• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim eşlerimizle sağlıklı sıhatli huzurlu bir yaşam nasip eylesin inş.
dertlilere deva borçlulara eda hastalara acil şifa nasip eylesin inş.
evimize hanemize geçim huzur nasip eylesin inş.

sağol tatlım
yaradı yaradı
çikolata tadında oldu
eşimde çok beğendi.yksa hayatta yiyemezdim
dolapta bikaç gündür açık süt vardı
onuda sosa kullancaktım
bozukmudur acaba diye bakamadım bile tadına yaptım artık dedim bozuksa şansımıza
muhallebi hariç sütlü tatlı yiyemiyrm ve sütte içemiyrm

ben öyle durumlarda sütten biraz cezveye koyup kaynatıyorum eğer süt bozuksa tortu tortu dibine çöküyor kireçli su gibi bir görüntü oluşuyor yokköpük köpük normal kaynarsa bozulmamış demektir

ben öyle durumlarda sütten biraz cezveye koyup kaynatıyorum eğer süt bozuksa tortu tortu dibine çöküyor kireçli su gibi bir görüntü oluşuyor yokköpük köpük normal kaynarsa bozulmamış demektir

aaa hiç bilmiodum bu süpermiş bukett
bende hemen atarım çöpe hiç riske giremem bende böle yapım bundan sonra

Zeynep kahvaltıya ç.ağırsaydın
börek pğoğaça kurabiyede yapardın brunch gibi
çok hoş olur bence
ben böle yakın arkadaşlarımı genelde kahvaltı yada akşam yemeğine çağırırım
kahvaltı geç olur zaten sonra otururken meyva fln yersiniz ytada pasta tarzı bişey yaparsın

benimde iki gündür diş ağrısı başıma vuruyor uyuysmıyorum kafam hep ağırıyo psikolojisinde bende masaj yaptırarak uyumuşum :)

zeynep tilkinin dönüp dolaşacağı yer :))))))))))))))))

canımcım erken gelirlerse kahvaltıda yaparız zaten
öğlende bunları ikram edicem.akşamüstüde dönerler herhalde. :D

denizzz
:92:

Bilmiyorudm buket öle yaparım bundan sonra
çok zor oluyor tadına bakamamak.

günaydın kızlar
bizim evde süt pek bozulmaz
çünkü yaptığım şeyden kalan sütü eşim hemen kafaya dikiyo :1:
kızlar bende yarın annemin komşularını ağırlayayım diyorum
evi görmemişlerdi merak ediyolarmış
iyice havalar soğumadan günlerde uzunken çağırayım diyorum
kışın gece gelmeleri zor olur günlerde kısa
aradan çıksın hem
daha gelicek bir sürü insan var çünkü
yapacaklarımı söyleyeyim size
makarna salatası
gül böreği ya da sigara böreği ama gül daha uygun olucak gibi geliyo
etimek tatlısı
çikolata topu bide kek yapayım diyorum yeer herhalde dimi

Son düzenleme:
eda 1 su bard. süt
1 avuç şeker
3 4 çorba kaşığı kakao
150 gram margarin
1 paket petibör büsk.

petibörü un gibi blanderdan geçiriyorum
diğer malz. tencereye alıp kaynatıyrm
fokurdayınca balnderdan geçirdiğim büsk. üzerine döküp top yapıp hindistan cevizine buluyrm canım
hem çok kolay hem de doyurucu oluyor

aylin yeter canım.
daha ne olucak zaten

Annemler geldi memleketten diyor yolda düşündüm şimdi bu evi kaç güne temizlerim diye valla çok sevindim diyor :)) evlendikten sonra herşeye koşturasım geliyor akşam olsun da gideyim

canım benim evlenmeden önce de sonra da öyle çok ağrılı olmuyodu adetim
bekarkende çok ağrı çekmiyodum yani
ama şuan idrar yollarımda iltihap var üşütmüşüm sanırım
o yüzden adetimde ağrılı geçiyo

ben çok kötü geçiriyorum o gece uyuyamıyorum sancıdan sıcak su torbasıyla idare etmeye calışıyorum ilaç alamıyorum alerjim var ağrı kesiciler dahil tüm ilaçlar yasak ervlenince geçer inşallah :(

ben çok kötü geçiriyorum o gece uyuyamıyorum sancıdan sıcak su torbasıyla idare etmeye calışıyorum ilaç alamıyorum alerjim var ağrı kesiciler dahil tüm ilaçlar yasak ervlenince geçer inşallah :(

evlenince geçer idyorlardı bende duymuştum ama pek gerçek değil şükrancım. sanırım doğurduktan sonra geçiyormuş. bakalım o gerçekmi. test edip sizlere sunarım inşallah :60: ama benim adet günlerim kısaldı evlendikten sonra. 7-8 gün olurken 5 güne düşmüştü

Back