• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla hemen yemek kokuyor insan ama inan aklına gelmiyor bazen değiştirmek. ben bazen sofrada oturuken aklıma geliyor kalkıp üstümü değiştiiryorum eşim diyor hayırdır :60:

kaçak konuşma konuşma sonra bu bahaneyle karşımıza çık.

Bende geçen gün temizlikten sonra çıkarmadım eşofanımı, eşim yanaşıyor ben kaçıyorum.
Noldu diyor, dedimki temizlik yaptım kokuyorum yaklaşma bana :))

vala bende olur zannediyordum çünkü normalde çok çekingenimdir. hatta kadınların arasında bile zorlanırdım bikini giymeye falan ama ilk günden beri hiç çekingenlik yok. çok rahatım. sanırım yoldan çıktım :37:

ahahaha kübra yoldan çıktın heee
bende öyle düşünüyodum
asla giyinip soyunamam falan diyodum ama
ilk 20 gün falan zorlandım bidaha alıştım zaten

Zeynepcim kurs aktivide olarak da değerlenidirsek keyifli ve senin için değişiklik olabilir farklı ortamalar sana iyi gelecektir bu temponun bu durumların üstüne (iş) den bahsediyorum
ama evli bayan olrak hem kurs hem iş hem ev üstesinden gelebilecekmisin daha sonrra senin için sıkıntı olmasın

kaynım geldi biraz önce kursa yazılmış oda bilgisayarlı muhasebeye evde boş durcağımı ortam olur bişeyler öğrenir zaman geçer dedi sende gel diyor birlikte gideriz ama benim için zor yoksa seviyorum kurslar değişik bilgiler değişik insanlarla farklı ortmaalrı

eşinle konuş belki farkllılık için de bilgi içinde iyi gelicektir sana

eşimle konuştum tatlım
kendi söyledi zaten gitmemi
muhasebeye gitmek istiyordum bilgisayara git dedi
kafam karıştı.anlayış göstericeğini umuyorum 1 ay birşey zaten

Bende geçen gün temizlikten sonra çıkarmadım eşofanımı, eşim yanaşıyor ben kaçıyorum.
Noldu diyor, dedimki temizlik yaptım kokuyorum yaklaşma bana :))

çamaşır suyunu çok kullanıyordum eskiden neredeyse zehirlenecek boyuta gelene kadar şimdi ebbek nedeniyle daha dikkatliyim. kullandığım zamanlarda bende uzak duruyordum eşimde kızıyordu çok kötü kokuyor diye. ama alışmıştı sonra boşver diyrodu gel bişey olmaz koksun :60:

Ben nedense çekinmedim eşimde benden çekinmedi sanki kırk yıldır birlkite giyoz çıkartıyoz onun rahatlığı yansıdı sanki bana
ben gece parfümüm ayrı banyoda o :) bazen geceliğimide alıp giyinip sıkıp öyle yatağa geliyorum bazen farklı olsun diye yapıyorum öle şeyler o tabi beni wc sanıyor :))))))))))

:27: :27: :27:

Bende kübra hoşlanmadığım şeylerin yapılamsından nefret ederim özellikle terli yaklaşması ayyyy

bende kesinlikle hemen söylüyorum terliyim diye oda bu huyumu bildiği için eve gelri gelmez duş alır sevmiyorum ten ve ter kokusu ne kadar parfum koksada geliyo burnuma bende ona yaklaşmıyorum o şekilde mis gibi olcem mis kokcem

Ben nedense çekinmedim eşimde benden çekinmedi sanki kırk yıldır birlkite giyoz çıkartıyoz onun rahatlığı yansıdı sanki bana
ben gece parfümüm ayrı banyoda o :) bazen geceliğimide alıp giyinip sıkıp öyle yatağa geliyorum bazen farklı olsun diye yapıyorum öle şeyler o tabi beni wc sanıyor :))))))))))

:27: :27: :27:

adı ne canım cazibeli birşeyse bende alayım lazım olur belki:1:

Son düzenleme:
Kutusu vardı ama attım
benim iki senelik parfümüm var bol bol kullanıyorum dışarı başaka gece başka
özel bir yere başka yurtdışıundan getirmişti akrabamız anneme ablama hepsini topladım :)

unutmazsam bakatım kırmızı bir şişe

ama ben k75 sansiro sexy bilmem ne oda güzel

Back