- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.221
gülmeyecek bu yüzüüü neden verdin bana yarab..
ya birazcık neş'e ver ya beni baştan yarat..
heytt be......
kızlar bu c.tesi buluşakmı beşiktaşta
biliyorum bebişimmmmmmmmm
bizde birgün erdek buluşması yaparız ben sizi ağırlarım
şaka tabükü
hee sana da dedik bayramda ne zaman ordasın buluşalım diye
hiiç oralı bile olmadın
nurgüle dedim gönen e gelince görüşelim diye o da hiç sallamadı
hıhh küstüm hepinize
daha önce eşime söylemiştim bir gün ayarlarsak kızlarla görüşmeye gideyim mi diye ben götürürüm tanımadığın insanlarla görüşemezsin dedi hahahaha ohhh ne güzel olurdu valla edaaa karşılıklı tüttürüz
canım biz bandırmadaydık haftasonu erdeğe geçtik ananemin mevlüdü oldu edinciğe gittik sonra ben kışlık hazırlığı yaptım denize bile gitmeye vaktim olmadı düşün yani ama bir ederk buluşması ayarlayacağım söz
YANİ gelmicekmisin nilgün(
eşim bana da dedi onu ama ikna edebilirim sende ikna etmeye çalış..meydanda görüşücez falan de..kolayıda kapalı içicez de..
heeee tabi tabi
kübra esra bi mani varmı c.tesi buluşaım diyorum..
beşiktaş herkese uygundur diye düşünüyourm..karşıdan gelenlerde direk vapurla..
hadi kızlar başarabiliriz..2-3 saat harika olur ..hamişlerin karnı büyümeden
YANİ gelmicekmisin nilgün(
eşim bana da dedi onu ama ikna edebilirim sende ikna etmeye çalış..meydanda görüşücez falan de..kolayıda kapalı içicez de..
Canımm şu an benim için bi mani yok ama öğlene kadar çalışıyorum ben bilginize sunulur
kübra esra bi mani varmı c.tesi buluşaım diyorum..
beşiktaş herkese uygundur diye düşünüyourm..karşıdan gelenlerde direk vapurla..
hadi kızlar başarabiliriz..2-3 saat harika olur ..hamişlerin karnı büyümeden
hahahaha bende ikna etmeye çalışırım edemezsemde getirsin artık napalım da ben c.tesi kayınvalidemleri kahvaltıya çağırıcambaşka bi güne ertelesek olmazz mı ki
ayh ne güzel olurdu yaaa canım sıkılıyor zaten hiç arkadaşım yok. Ama benimkine sorman lazım. Aslında bu siteyi biliyor ama resim koymama bile izin vermediğine göre buluşma kısmına ne der aceppp
iki hamile kız var biz onlarla ayarladık sadece dersin..yüzyüze görüşmek istiyoruz hemde hamileliği konusmak istiyoruz dersin..anacım size yalan bulmak zorundamıyım bennnnnn
anam çokpis bir huyum var becerimiyorum yalanı yüzüm kızarıyor hemen..
anam çokpis bir huyum var becerimiyorum yalanı yüzüm kızarıyor hemen..
Aman canım sanki ne olucak meydan göbeğinde görüşücez hayır aramızda öyle biri yok ama kötü niyet taşıyan biri olsa bile ne yapabilirki sanki altı üstü bi cafede oturup çay kahve içicez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?