2011 gelin adayları buyrun sohbete

kuzu okuyorum duamı yatıyorum alışmak zorundayım ben sultangazide ablam beylikdüzünde oturuyor annemde köyde zaten alışmak zorundayım yani

Eklerim canımda bugün gömlek giydim karnım çok belli değil badi giydiğimde çok beli oluyo. Canım sen sultangazidemisin bende karadeniz mahallesindeyim çok yakınmışız iş yerin nerde?

kız kuzu 3.ayımızı doldurcaz..ulen düğün gelsin diye bi taraflarımı yırtan ben..
şimdi zaman nasıl geçiyo anlamayan yine ben..

Ay inşallah bende böyle derim edoşummmmmmm

Nurgülüm esroşum hoş geldiniz kuzular.
Esroşum allahım gönlüne göre versin inşallah.

Son düzenleme:
geldim kızlar hallettik işimizi
benim de mutfak halım berbat durumdaydı
kocişim yıkayıverdi sağolsun hiç bi leke kalmadı tertemiz oluverdi
oturma odası halımın da balkon kapısına doğru olan kısmı biraz kararmış gibi geldi gözüme orayı da silicem
kızlar benden size tavsiye kalıp sabunla silin ya da yıkayın halılarınızı
hem çok güzel leke çıkarıyo hemde tüyleri püfür püfür oluyo
mutfak halım ilk geldiğinden daha güzel oldu valla şuan

Son düzenleme:

Hoşgeldin Aylin'im.
Ah ne güzel kocacın yardım ediyo, benimki tembel yapmaz...

Eklerim canımda bugün gömlek giydim karnım çok belli değil badi giydiğimde çok beli oluyo. Canım sen sultangazidemisin bende karadeniz mahallesindeyim çok yakınmışız iş yerin nerde?

anammmm yakınız kız komşu esenyurtta çalışıyorum canım benimmm bakmadım albümemi ekledin

kız kuzu 3.ayımızı doldurcaz..ulen düğün gelsin diye bi taraflarımı yırtan ben..
şimdi zaman nasıl geçiyo anlamayan yine ben..

hiç sorma kuzum ya zaman su gibi akıp geçiyor bende birşey anlamıyorum

Ay inşallah bende böyle derim edoşummmmmmm

Nurgülüm esroşum hoş geldiniz kuzular.
Esroşum allahım gönlüne göre versin inşallah.

hoşbulduk canım benimmm sende diyeceksin bak zaman ne çabuk geçiyor diye

Allah razı olsun canımcım...

amin bitanem sendende

esenyurtta çalışıyo nurgül esra..ben resmini merak ediyorum..faceden kimse bilmiyo galiba esra..

canım dostum benim hemen yetişir biliyor yoğunum yazamıyor thanks baby

esenyurtta çalışıyo nurgül esra..ben resmini merak ediyorum..faceden kimse bilmiyo galiba esra..

Anam Esenyurta nasıl gidiyo bu kız çok uzak ya valla en iyi iş evine en yakın iş.

Canım eklicem en kısa zamanda yarın çekilirim bi foto. Evet face te pek bilen yok arkadaşlarımdan en yakın arkadaşlarım biliyo onlarda pek face te değiller. Şimdi yavaş yavaş akrabalar arasında duyulmaya başlandı. Bayramda falan gelen giden öğrendi öyle canım fazla yayılmış değil henüz.

Allah razı olsun canımcım.
Nilayım yaa görüşemiyoruz, naptın nettin, ben gündemi geriden takip ediyorum yetişemiyorum...

Evimizi tuttuk esroşum maltepede.2+1 kirası 550 TL.
Ev sıfır benim içime inanılmaz sindi.Sevdiceğiminde işine yakın olunca eve gelme süresi erkene çekilmiş oldu.
Buda ikimizinde içini rahatlattı tabi.Onun dışında beyaz eşyalar,ve mutfak kısmı bitmişdi zaten.
Şimdi mobilya,halı,tül,perde,gelinlik kısmı kaldı.Herkes çalışınca sadece hafta sonları kalıyor yetiştirmeye çalışıyorum canımcım.

Valla ne siliyorum ne yıkıyorum mutfak halımla hol halımı verdim kocam götürdü onun işerine yakın arkadaşının halı yıkama yeri varmış yıkattı getirdi

Hoşgeldin Aylin'im.

valla böyle anlatınca da nazar değicek diye korkuyorum ama
benim kocam yapar
akşam yayıcaktım işte mutfak halısını kuruduktan sonra ilk kez
hadi dedim yemek falan yiyelim mutfakta işim bitsin güzelce siler süpürür öyle yayarım
eşimde geç geldi baya geç oldu
ben bulaşıkları toparlarken ondan rica ettim
hayatım süpürürmüsün bende sileyim kuruyunca yayarız dedim
tamam karıcım dedi hemen aldı süpürdü bende arkadan sildim bitiverdi

Hoşgeldin Aylin'im.

benimki evliliğin ik günlerinde çok yardımcı oluyodu arkamdan toplandıgını bilirim..
sonra dedim iş yaptırmayım..bi baktım saldı kendini
izin gününde yatagı düzeltmemiş..çaamaşır seperi salonun ortasında kalmıs öylece duruyo..dedim ben buna çok taviz verdim galiba..soda içmiş koltugun tepesine bırakmıs şişeyi dellendim..ama bişi söylemedim..
akşam hadi gel beraber toplayalım mutfagı dedim geldi..
hemencik işim bitti..yardım et bana böyle işim bitmiyo dedim..artık sinirli olmucam karar verdim..
sinirle söyleyince benimki farklı anlıyo..yavas yavas çözücem inşallah..

Ahh canım gelinliği bir an önce halllet düzeltme falan yapılırsa uzun sürebilir.
Diğerleri çabucak hallolur...

Rabbim nazarlardan saklasın canımcım

Benimkide öyle Eda'cım, ama hasta olunca ve rica edince yapıor, akşam dolabı ona sildirdim :))

Hoşgeldin Aylin'im.

ee edoşum boşuna mı diyolar tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…