• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

zeynep bende yazza başladım 3. günümdeyim şimdilik bende de bir yan etki yapmadı bakalım lekelenme olacak mı? Sende lekelenme yapmışmıydı

Tabiki canım hemen işe başlıyabiliyosun böyle bi fırsatın varsa değerlendir eşin senin sigortanı ödesin doğumdan önce 120 gün sigortalı gözükmen yeterli bu haklardan faydalanabilmen için ama eşin seni burdan çıkar çıkmaz göstermeye başlasın çünkü doğumun yaklaşınca izne çıkmış olman falan gerekiyoya o açıdan canım

peki canım eşi kübranın adına sskya giriş yapıcak ne kadar ödücek peki?

ayrıca sen doğumdan sonra çalışmıcaksın..seninde 2 yıl primin ve 2 ay maaşın yanmıcakmı??

Doğumdan sonra bi süre çalışmayı düşünmüyorum canım kpss ye falan giricem. Hayır yanmıyo önemli olan doğumdan önce doğuma kadar çalışmak doğumdan sonra çalışmak değil hepsinden faydalanmış olucam inşallah.

Gögüs büyümesi yapsa hiç şikayet etmem vallahi:1:

önce bana gelmeden kimseye gidemezsin canım beni seç beni seç:1:

bn sıkayetcıyım zaten yeterı kadrr vr buarada topıkte uzucu seyler olmuş kızlar uzuldm vla dün akşam eşime dedm ama topktekıler napıyor dılerm bı sorun yoktur işlerm yogun bırde bızım kurs ısı cıktı akşam işten sonra 21.300 kdr kurs acıldı pazartesı baslıyorr bu yorgunlugun uzerınee

bn sıkayetcıyım zaten yeterı kadrr vr buarada topıkte uzucu seyler olmuş kızlar uzuldm vla dün akşam eşime dedm ama topktekıler napıyor dılerm bı sorun yoktur işlerm yogun bırde bızım kurs ısı cıktı akşam işten sonra 21.300 kdr kurs acıldı pazartesı baslıyorr bu yorgunlugun uzerınee

ne kursu yelizcim bu

Selam hatunlar ben geldim

Buluşma olmuyormuş üzüldüm:(

İşlerim çok yoğundu ancak geldim.Ofisede bu sabah erken geldim.
Akşam gelinlik ayakkabısına bakmam lazım yarın provaya gitmem lazım.
Pazar evin ölçüsünü alıp eşyaları seçmem lazım off off...

Buket bu arada sen ne yapsın kuzum geldi mi mobilyacı?
Edoşş keki denedin mi?Denediysen tadı nasıl oldu?
Aylin iltihaplanma vardı buğün nasılsın şekerim?
Yeliz hoş gelmişsin.
Deniz davet ettin mi misafirlerini bakayım?Ettiysen kayınvaliden bir şey dedi mi?
Diğer hatunlar sizler nasılsınız?

Sustum sustum çenem düştü yine :1:

Buketcim dibimde olsan gelmicem sana şekerim düğünüme uzaklığı dedin gelmedin araban altında bari denizcim hem tanışırız hem evine bakarım olmadı bir kahve içelim demedin tarif ederdim hoş yıldırımda oturuyoruzda köyde oturmuyotuz yani yol var iz var levhalar var ve heykel bizim ev arası 10dk araba ile dışarda bile oturabilirdik dib dibeyiz ama icraat yok çalışıyoruz bir 1 saat bile yeterdi

(gerçi mecbur değilsin ama bütün gün burda ruhen beynen birlikteyiz)

diğr kızlar o yakadan bu yakaya gidiyor buluşmak için en azından çaba göstriyorlar

Back