2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sevdiceğim iş kolik oldu çıktı kızlar.
Maddi anlamda kendini sitrese soktu yahu.Satış yapıcam prim alıcam müşteri kovalıyorum fıstığım diyor.
Oyyy oyyy.

Kızlar bişey sorucam benim hafta sonu nişanım var elbisemin rengi ne pudra nede toz pembe şuan saçımın rengi sarı gibi fakar ben saçımı boyatıcam sizce ne renk yapmalıyım...

kolay değil canım sen ne yaptın şimdi gelinlik işini o kiralık fiyatı yüksek olana mı karar vermiştin

Diktiriyorum kuzucum benim 1500 TL ye.
Kiralık olanın arkası ipli nişanlığımındaki gibiydi annemin içine sinmedi.
Farklı olsun dedi.Bende yine fiziğime uygun benzer bir model seçiverdim.
Bakalım nasıl olacak.

Kızlar bişey sorucam benim hafta sonu nişanım var elbisemin rengi ne pudra nede toz pembe şuan saçımın rengi sarı gibi fakar ben saçımı boyatıcam sizce ne renk yapmalıyım...

kiralık değil senin olacaksa fiyatı iyi canım içine de sindiyse sorun yok en mutlu gününde mutlu mutlu giy inşallah

Koyu renkleri tercih edebilirsin canım.
Saçın saqrı olduğu için birden tamamen koyuya dönmen çok dikkat çekici olabilir.
O nedenle ben denize katılıyorum kahve tonlarıı deniyebilirsin.

Slm kızlaar, yatak odasıda bitti çok şükür veee temizliğim biti, sadece banyom kaldı onuda çok önemsemiyorum.
Edaaa benimde tikaimden kaçmadı, eşinizle çok benziyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…