktor onu beğenip iltifat bile etse onun buna müsade etmemesi lazım
tavrını baştan koyca doktor zaten böle birşeye cesaret edemez di

İnsanın emeğini çalmak bukadar kolay işte deniz. Allah bildiği gibi yapsın çalanları. :((

Back