• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

şimdi kuzeninde aynı yere gittğinie göre ki sen kuzeninin gelinliğini beğenmiştin demekki güvenilir bir gelinlikçi. beğendiğin modeli dikerse sana 1550 demişti öyle hatırlıyorum kuzeninde 1600 e diktirmiş. yaklaşık aynı canım neden kafan karıştı. sana 1550 dediği fiyattaki gelinlik hazırmıydı

Hazırdı kübroşum benimde o kafamı karıştırdı ya zaten.
Buğün denicekdim eğer üzerimde güzel durursada diktiricekdim.
Göründüğü olmayabiliyor gelinlikler çünkü.
Hazır aklımda hala ama işde arada çok fark olmazsa diktirebilirimde.

Kızlaaaar Nilay'ın kafası iyice karıştı
biz tabii deneyimli hatunlar olarak kendi deneyimimizi tavsiye ediyoruz nilay'a ama
nilay'ın galiba vakit problemi var.

bence nilay'cım, eğer diktirirsen 3-4 kere provaya gitmeyi göz önünde bulundur
eğer hazır alırsan en fazla 2
ben 5 kere gittim mesela provaya ama ben deli gibi apliklerin yerleşimini merak ediyordum
evine cok uzak bir yerde olmaması da cok önemli ki iş çıkışları gidebilesin hafta sonların evin diğer işlerine kalsın

istersen bu hafta sonu bi de ümraniyeyi gez ordada hazır modelleri uygun fiyat'a veriyorlar
bi de bende maltepe belediyesinde evlendim ve bende kan testime ve akciğer filmine para vermedim
halk sağlık merkezleri annenin söylediği gibi ücretsiz yapıyorlar
ikiniz ayrı ayrı da gidebilirsiniz beraber de gidebilirsiniz

Kızlaaaar Nilay'ın kafası iyice karıştı
biz tabii deneyimli hatunlar olarak kendi deneyimimizi tavsiye ediyoruz nilay'a ama
nilay'ın galiba vakit problemi var.

bence nilay'cım, eğer diktirirsen 3-4 kere provaya gitmeyi göz önünde bulundur
eğer hazır alırsan en fazla 2
ben 5 kere gittim mesela provaya ama ben deli gibi apliklerin yerleşimini merak ediyordum
evine cok uzak bir yerde olmaması da cok önemli ki iş çıkışları gidebilesin hafta sonların evin diğer işlerine kalsın

istersen bu hafta sonu bi de ümraniyeyi gez ordada hazır modelleri uygun fiyat'a veriyorlar
bi de bende maltepe belediyesinde evlendim ve bende kan testime ve akciğer filmine para vermedim
halk sağlık merkezleri annenin söylediği gibi ücretsiz yapıyorlar
ikiniz ayrı ayrı da gidebilirsiniz beraber de gidebilirsiniz

Ahh ahh..

İşde aynen benim vakit problemim var.
Diyorum ya hem bizim evin işleri hemde gelecekdeki evimin işleri hep benim üzerimde.
Anneme kıyamıyorum bir günümü ona ayırıyorum.Boya,temizlik,yün,yok tavan yaptırmalar.
Odamda yatamıyorum şu anda bazalarımız bile dışarda hala düşünün.3 gündür böyle.
Evde halı yok hepsi yıkamada.Ev birbirinde.Diğer günde sevdiceğim izinli oluyor.
O geliyor yanıma eşya bakıyoruz,evin ölçülerini alıp eksikleri belirliyoruz.
Bu hafta mesela tül perde olayına başlıcaz.İşden izin alma şansım yok nikah işlemleri için bile düşünüyorum ne yapsam diye.
İşin sorumluluğu bende.Birde iki hafta izin düşünüyorum o yüzden izinlerimi tüketmemem lazım.

Diktirmekden korkuyorum açıkcası.Benim için uygunu hazır model.
Aklımdaki modelde bana yakışıyor bence.Ama işde dikmeyle hazır arasında düşündüğüm gelinlikçi 50 Tl fark verince aklım karıştı.
Fatih bana çok ters.Ben beykozdayım evim maltepede.Ümraniye uygun olabilir aklımda bulunsun.
Birde edacım avaba senin gelinlikçideki hazır modellere mi baksam sitesi var mı?
Belki benim beğendiğim gelinlik orda vardır.Dikimine senden dolayı güveniyorum.

Maltepede evlendirme dairesinde nikahımızı kıydırırsak mı kan ve akciger filmini bedava çektiriyoruz.
Yoksa orda halledip beykozda kıydırabilir miyiz?Yada bir gün izin alıcaz bir günde hepsi hallolur mu?
Ay ne çok soru sordum yahu.

kızlarr mobilyacıdan aradılar şimdi yarın sabah geliyormuş mobilyalarımız :62:

ohhh ne güzel haber. bak üzüldüğüne değmedi canım halledildi.

nilayy canım bak evide sters yaptın en güzelini buldun içini ferah tut ama acelede et . akşam senbir annenle konuş hallolur herşey. olmadı gelinlikçiye kuzeninle gidersin tekrar fiyat istersin yardımcı olurlar keisn nişanlında gelir.

Maltepede evlendirme dairesinde nikahımızı kıydırırsak mı kan ve akciger filmini bedava çektiriyoruz.
Yoksa orda halledip beykozda kıydırabilir miyiz?Yada bir gün izin alıcaz bir günde hepsi hallolur mu?
Ay ne çok soru sordum yahu.

valla bilemiyorum Niloş
ne desem yalan olur

ohhh ne güzel haber. bak üzüldüğüne değmedi canım halledildi.

nilayy canım bak evide sters yaptın en güzelini buldun içini ferah tut ama acelede et . akşam senbir annenle konuş hallolur herşey. olmadı gelinlikçiye kuzeninle gidersin tekrar fiyat istersin yardımcı olurlar keisn nişanlında gelir.

Bu akşam bir daha konuşucam kübroşum yok sitres yapmıyorum da acele etmem gerektiğinin farkındayım.
Hakkımızda hayırlısı.

gülmeyecek bu yüzüüü neden verdin bana yarab..
ya birazcık neş'e ver ya beni baştan yarat..
heytt be......
kızlar bu c.tesi buluşakmı beşiktaşta :52:

:1::1::1:

Eğer sevdiceğimin izni pazar olursa geöen hafta cumartesi olduğu için bu hafta pazar olacak büyük ihtimalle.
Bütün hazırlıkları bir kenara bırakır gelmeye çalışırım kızlarr :49:

gülmeyecek bu yüzüüü neden verdin bana yarab..
ya birazcık neş'e ver ya beni baştan yarat..
heytt be......
kızlar bu c.tesi buluşakmı beşiktaşta :52:

biz nikah'a gideceğiz şişli evlendirme dairesine cumartesi
eşim sen kızlarla takıl ben başımın çaresine bakarım derse gelirim bende

Back
X