- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.021
Sevdiceğim iş kolik oldu çıktı kızlar.
Maddi anlamda kendini sitrese soktu yahu.Satış yapıcam prim alıcam müşteri kovalıyorum fıstığım diyor.
Oyyy oyyy.
kolay değil canım sen ne yaptın şimdi gelinlik işini o kiralık fiyatı yüksek olana mı karar vermiştin
Kızlar bişey sorucam benim hafta sonu nişanım var elbisemin rengi ne pudra nede toz pembe şuan saçımın rengi sarı gibi fakar ben saçımı boyatıcam sizce ne renk yapmalıyım...
tenin ne renk bilmiyorum ama dore bakırı küllü bakır kahve bakır bornz kahve bakır olabilir :)))))))))))))))999
Diktiriyorum kuzucum benim 1500 TL ye.
Kiralık olanın arkası ipli nişanlığımındaki gibiydi annemin içine sinmedi.
Farklı olsun dedi.Bende yine fiziğime uygun benzer bir model seçiverdim.
Bakalım nasıl olacak.
Kızlar bişey sorucam benim hafta sonu nişanım var elbisemin rengi ne pudra nede toz pembe şuan saçımın rengi sarı gibi fakar ben saçımı boyatıcam sizce ne renk yapmalıyım...
kiralık değil senin olacaksa fiyatı iyi canım içine de sindiyse sorun yok en mutlu gününde mutlu mutlu giy inşallah
Edaaaaa son fotoğrafınızda eşinle birbirinize ne kadar çokk benzediğinizi farkettim.böyle birbirine benzeyen çiftler çok daha mutlu oluyormuş :) :)
Edaaaaa son fotoğrafınızda eşinle birbirinize ne kadar çokk benzediğinizi farkettim.böyle birbirine benzeyen çiftler çok daha mutlu oluyormuş :) :)
bizi de benzeten çok çıkıyor inşallah öyle olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?