- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.061
yaa gerçekten evli olmak çok farklıymış iş konusunda... yani bazı şeylere eskiden olsa hiç dikkat etmezdim ama şimdi bende görüşmeye gittiğim yerlerde diğer çalışanlara,ortama,insan ilişkilerine bile dikkat etmek zorunda hissediyorum kendimi :)))
emine işte insan cok fena oluyor gerçekten
bende açıksözlüyüm bi de bu garip hormonlar gelince üstüne
savaş çıktı içimde resmen
hem kimseyi kırmak istemiyorum hem de anlasın istiyorum
kime ne dicen eda.kızlar bu hamilelik bende tuhaf bişeyler yaptı
acayip açıksözlü olasım var kendimi zor tutuyorum bazı şeylere yorum yapmamak veya fikrimi söylemek icin
resmen icimde iki eda savaşıyor
biri diyo ki; söyle gitsin nolcak o da bilsin ne düşündüğünü
öbürü diyo ki;sen örnek gösterilen bir hanımefendisin sus
şimdi hamilelerde 3 aya kadar kardeş kardeş 3 aydan sonramı yakınlaşcaksınız o zaman daha tehlikeli olmaz mı hem karın şişiyor
kızlar çıkıyorum
kardeşim geldi okul kıyafeti için eksiklerini alıcaz
görüşürüz gene
O kadar olur canım benim kolumu kaldırıcak halim bile yoktu. Ayy ne çok çıkardımm. Yorma kendini canım fazla sende bak hassas bi dönemdesin dikkat etmen gerekiyo. İkili test 12 ile 14. hafta arasında yapılıyo canım. Ne kadara yapıyolarmış sordun mu ben 69 liraya yaptırmıştım.
ilaç verdi canım doktorum ama o da midemi bulandırıyor
zaten ben koku ve tatlar konusunda cok mızmızım cok hassasım
şimdi sanki 100e katlandı
serviste yanıma önüme ve arkama parfüm kullananlar oturmuyor
şöför tembihlemiş
diğer olaya gelince onu da yasakladı canım 3 ayı atltana kadar beklicez
eşim geceleri sarılırken, gel kardeşim masumane sarılayım sana diyo
bazen de bacım diyo
şimdi hamilelerde 3 aya kadar kardeş kardeş 3 aydan sonramı yakınlaşcaksınız o zaman daha tehlikeli olmaz mı hem karın şişiyor
Evet canım aynen öyle ptesi bı yerle görüştüm o kadar lakayit ki adam gitmedim
Slm kızlaar, anacım bugün ne kalabalık bu topic...
Herkes burada ama ben gitmek zorundayım, genel temizlik yapıyorum, halılarımı yıkamaya verdim, cam kapı ne varsa temizliyorum kışa hazırlık...
bacım di,yo he
ayy aklıma geldi bbenim bi anım..
balayına gidiyoruz antalyaya indik..balayı için bi mayo bile yoktu..merkezden alışveriş yapıcaz..neyse eşim önde bende arkasında adama çarşıya nerden gidilir diye tam soruyoken..bende arkadan eşime abiii bak buldum burdan gidiliyo diye bağırdım..ama sonra nasıl gülüyorum kendime..kardeşim benim diye sarılıyo..abisi yesin onu..
Kolay gelsin canım,benide biri gaza getirsinde şu camları sileyim :97:
Ben çok keyfime düşkünümdür doktora bir göz kırparım onu 9 ayla kapatırım :))))))))))))
ay ay kübra hatırlıyormusun acıyor :) dediğim günleri kaç ay geçti
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN EDOŞUMMM YAWWW ben eşimi pazardan beri göremiyorum yawww nasıl özledim anlatamam ben geliyorum o gitmiş oluyor o geliyor ben gitmiş oluyorummm yawww
Saol canımcım, valla kirlenince ister istemez gaza geliyosun bee 2 odayı temizledim içim o kadar rahatladıki anlatamam...
Deniz'im sen hemen hamile kalma en iyisi, adamı düz duvara tırmandırırsın sonra
Ayy Nurgül'cüm çok zor oluyordur yaa, benim eşimde cuma okula gidecek geceyi tek geçiricem, şimdiden sıkıntı basıyor(
Bende diyorum perdelerimi halımı mutfak yıkcam millet diyorki konuştuklarım ay daha yeni evlisin tertemizdir evin batmamıştırki ilk günkü gibidir diyorlar :) mutfak halım bir kere çok kötü oldu diğerleri idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?