• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacım katılım ve kar hesapları altın hesapları var belli bankalarda. onlar faizli işlemiyorlar. ama yinede paran değer kazanıyor gidince anlatırlar ayrıntıları.

kübracım bana kalsa ben paramı vadeli hesaba yatırıırım ama eşim istemiyor
bana banka faizi günahmış gibi gelmiyor sonuçta o parayı işletip banka da ona göre çalışanlarının maaşını ödüyor
ya da biz kredi çekince biz de faiz ödüyoruz o zaman o da günah olmalı bana göre ama yok
eşim kabul etmiyor

herkese ii akşamlar kızlarr
ben yavaştan çıkıyorum
yarın görüşürüz

tavuk sotenin yanına beğendi yapabilirsin zeynep patlıcan közleyip çok güzel olur bide salata

esra yoğunluktan yazamadım. gelinliğin tacın hepsi çok farklı ve hoş olmuş. rabbim bahtını güzel etsin. öyle bir durum ki bu evlilik kadına çok güçlü olmak düşüyor. çünkü bütün yük bizim omuzlarımızda. sıkıntıların olsa bile eşine yansıtma o zaten görüyor olacaktır ve sessiz kalman çoğu zaman senin için avantaj olacaktır.

önemli olan eşinle senin uyumun onu hep koruyun inşallah

bana banka faizi günahmış gibi gelmiyor sonuçta o parayı işletip banka da ona göre çalışanlarının maaşını ödüyor
ya da biz kredi çekince biz de faiz ödüyoruz o zaman o da günah olmalı bana göre ama yok
eşim kabul etmiyor

edacım benim bildiğim bankaya ödenen faizde günah
senin mantığın doğru yani
ben öyle biliyorum yani en azından

altın hesap galiba sen para yatırıyorsun hesaba
onun günün altın değeri ne kadarsa bankadan o kadar altın veya para alıyormuşsun
ama o bana biraz düzenbazlık gibi geliyor

benim altınlarım bankada evde hiçbişeyim yok
banka şubesi de evimize cok yakın,

müdürüm burdaki herkese esti gürledi kızlar, herkesin morali acayip bozuk
herkes kendine göre haklı ama Allahtan ben konunun dışındayım

Zeynepcim mantar sotenin yanında makarna da güzel oluyor

Ben salçalı yemeklerde mutlaka yoğurt ve pilav makarna benzeri şeyler severim ve yerim

tavuk sote şimdi yanına pilav giderdi ama dün benzeri vardı makarna yapsan ziynep :)
kızlar ya cnm makarna hiç istemio
çorba yapsam alakasız mı olur kızlar
birde salata yaparım.

eda nie gürledi sebep neymiş
aman herkes bağırmaya yer arıo

herkese ii akşamlar kızlarr
ben yavaştan çıkıyorum
yarın görüşürüz

tavuk sotenin yanına beğendi yapabilirsin zeynep patlıcan közleyip çok güzel olur bide salata

bugün tembelliğim üstümde galiba kızlarr..
neyse bi bakim belki makarna yaparım
cnm pek istemiyor ama şimdi tokum ondan olabilir akşama doğru acıktıkca belki hevesim gelir
2 3 dk sonra çıkıcam umuyrm servis diye tutturmazlar

eşim kabul etmiyor

canım aslında haklısın kredi çekmekte günah çünkü fazi ödüyorsun. işte bazı bankalar var bilirsin daha muhafazakar kesimin rağbet ettiği isimlerini vermeyeyim şimdi. benim onlrdanbirinde katılım hesabım var. param katlanıyordu tabi belli oranda öyle ç.ok değil. evde durmasın diye param oraya koymuştum 3. 5 kuruş ekleniyordu her ay üzerine. ben bu fazi mi diye sordum yok dediler. paramız işleniyormuş yatırım yapılıyor ve karı paramızın miktarınca ekleniyormuş ana paraya. bana mantıklı gelmişti.

bende dün makarna yaparım dedim dolma vardı yanına. ama vazgeçtim domates çorbası yaptım. şimdi bezelyem var çorbamda pilav yapsam yenirmi yapmasam olur mu kafam karıştı.

Kızlat gelemıyorum yaaa kdv yogunlugu basladı yne:((((
yoktur bı yaramazlık herhalde
cok cok öpüyom aklım burda yaa:)))

bıde kızlar ben bulaşık mk.2 programlı aldım
sizce 2 programlımı 3 programlımı kızlar:))

hepsi bir örnek galiba nasıl denk gelmiş öyle

canım nisan takılarımızı alıp kuyumcuya gıtmıstık bız,bozdururken en az deger kaybeden bılezık hangısıyse ondan ver demıstık o zaman...o da bu duz bılezıklerı onerdı,el isciligi yok cunku...

nisan takılarının hepsıyle 3 bılezık yapmıstık o zaman....snr kayınvalıdem de dugun ıcın takacaklarımızı da bundan yapalım barı dedı onlar da 5 tane aynı bılezıkten yapmıs....

teyzem ve babanem de bılezıklerımı gormustu onlar da hedıye olarak aynısından yapmıs...oyle yani hepsi aynı oldu...

esra yoğunluktan yazamadım. gelinliğin tacın hepsi çok farklı ve hoş olmuş. rabbim bahtını güzel etsin. öyle bir durum ki bu evlilik kadına çok güçlü olmak düşüyor. çünkü bütün yük bizim omuzlarımızda. sıkıntıların olsa bile eşine yansıtma o zaten görüyor olacaktır ve sessiz kalman çoğu zaman senin için avantaj olacaktır.

önemli olan eşinle senin uyumun onu hep koruyun inşallah

sagol canım gelinlik alırken bana da degisik gelmisti ondan almıstım zaten...ama tabi gelinligin,esyanın vs. hic bir onemi yok onemli olan iyi gecinebilmek...

bakalım daha annemin evinde oldugum icin henuz bisey anlamadım evlilikten ama olumsuz seyler olunca korktum tabi brz nasıl basa cıkıcam,edicem diye...annemin evinde rahattım,hic bir sorunum yoktu simdi bir suru seyle basetmek durumunda kalıcam...

nebileyim zaten evden ayrılıyorum diye yeterince duygusalım,umarım kısa surede yeni hayatıma adapte olabilirim,insallah kayınvalidem de aklını basına devsirir,sorun yasamayız fazla...

Back
X