• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlaaar, eskilerden kim var yok kim yok bilmiyorm ama bi uğriyim dedim. ne var ne yok kimler evlendi kimler gün sayıyorr

özlem nerelerdesinn beni hatırladın mı bilmiyorum ama buket sıradaki gelinimiz. bu arada sadece evlilik haberleri değil hamileler bile var. estuğ esra ve cafelatte eda ve ben :1: sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar

Ben yazamıorum istanbuldayım vakit bulamıorum genel anlamda özet geçiyim ben ne yaptıgımı yüzügü çıkarttım kısmetlerim açıldı daha dogrusu bu kişiler heralde benim yüzügü çıkartmamı bekliyorlarmış yüzük çıktıktan sonra bana açıldılar ama hem utangaç hem kırılgan çok hassasım ya ben de onlarda beni kırmamamk için ugrasıyorlar birisi benden büyük daha önce evlenip ayrılmış benim müdürüm,ailesi ankda kendisi ist'da iş geregi digeri benimle aynı yasta çok eskilerden arkadasımdı bu arada benim ex nişanlımm benim ist!da oldugumu ögrendi ben müsait olunca seni ararım sende gelirsin biliyosunn ben ist'u fazla bilmiorum (yalan :))gel de suratına tükürüyüm senin dedim tmm dediii olay çıkarmı çıkmaz mı gayet sakinim geziyorum falan filan :))

yelizcim hamilelik şuanda çok şükür iyi gidiyor
mide bulantıları ve kabızlık dışında bir sıkıntım yok canım
dün kocamı beklerken öyle bir geçer zamankiden sonra duşa girdim sonra ıslak kafayla
cam açık koltukta uyuyakalmışım
boynum tutulmuş
yattağa yatınca fark etmedim ama uyanınca kötü oldu

Günaydın herkese güsel mutlu sabahlar diliyorum hepimizee

kızlarr neler yapıyorsunuz bakalım bn dün bütün akşam kışlık hazrladım temzlk yaptım ay bide dün sen bnm kırmızı pul bıberm kurtlanmışş nasıl tiksindim heryeri klorakladm neden kurtlandı bılmıorum ya erzaklarımızı nerde saklamamz gerekıyor sız nerde saklıyorsunuz onerılerınız varmı

günaydınlarr herkese
mutlu bir gün geçirelim inş.
haftayıda ortaladık çabuk geçsinn

cnm ağzını açk bırakma kurt yapıyor
uzun süre duruncada yapıyor ben öle şeyleri buzd. saklıyrm kullanıcağımı baharlığa koyup artanını buzdolabına koyuyrm kurtlanmıyor öyle

salçalardaki küfü bilmem neden yapar ama küflü yerini atıp devamını kullanıyorum

benimde evde bakliyatım çok fazla yarısını anneme verdim ama hala var.
en güzeli deterjan hiç bozulmuyor
çok seviyrm deterjan almayı
:D

bnde dün yasdm kimseden ses yokk :(( vla yaa noldu bize herkesn belkı bu ara ıslerı yogundur ondandr
senn hamılek nasıl gıdıyor kubracm

gercekten epey cok almışsınız denizim:))bn dün zeytini doktum küf yapmış ya o kadr dikkt edıos nasıl oluo ne bıiçm şey yaa çaresi yokmu acaba bugun olmazsa bnde cekmecelı sebzelk bakım fiyatları flan nasl alrım belkı

mide bulantılarım devam yelis ama hamdolsun daha beter olanlar olduğunu bildiğim için bu halime şükrediyorum. cumartesi randevumuz var görmeye gideceğiz tekrar. birde şişkinlikmi bilemedim ama karnım çıktı ya. aslında erken daha. kilo almayada başladım bakalım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm. öyle boş kilo almak istemiyorumm

meltem selam senim bu ex mi x mi onunla başın derde girecek diye endişe ediyorum dikkatli ol

kısmet diyelim hakkında hayıelsıı olsun

aslıcım tşk ederim deneyeyim ramazanda erzak verdiler onlarda şişe değil bitince alayım

yelzi ben pazardan zeytini alıyorum yıkıyorum saklama kapına az yağ ve limonlayıp yiyeceğim kadar alıyorum içinden henüz bozulmadı benimki

zaten bir pazar kahvaltı yapabiliyoruz razaman sonrası canımız henüz istemiyor birde gece meyve felan yiyince
sabah iştahsiz oluyorum

Ben yazamıorum istanbuldayım vakit bulamıorum genel anlamda özet geçiyim ben ne yaptıgımı yüzügü çıkarttım kısmetlerim açıldı daha dogrusu bu kişiler heralde benim yüzügü çıkartmamı bekliyorlarmış yüzük çıktıktan sonra bana açıldılar ama hem utangaç hem kırılgan çok hassasım ya ben de onlarda beni kırmamamk için ugrasıyorlar birisi benden büyük daha önce evlenip ayrılmış benim müdürüm,ailesi ankda kendisi ist'da iş geregi digeri benimle aynı yasta çok eskilerden arkadasımdı bu arada benim ex nişanlımm benim ist!da oldugumu ögrendi ben müsait olunca seni ararım sende gelirsin biliyosunn ben ist'u fazla bilmiorum (yalan :))gel de suratına tükürüyüm senin dedim tmm dediii olay çıkarmı çıkmaz mı gayet sakinim geziyorum falan filan :))

ayh meltem salla gitsin o eskiyi muhattab bile olma. daha ne kısmetler çıkar bak.

yelizcim hamilelik şuanda çok şükür iyi gidiyor
mide bulantıları ve kabızlık dışında bir sıkıntım yok canım
dün kocamı beklerken öyle bir geçer zamankiden sonra duşa girdim sonra ıslak kafayla
cam açık koltukta uyuyakalmışım
boynum tutulmuş
yattağa yatınca fark etmedim ama uyanınca kötü oldu

aman edacım dikkat. hamilelikte ilaç alma işi çok zor her ilaç içilmiyor. o yüzden dikkatli olmalıyız.

Deniz o salçaların yeşil kapaklıları oluyo onlardan bulursan ondan al. Sonre her salçada onu kullanırsın.
Bide salçanın üstüne az bişi zeytinyağı yoksa mısırözü yağı gezdir ozaman olmuyor.
aa yağmı gezdircez eve gidince yapıcam bunu
geçi benim çok olmuyor üstünde biten kenarlrda yapıyor ama yinede denicem.
birde eda demişti kızartmanın içine tuz dök diye onu denedim
hiç sıçratmıyor tabii ben öle bir tuz döküyrm ki yağa sıçraması mümkün olmuyordur

meltemciğim kısmetlerin çıktığına sevindim
elbette çıkacaktır.hayırlısı olsun inş.
ama bebişim ya bırak şu adamı artık
konuşma artık şu uğursuzla
ne hali varsa görsün sende hayatının tadını çıkar.
gez toz seçenekleri değerlendir

buket gelinliğin hayırlı olsun cnm merak ediyrm
kollumu yaptırdın straplez mii
annenle kararsız kalmıştınız.

züleyha artık metro çalışması var sizin inegöl arabaları bizim kapının önünden geçiyor yazdım dün ama görememişindir :)
dedim merkeze gitceğin vakit tutup kolundan indircem seni arabadan :))

fıstıkım indir ama ben inegölden değilim :))))

ikide işini görür ama 3al bence almışken . şimdilik olurmu senelerdir kullanılan şey bu

züyehlacım etimizden sütümüzden faydalan kuzum
bulaşık makinasında da fazla programa ihtiyaç duyumluyor
benimkisi 3 programlı 3ünü de kullanıyorum
faydalanmammı edacım sona kaldım bari dona kalmıyım :))))
öğreneyim sizden :)))

züleyha benimkide 5 programlı. şuana kadar 3 programını kullandım günlük kısa program genelde kullanılıyor. Yağlılar için 70 dc falan oluyor oda iyi oluyor bazen çok yağlı olunca bulaşık. Birde yenia ldığın bişeyleri falan elden geçirmek gibi olan program var. Sadece bunları kullandım. Yetiyor yani 3 program

anlaşıldıııııııı 3 programlı alıyorum :)))))

meltem bize kızma ama ne olursa olsun kouşma şu adamla
yanında ark.ın bile olsa konuşma
bitmişse konuşmak mantıklı gelmiyor bana
konuşmak istediğin için bilinçaltı yapıyorsun bence bunu
görme bakma sil yaşanmamış say
onu tanımamış say.

kızlar akşam iş çıkışı eve giderken bir dükkan gördüm kapatıyor sanırım kapıya dökmüş çerçeveler satıyordu ama nasıl güzeller. benimde hiç evimde aksesuar yok almak nasip olmadı. yavaş yavaş başların diyordum çerçeveyle başladım 4 tane aldım :60: ikisini salona koyarım birini yatak odasına birinide oturma odasına.

kızlarrr günaydınnn..nasılsınız..ben iyiyim..
yelizim eşinin eli ne durumda..
adaş dikkat etmiyosun kendine..yok adaş yok ben artık anladımki sen zerre kadar kendine acımıyosun..:19:
küboşum çıksın göbiş ya nolcak ne güzel işte :1:
buketim gelinliğini alıcaktın aldıysan hayırlı olsun..en mutlu gününde en güzel giysin o senin..ahh bidaha olsada giysem :))
ayşem işe başladı hiç geldimi bilmiyorum ama sürekli oyun oynuyo benim gibi..işyerinde rahat sanırsam..
deniz aylin siz nasılsınz kızlar..
özlem sen nerelerdesin..eftelya gibi yazıp çıktın..bidaha da gelmedin..düğün tarihin ertelenmişti..ne zaman evleniyosun..kasım diye hatırlıyorum..iş buldunmu ayrıca..
meltemmmm kaşınıyosun ama bu çocukla görüşerekkkkk :47:

adaş dikkat etmiyosun kendine..yok adaş yok ben artık anladımki sen zerre kadar kendine acımıyosun..:19:
buketim gelinliğini alıcaktın aldıysan hayırlı olsun..en mutlu gününde en güzel giysin o senin..ahh bidaha olsada giysem :))
ayşem işe başladı hiç geldimi bilmiyorum ama sürekli oyun oynuyo benim gibi..işyerinde rahat sanırsam..
özlem sen nerelerdesin..eftelya gibi yazıp çıktın..bidaha da gelmedin..düğün tarihin ertelenmişti..ne zaman evleniyosun..kasım diye hatırlıyorum..iş buldunmu ayrıca..

maşallah edaa bir geldin hepimize yetiştinnn :60:

:19: :19: :19:
:41: :41: :41:

Back
X