- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.021
evet katılıyorum canım aynen bende hayallerimdeki gelinliği giydim
hala fotolara bakarken içim gidiyo gelinliğime ahh keşke o güne dönebilsek tekrar
Nilay Aysira gelinlik bir bak istersen fiyatlarıda çok uygun
hoşbulduk canım yok izinli değilim ama iş yerinde biraz problemler oldu işle ilgii canım sıkkındı hiçbişey yapmak istemedim. iyiyim çok şükür artık karnım baya belli miğde bulantılarımda iyice azaldı yarın doktora gidicem kontrole :) Sen nasılsın canım?
hoşgeldin esraa. maşallah oluşun büyümüş 17. haftasına gelmiş. bende cumartesi gidiyorum kontrole. çok özledim ya keşke imkanı olsa insan her gün görmek istiyor
eda senin gelinliğinde çok kaliteli duruyordu hangi gelinlikçi maltepede. ben ordakileri biliyorum genelini. eski maltepeli olarak
Bende türk kahvesini asla şekersiz içemem ama çayıda asla şekerli içemem
Amann boşver çok yada az para,önemli olan o gün içinde keyifle olmak ve fotolara her baktığında iyiki bugelinliği almışım demek :)
Şahsen ben öleyim,tam istediğim gibi hayallerimdeki gelinliği giymiştim :)
Günaydın kızlar ben geldim yine disardayim bugün 3 görüşmeye gidicem biri bitti bide bisey çıksa daha mutlu olucam ama nerdeyse 1 aylık maaşımı yatırdım ya yol paralarına
Gelinlik mevzusunda ben hiç konuşmayayım bari döversiniz beni :))
Nilay içine sindiyse diktir. Bikere giyicen. ama hiç biyeri gezmediysen bi bak gez fatihe falanda aklın kalmaz.
bende sendenim emine, ama epeydir türk kahvesi içemiyorum
evet ya parası önemli değil yeterki içimize sinsin, pahalı yada ucuz ama düğün arifesinde her kuruşa ihtiyaç duyuyor insan.
ben fotolara her baktığımda ve dolapta her gördüğümde canım gelinliğim ne kadar güzelsin diyorum, Rabbime tekrar şükürler olsun istediğimiz gibi herşeyimiz hepimizin
bizde iyiyiz hamdolsun . mide bulantılar belli belirsiz çıkıyor ortaya. ama çoğu insandan duyduğuma göre hamdolsun iyiyim. hafta sonu kendimi biraz fala yordum sanki bebek kasıklarımda gibiydi çok pişman oldum bir kaç güne geçti ama dahada o kadar yormam kendimi. bizimde bebekle ilgili rüyalar oluyor hepsinin yorumuda kız olacak gibi. bakalım kısmet. cumartesi kontorlümüz var 9+1 de olucam ondan sonraki kontolde de ikili testini yaparız dedi dr.
kızlar ayşenin selamı var herkese..çok şükür iş için bi sıkıntı yok diyo..
Teşekkür ederim esracım fikirlerin için...Ahh zamanım olsada bakınsamm.
Ama herşeye ben koşturuyorum daha ortada hiç bir şey yok.Annemde çalışıyor bir yandan bizim evimiz bir yandan gelecekdeki evim.
Herşey alt üst durumda şu anda.Annemi sardı bir telaş.Evin tavanını yaptırdı,evin bütün odaları boyanıyor.Bababmın başının etini yiyor resmen.
Halılar kalktı yünler döküldü.Çeyizler ortaya çıkdı.Ahh ahh.
aslı ve yeliz söyleyin bakalım merak ettim ben
Allah kolaylık versin canım,inşallah tez zamanda gönlüne göre bi iş olur...
Ama iş görüşmelerinden nefret ediyorum ben... çok sıkıcı oluyor.
Gamze gamze napin bakalım nasılsın
Saol canım ins en kısa zamanda baslarım bir yerde bende nefret ediyorum artık saçma sapan insanlarla karşılıyorsun bide sinirlerimi bozuyorlar
Sende slm söle bizden :)
Ayy bende işe başlamak istiyorum artık valllahii 2 aya kadar başlamazsam çocuk yapıcam böle böle boş boş evde oturmak yeter :)
Saol canım ins en kısa zamanda baslarım bir yerde bende nefret ediyorum artık saçma sapan insanlarla karşılıyorsun bide sinirlerimi bozuyorlar
benim bulantılarım cok esracım ya, yücümde ve vücudumda kabarcıklar çıktı öğürmekten
grissini ve salatalık ile besleniyorum 10 gündür
özledim bende ya, benim doktorum kalp atışları ilk dinlediğimizde cok hızlı olduğu için bu pazartesiye yine randevu vermişti kalp atışlarına bidaha bi bakalım diye
dedim ultrason yok mu bu sefer, hayır yok annesi cok fazla ultrason iyi değil zaten
sadece kalp atışlarına bakacağız kızımız pek heyecanlı annesi gibi dedi
ayhhh baktım annem ağlıyo cocuğuma anne diyolar diye
sonra dinledik kalp atışlarını önce ses gelmedi epey bi korktum ama sonra geldi ses
yine hızlıydı kalp atışları bakalım 2 hafta sonra bakacak doktor tekrar
bana şimdilik fazla hareketi yasakladı kafein vs zaten yasak heyecan kesinlikle yok
kübracım eylül moda diye bir atölyede diktirdim gelinliğimi
bende sendenim emine, ama epeydir türk kahvesi içemiyorum
evet ya parası önemli değil yeterki içimize sinsin, pahalı yada ucuz ama düğün arifesinde her kuruşa ihtiyaç duyuyor insan.
ben fotolara her baktığımda ve dolapta her gördüğümde canım gelinliğim ne kadar güzelsin diyorum, Rabbime tekrar şükürler olsun istediğimiz gibi herşeyimiz hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?