- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.121
ben evde olsam kocama hiçbi iş yaptırmazdım diye düşünüyorum
sonuçta evde olunca yapmak içinde bolca vakit oluyo
ama çalışınca insan zaten zor yetişiyo
o yüzden özellikle bayan çalışıyosa
erkek mutlaka yardım etmeli
sonuçta ikisi de aynı şartlarda yani
kadın bide gelip ev işi yapıyo o yüzden yardım etmeli ne olursa olsun azda olsa
Canım hizmetini yapıyorum ama erkek işleri ona ait, dolabın üstüne yetişemiyorum, perdeleri çıkarıp takamıyorum.
Çokta rahatlığa alışmaması lazım, yeri geldiğinde yaptırmaya çalışıyorum...
ben evde olsam kocama hiçbi iş yaptırmazdım diye düşünüyorum
sonuçta evde olunca yapmak içinde bolca vakit oluyo
ama çalışınca insan zaten zor yetişiyo
o yüzden özellikle bayan çalışıyosa
erkek mutlaka yardım etmeli
sonuçta ikisi de aynı şartlarda yani
kadın bide gelip ev işi yapıyo o yüzden yardım etmeli ne olursa olsun azda olsa
yani tabi ki bu tür işleri zaten yapması lazım
tabiki eşi evde diye örneğin çıkardığını orta yerde bırakmıycak ben bunları kastetmiyorum
mesela benim eşim halıyı yıkadı ben çalışmasamda yıkardı
yıkamasını da isterdim çünkü benim kuvvetimle onunki bir değil
ama ben şuan eşimin yaptığı işleri düşünerek söylüyorum bunu
mesela bazen birlikte temizlik yapıyorum ben süpürüyorum o vileda yapıyo
evde olsam onun tatil gününü temizliği denk getirmem o yokken yaparım bunun gibi şeyler
zaten bi gün tatili var onda da dinlensin birlikte vakit geçirelim diye düşünürüm yani
haklısın aylincim, Allahtan eşlerimiz anlayışlı ve empati kurabiliyorlar
geçen gün mesela baktım eşim ütü odasında takmış ütünün fişini
t-shirt ve gömlek ütülüyor
neden bana söylemedin dedim
sen benim hizmetcimisin? değilsin
zaten kendime kızıyorum sana daha iyi hayat şartları sunamadığım için, bırak da bari biraz yükünü hafifleteyim dedi
canım benim, bende sarıldım ben cok mutluyum hayat şartlarımdan, en büyük zenginlik sağlığımız ve bağımız dedim, öptüm kocamı
erkekler bazen tahmin edemediğimiz kadar hassas ve düşünceli olabiliyorlar
benimkide öyle bulaşık çamaşır halı falan yıkamaz. çünkü onun işi çok yorucu kıyamamda yani. ama sofrayı kurmama yardım eder sonra akşam meyve servisi ona aittir. elinden geldiğince oda bişeyler yapıor. geçen oturma odasına koydum süpürgeyi yine süpürecektim odayı içeri gittim geldim ki süpürmeye başlamış . bende çok mutlu oluyorum destek olması ne olursa olsun çok güzel
Bende geçen gün çay demledim ve işim vardı, bardakları hazırlarmısın dedim ve işime döndüm.
Geldiğimde almamıştı, sonra sinirlenip hazırlamay gittim ve hemen peşimden koştu, git odaya ben getiricem dedi. Bende çok geç dedim. Beni kucağına alıp odaya getirdi, kalkma buradan dedi, sonra çayları getirdi, arada bir kapris iyi oluyor :))
Ayyy ne güzel anlatmışsınız kızlar yaa.
Darısı aynı evin içinde benimde başıma inşallah.
Sevdiceğimi anlatıyorum zaten zaman zaman anlayışlıdır canımıniçi.
Benim çok hoşuma giden bir konuşmamızı anlatayım bende.
Benim işim sevdiceğimin işine göre uzak olduğu için evden daha erken çıkmak zorundayım.
Aramızda yarım saat oynuyor.Bende dedim ki.Hayatım sen kahvaltı yapıyorsun ben yapmıyorum.
Ben evden çıkmadan hazırlarım yaparsın benimde içim rahat eder.
Fıstığım sen benden önce yatakdan kalkıcaksın bende rahat edip uyucam öyle mi dedi.
Hayatım senin işine daha var ama dedim.Biz bir aile olucaz fıstığım aynı anda yatağımızdan kalkarız kahvaltımızı yaparız.
Sen çıkarsın bende sofrayı toplar çıkarım peşinden dedi.Çok hoşuma gitti böyle düşünmesi.
Bende geçen gün çay demledim ve işim vardı, bardakları hazırlarmısın dedim ve işime döndüm.
Geldiğimde almamıştı, sonra sinirlenip hazırlamay gittim ve hemen peşimden koştu, git odaya ben getiricem dedi. Bende çok geç dedim. Beni kucağına alıp odaya getirdi, kalkma buradan dedi, sonra çayları getirdi, arada bir kapris iyi oluyor :))
Ayyy ne güzel anlatmışsınız kızlar yaa.
Darısı aynı evin içinde benimde başıma inşallah.
Sevdiceğimi anlatıyorum zaten zaman zaman anlayışlıdır canımıniçi.
Benim çok hoşuma giden bir konuşmamızı anlatayım bende.
Benim işim sevdiceğimin işine göre uzak olduğu için evden daha erken çıkmak zorundayım.
Aramızda yarım saat oynuyor.Bende dedim ki.Hayatım sen kahvaltı yapıyorsun ben yapmıyorum.
Ben evden çıkmadan hazırlarım yaparsın benimde içim rahat eder.
Fıstığım sen benden önce yatakdan kalkıcaksın bende rahat edip uyucam öyle mi dedi.
Hayatım senin işine daha var ama dedim.Biz bir aile olucaz fıstığım aynı anda yatağımızdan kalkarız kahvaltımızı yaparız.
Sen çıkarsın bende sofrayı toplar çıkarım peşinden dedi.Çok hoşuma gitti böyle düşünmesi.
bu kızın gaza gelmesi öldürüyo beni
Evet aynı anda yataktan kalkmanız en iyisi ama çok uykucuysa bekleme Nilay'cım.
İlk önce ben kalkar hazırlarım sonra zarzor eşimi kaldırırım, geçen gün hazırlayıp yattım, kahvaltı yapmadan gitmiş... Uykucu sevgilim diye dalga geçiyorum onunla :)
bu kızın gaza gelmesi öldürüyo beni
Aşka geliyorum kuzucum aşka dur şimdi sevdiceğimi arıcam sesini duyucammm
Hayat müşterek bir adet oluyorum gazı sıkışmasından kalkamıyorum allah göstermesin insanız herşey bizim için alışşınlar yapsınlar
çok şükür bu konuda çok rahatım çok yardımcı oluyr tabi arada yardım etmesinin sebebini farklı anlıyorum onunla daha çok zaman geçirmem için tv izlecez dizime yatacak bende bir pazara sığdırdığım için ve günümüz sadece en çok vakiti pazar geçirdiğmiiz için dengede tutmak zor
su parası 20 tl gelmiş elektrikten şimdilik haberdar değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?