kızlar ben bu kkyı seviyorum yaaa

bu site tamamen tecrübe oluyo insana..
insanlar neler yaşıyoo..
Doktoruma aşık oldum.
Ya kızlar ben resmen doktoruma aşık oldum ama şu an durum çok vahim

Ve ben bir hata yaptım.
2 ay önce
meme estetiği olduğum hastanedeki doktoruma önceleri ilgi duymuyordum. Dikiş yerimde açılma sebebiyle adam beni 2 günde bir yanına çağırıp pansuman yapıyor.. Bir ilgi, bir alaka anlatamam resmen aşık gibi... bir okadarda ciddi anlam veremiyorum neden böyle diye ??? ..
- Bana yok çok güzelsin vücudun güzel, yüzün güzel gibi laflar kullanıyordu. Ben yinede yanaşmaya cesaret edemiyordum.
- Adama soruyorum bütün hastaların böyle 2 günde bir pansumana geliyorlarmı diye !!! gülerek hayır diyor ....
- Hastanede insanlar tip tip bana bakıyor çekiniyorum gelmeye diyorum .. Sen korkma ben birşey demedikçe sana kimse birşey diyemez diyor ?
- Arıyorum rahatsız etmiyorum dimi diye soruyorum ? hayır istediğin zaman ara diyor.. Ama aradığımda da bir okadar ciddi konuşuyor.
Dün gittiğimde ise göğsüme pansuman yaptıktan sonra karnımı, popomu incelemeye başladı !!! halbuki ben demedim sadece karnımı kestirmek istiyorum demiştim .. Çok utandım bakarken çünkü ben öyle ulu orda açıp gösteremiyorum işte

onada söyledim utanıyorum diye

nolacak cnm falan dedi
bir kız arkadaşmla paylaştım bunu bana mesaj atmamı söyledi.. Yoksa asla atmazdım.. DEMEK neymiş

kendi bildiğinden şaşmayacakmışsın.. kimseyi dinlemeyecekmişsin

offf rezil oldum.. ben asla böyle bir insan değildim yaaaaa

(
bunun üzerine cesaretimi toplayıp ona mesaj attım..
-Söylediğin güzel sözler için tşk.ederim. Çok hoşuma gitti diye.
- Ondan gelen cevap ise : Rica ederim. Ben gördüğüm gerçekleri söyledim. Kendinize iyi bakın yazmış.

Oysaki ben bana ilgisi var sanıyordum.. Madem yoktu neden ilgili davrandı
- Tekrar mesaj attım : Hayır ya sadece bukadar olmamalı diye !!!

- Onden gelen cevap : ne kadar olmalı ? karın ve lipodan sonra daha güzel olacak. Eşin seni kıskanacak ve çok mutlu olacaksın yazmış

dahada birşey yazmaya cesaret edemedim
- Şimdi soruyorum arkadaşlar size dikişimde açılma var pansumana gitmem lazım ve onun yüzüne nasıl bakacağım

?
- Resmen kendimi rezil ettim

erkek delisiymişim gibi

sadece ufacık bir ilgiden seviyor sanmışım oysaki

şu an içim acıyor inanırmısınız

Böyle davranmasının sebebi bence ünlü bir doktor ile çalışıyor duyulursa kariyer meselesi diye

ya sizce ??? lütfen gideyimmi ? gitmiyeyimmi ? yardımcı olun ? gidince yüzüne nasıl bakayım ? ne konuşayım ? yol gösterin bana lütfennnn