• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Çok uykum var kızlar resmen buğün saat sayıyorum.
Eve gidip kendimi yatağıma atıp mışıl mışıl uyumak istiyorum öncesi mis kokulu bir duş tabi.

Dün gecede uyuya kalmışım sevdiceğimi beklerken.
Zaten otobüs yolculuğunda bir alemdik.Ben evde yatağımdayım sevdiceğim otobüsde kulaklık taktı tele.
Sen konuş fıstığım ben dinliyorum dedi.Ben aklıma ne geliyorsa anlatıyorum.45 dkyı öyle geçirdik.
Sonra ben sevdiceğim hazırlanırken uyumuşum.Aramış açmışım konuşmuşuz ama ne konuştuk hatırlamıyorum.
Çok şekerdin fıstığım diyor :9:

Çok uykum var kızlar resmen buğün saat sayıyorum.
Eve gidip kendimi yatağıma atıp mışıl mışıl uyumak istiyorum öncesi mis kokulu bir duş tabi.

Dün gecede uyuya kalmışım sevdiceğimi beklerken.
Zaten otobüs yolculuğunda bir alemdik.Ben evde yatağımdayım sevdiceğim otobüsde kulaklık taktı tele.
Sen konuş fıstığım ben dinliyorum dedi.Ben aklıma ne geliyorsa anlatıyorum.45 dkyı öyle geçirdik.
Sonra ben sevdiceğim hazırlanırken uyumuşum.Aramış açmışım konuşmuşuz ama ne konuştuk hatırlamıyorum.
Çok şekerdin fıstığım diyor :9:

kız nilay çocuk gibisiniz. siz evlenincede böyle uykunuzda konuşur durursunuz birbirinizlwee:60:

kız nilay çocuk gibisiniz. siz evlenincede böyle uykunuzda konuşur durursunuz birbirinizlwee:60:

ayyy kübra aklıma ne geldiii sen böyle deyince..
geçen benimki rüyasında ya yüzüyodu yada ucuyodu anlamadım..
sandım deprem oluyo bi kaltım elleri havada sallıyoo..
annecimmmmmmmmmmm dedim herif kafayı yedi nasıl korktum..:18::18:
sonra tuttum ellerini kollarını döndü yattı..korktugumla kaldım..:60:

Kübroşum herkes bizim aramızdaki iletişime şaşırıyor.
Mahallede iki arkadaşım var biri benden bir yaş büyük diğeri benden bir yaş küçük.
İkisininde birer çocuğu var.Şimdi biz böyle hep el ele göz gözeyiz:nazar:
Ben şaş kaza azcık mesafeli otursam sevdiceğim hemen yamacına çeker beni.

Dün mesela koltukda oturuyoruz,kahve içiyoruz doğal olarak mesafeliyiz.
Hemen çekti kendine gögsüne yasladı böyle anlat fıstığım ben seni dinliyorum diyor.
Otobüs tıklım tıklım attı kolunu omzuma elimi tutuyor parmaklarımla oynuyor,alnımı öpüyor.

Fotografımızı çekiyor bizim kızlar 3 yıl sonrada böyle olur musunuz diye.
Ben olmayız diyorum sevdiceğimde neden olmasın oluruz diyor.

Oda alışır elbet ne diyim.Ben sevdiceğime göre daha rahatım,daha duygusuzum.
Teli kapatmıyalım diyede kendisi söyledi.Mesela gece telde konuşuruz artık ben söylediklerini duymam uyuyalım hayatım kapatalım derim.
Kapatmıyalım fıstığım açık kalsın ben kapatırım yada şarzı biter kapanır nefes alıp verişini dinliyerek uyuyorum der:1:

:60::60: benimkide bir gece uyuyor bana sorduğu soruya bak kimdi o seni arayan numara :60::60:

:60::60: benimkide bir gece uyuyor bana sorduğu soruya bak kimdi o seni arayan numara :60::60:

:1::1::1:

Sevdiceğim olsaydı oda size benim yaptıklarımı anlatırdı.
Ben çok dağınık yatarım.Otobüsde yolumuz uzunsa genelde hep uyuya kalırım.
Beni toparlamakda sevdiceğime düşer.Bir gün küpemi çıkarım atmışım,otobüsdekiler kopmuş :1:
Kıyamam sevdiceğime almış cebine koymuş uyandırmaya kıyamadım seni diyor canımıniçi.

Kübroşum herkes bizim aramızdaki iletişime şaşırıyor.
Mahallede iki arkadaşım var biri benden bir yaş büyük diğeri benden bir yaş küçük.
İkisininde birer çocuğu var.Şimdi biz böyle hep el ele göz gözeyiz:nazar:
Ben şaş kaza azcık mesafeli otursam sevdiceğim hemen yamacına çeker beni.

Dün mesela koltukda oturuyoruz,kahve içiyoruz doğal olarak mesafeliyiz.
Hemen çekti kendine gögsüne yasladı böyle anlat fıstığım ben seni dinliyorum diyor.
Otobüs tıklım tıklım attı kolunu omzuma elimi tutuyor parmaklarımla oynuyor,alnımı öpüyor.

Fotografımızı çekiyor bizim kızlar 3 yıl sonrada böyle olur musunuz diye.
Ben olmayız diyorum sevdiceğimde neden olmasın oluruz diyor.

Oda alışır elbet ne diyim.Ben sevdiceğime göre daha rahatım,daha duygusuzum.
Teli kapatmıyalım diyede kendisi söyledi.Mesela gece telde konuşuruz artık ben söylediklerini duymam uyuyalım hayatım kapatalım derim.
Kapatmıyalım fıstığım açık kalsın ben kapatırım yada şarzı biter kapanır nefes alıp verişini dinliyerek uyuyorum der:1:

maşallah nilay allah nazarlardan saklasın. olursunuz tabi neden olmayasınız. sadece senin biraz daha bu hassas yapından kurtulman laızm. gerçekten çok şanslı bir kızsın. sevdiğinin kıymetini bil. ufk şeyleir büyütme kend,ini bu noktada frenle. çünkü aynı ev içinde birbirinize sesiniz de yükselebilir. ben normalde çok sessiz biriyim. eşim benden bakkala gidecek şortunu istiyor burda diyorum o bişeye dalınca etrafındaki sesi duymuyor. burda aşkım diyorum duymuyor. en sonunda bir daha sordu şortum nerde bende dedim ' burda dedim ya' hemen kızdı sakın bana böyle seslenme dedi. erkeklerin gerçekten dayanma güçleri fazla yok. seni seviyorken kıymetini biliyorken kıymetini bildir canım.

maşallah nilay allah nazarlardan saklasın. olursunuz tabi neden olmayasınız. sadece senin biraz daha bu hassas yapından kurtulman laızm. gerçekten çok şanslı bir kızsın. sevdiğinin kıymetini bil. ufk şeyleir büyütme kend,ini bu noktada frenle. çünkü aynı ev içinde birbirinize sesiniz de yükselebilir. ben normalde çok sessiz biriyim. eşim benden bakkala gidecek şortunu istiyor burda diyorum o bişeye dalınca etrafındaki sesi duymuyor. burda aşkım diyorum duymuyor. en sonunda bir daha sordu şortum nerde bende dedim ' burda dedim ya' hemen kızdı sakın bana böyle seslenme dedi. erkeklerin gerçekten dayanma güçleri fazla yok. seni seviyorken kıymetini biliyorken kıymetini bildir canım.

Oy oy oy anlattıklarınız hepsi benim için bir ders kübroşum.
İkimizde konuşma şeklimize dikkat ederiz.Abarttıysak az bile olsa yap,et gibi özür dileriz.
Sevdiceğimde öyle.Mesela dün film izliyoruz.Kahve var mı dedim.
Kalkıp yapacakdım.Kahveler benden hayatım ben yaparım dedi karıştırdı öyle verdi.
Yada ben bir şey almaya kalksam filmi hemen durdurur.Filmle ilgili çok soru sorarım ben çoğu zaman gözlerin içi gülerek cevaplar.
Mobilya,tül tüm seçimleri dün bana bırakdı.Kuzeninin eşi tül bakmaya sende mi gidiceksin dedi?Kuzenide sen gelme istersen dedi.
Direk bana bakdı,göz göze bir snye kadar durduk.Yok ben gideyim dedi.Asla kim olursa olsun yanımızda mesafeli durmaz.
Elimi tutar,hayatım der,fikrime önem verir.Bunlarda çok hoş tabi.Ama hafta sonunki olayda ben haklıyım ağlamasam iyi olabilirdi tabi:1:

patlıcan oturtma nasıl yapılıyo edaaaa

canım pataes patlıcan havuç biber bunları dpğrayıp kızarttım..
ocaktada yağ salça kıyma pulbiber bunları pişirdim..
kızartmaları aldım borcama
sonra kıymalı harcı döktüm üzerine..
halka şeklinde domates dildim koydum
üzerinede kaşar..
görüntüsüde çok güzeldi tadıda..tavsiye ediyorum..

Son düzenleme:
canım pataes patlıcan havuç biber bunları dpğrayıp kızarttım..
ocaktada yağ salça kıyma pulbiber bunları pişirdim..
kızartmaları aldım borcama
üzerine halka şeklinde domates dildim..
üzerinede kaşar..
görüntüsüde çok güzeldi tadıda..tavsiye ediyorum..

hımm deneyeyim ben bunu bi
ben bu akşam menemen ve cacık yapıcam

hımm deneyeyim ben bunu bi
ben bu akşam menemen ve cacık yapıcam

cnm eksik yazmısım düzelttim ama göremeyebilirsin..
kızarttıklarını borcama döşedikten sonra kıymalı harcı ekliyosun
ama kıymalı harcına sıcak su eklemeyi unutma..
fırına verdiğin zaman ekstradan salçalı sos yapmana gerek kalmasın ok..

Back