• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar herkese merhaba...sessiz sessiz sizleri takip ettiğimden benim kim olduğumu merak edenler olmuş.haklısınız kendimi tanıtayım:))
öncelikle ben de yeni gelinim 10 temmuz gelini:)özel bir hastanede diş hekimi olarak çalışıyorum.çok yoğun ve stresli bi çalışma hayatım var ve bu yoğunlukta stres atabildiğim bikaç etkinlikten biri sizlerin konuşmalarınızı takip etmek...bu forumda ilk önce çeyiz hazırlıklarıyla ilgili kısımlara takılıyordum ama şimdi yeni evli olup aynı şeyleri yaşadığım sizleri takip etmek beni mutlu ediyor.sizler için de sakıncası yoksa hastalarımdan fırsat buldukça yine buralarda olmaya devam etmek isterim...herkese kolay gelsin:3:

hoşgeldin nursena
yeni evlilere evlenecek olanlara buraın kapısı açık fırsat bulduğunda sende katılırsan seviniriz sohpetimize

hayırlı olsun mutlulukalar dilerim

dişşşşşşş korkulu rüyam :)))

Yeliz çok sevindim adına inşallah bundan sonrada bir sıkıntı olmaz
çok haklısın allah kimseyi hastalıkla sınamasın heryerin ağrısı acısı başka oluyor

Kızlar herkese merhaba...Sessiz sessiz sizleri takip ettiğimden benim kim olduğumu merak edenler olmuş.Haklısınız kendimi tanıtayım:))
Öncelikle ben de yeni gelinim 10 temmuz gelini:)Özel bir hastanede diş hekimi olarak çalışıyorum.Çok yoğun ve stresli bi çalışma hayatım var ve bu yoğunlukta stres atabildiğim bikaç etkinlikten biri sizlerin konuşmalarınızı takip etmek...Bu forumda ilk önce çeyiz hazırlıklarıyla ilgili kısımlara takılıyordum ama şimdi yeni evli olup aynı şeyleri yaşadığım sizleri takip etmek beni mutlu ediyor.Sizler için de sakıncası yoksa hastalarımdan fırsat buldukça yine buralarda olmaya devam etmek isterim...Herkese kolay gelsin:3:

tabiki buranın kapısı herkese açık
her zaman bekleriz
ama sessiz sessiz değil
aktif olarak sohbete katılmanı bekliyoruz
bu arada diş doktorlarından çok korkarım :18:

Kızlar tahlil sonucumu aldım şükürler olsun bi şey yok degerlerm düşük cıktı zamanla kendılıgınden kaybolur dedı dr.ay ne korktum yaaallahım kımseyı hastalkla sınamasn insan korkuyor

hadi gözünaydın canım geçmiş olsun
tez zamanda geçsin inşallah

kızlar çıkıyorum yemeğe
hepinize afiyet olsun
karnım acıkmaya başlayınca midemi bulandırıyo bu haplar
bian önce bişeyler yemem lazım
hadi öptüm hepinizi :54:

Öncelikle bebegim çok geçmiş olsun sen yazınca korktum bir an senin sigaraya başlamana çok kızdım ben de sigarayı bırakmıstım tekrar başladım stresten benim de bogazlarım şiş başka ne belirtileri var?Benim de aklım takıldı
Kızlar tahlil sonucumu aldım şükürler olsun bi şey yok degerlerm düşük cıktı zamanla kendılıgınden kaybolur dedı dr.ay ne korktum yaaallahım kımseyı hastalkla sınamasn insan korkuyor

kızlar cumartesi günü ablamlara gideceğiz eşimle kalmaya pazar günüde nasip olursa ev almayı düşünüyoruz ya mütahitle konuşmaya gideceğiz benim için bol bol dua edin olurmu evimizi alalım tez vakitte

:28:
yeliz çok sevindim adına inşallah bundan sonrada bir sıkıntı olmaz
çok haklısın allah kimseyi hastalıkla sınamasın heryerin ağrısı acısı başka oluyor

tabiki buranın kapısı herkese açık
her zaman bekleriz
ama sessiz sessiz değil
aktif olarak sohbete katılmanı bekliyoruz
bu arada diş doktorlarından çok korkarım :18:

Hadi gözünaydın canım geçmiş olsun
tez zamanda geçsin inşallah

kızlar çıkıyorum yemeğe
hepinize afiyet olsun

karnım acıkmaya başlayınca midemi bulandırıyo bu haplar
bian önce bişeyler yemem lazım
hadi öptüm hepinizi :54:

denzcm teskkrler cok allah razı olsun sızınde hayvanlarnz calınms cok uzuldm ya dılerm tez zamanda bulunr herkesn gecım kaynagı vr elınden alınmzası hemde haksızca kotu pıss hırkızlarrr nolcak

teskkr ederm amn ınsallh bızde senı optuk kızz:))

yelizimm geçmiş olsun bitanem sigaraya başlamana çok kızdım benimde bogazımda şişlik var başka ne belirtileri var?

meltemcm 3 gündür bogazmda şişlik vr bilye gibi yutkunurken zorlanıodum agrı yapıyor ustelık cok dr.vucumda yara varmı baktı kulagmda sacmda ama yok sımdı aklıma geldı gecen agda yaptım bn tahrıs oldum ve kabuk bagladı oda yapabılır tbı dr.soylemedm şükür oyle kötü bir şey deil miş ama normalde kötü huylu oldugunda asırı terleme kılo kaybı halsızlk yapar senn nerde vr

kızlar cumartesi günü ablamlara gideceğiz eşimle kalmaya pazar günüde nasip olursa ev almayı düşünüyoruz ya mütahitle konuşmaya gideceğiz benim için bol bol dua edin olurmu evimizi alalım tez vakitte

kuzum telde tam bahsedecekken yarım kaldı..
hadi hayırlııs olsun..p.tesi muhakkak konusalım çok öptüm

yelizciğim hadi gözün aydın kuzum rabbim hastalarımıza acil şifa nasip eylesin edacığımada inş.

teskrr ederm amn canm hepmıze ınsallh ayy ev mı alıyorsunuz cok sevndm hadı hayrlısı

kızlar şansa bakın
ilk defa yemeğe erken gttim
tencereyi açtım koydum çorbamı
birde ne göreyim sinek böğğ
kepçeyi bıraktım tabağımı boşaltayım derken domates çorbasını beyaz pantolonuma dökmezmiyim
o da yetmedi pilavımdan saç çıktı
daha lokma alamıcam bu ne yaa

Bitmiyor kızlar işler daraldım:(

Yarın nikah işlemleri için izinliyim bir cuma kalıyor işler için o yüzden bugün yükleniyorum ki bitsin.
Rakamlar,yüzdeler arasında kaldımm pöffffffffff

Zeynep geçmiş olsun kuzucum kıyamam tüm aksilikler üst üste gelmiş..

nursenamm hoş gelmişsin aramıza.Bende kızlardan farksız değilim bende çok korkuyorum.
Allaha şükür çok şikayetimde olmadı.:6:

Back