• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 final sonuçları

istatistik 66 - 92 geçtim
muhasebe uygulamaları 54 - 63 geçtim
iktisat 44 - 47 kaldım
Artık 3. sınıfım :66: iktisattan büte kaldım ama olsun. :21: Çalışır veririm 3'e geçtim ya :66::66::66:
Birde şu üniv. bitirdiğimi görsem :64:

oh iyi valla notların:52: 3 soru daha doğrun çıksaydı geçerdin iktisatı
bu sene herkes iktisattan kalmış ya
hayırlısı artık:)

nasıl yani öss,aöf gibi eve gelmeyecek mi yani?:26:
bu yeni mi çıkmış böyle?
geçen sene de var mıydı?

geçen sene sınava giriş belgesi ve puanlar eve gelmişti ama sonuc belgesi netten cıkartıldı kayıda öyle gitmiştim.bu sene gelmiş bu uygulama cnm klavuzda da yazıo hatta öss de gelmio artık eve

geçen sene sınava giriş belgesi ve puanlar eve gelmişti ama sonuc belgesi netten cıkartıldı kayıda öyle gitmiştim.bu sene gelmiş bu uygulama cnm klavuzda da yazıo hatta öss de gelmio artık eve

iyiki söyledin canım ya valla ben öyle beklerdim gelsin diye:9:
neyse artık 2- günde bir aday işlerime bakıcam o zaman
bir de seninki yayınladığında bana da haber verir misin?
dgs giriş belgesi yayınladı diye,bi zahmet:17:

Son düzenleme:
bulancak tebrik ederim canım.mezun olmuşsun okuduğum kadarıyla çok sevindim.dgs yede giriyorsun bu sene sanırım.bende giricem inş.uzun zamndır nete giremiyordum.Yakın arkadaşım vefat etti zor günler geçirdim.yeni yeni kendime geldim.tekrar tebrikler.

bulancak tebrik ederim canım.mezun olmuşsun okuduğum kadarıyla çok sevindim.dgs yede giriyorsun bu sene sanırım.bende giricem inş.uzun zamndır nete giremiyordum.Yakın arkadaşım vefat etti zor günler geçirdim.yeni yeni kendime geldim.tekrar tebrikler.

canım benim başın sağolsun.ALLAH sabırlar versin.
evet mezun oldum çok şükür ALLAH'ıma.dgs'ye de giriyorum 17 temmuzda.en son konuştuğumuzda düşünmüyorum diyordun galiba
bir de ankara olsun istiyordun,inşallah olur ya hayırlısı olsun
evet çoktandır girmiyorsun bazen bakıyorum da,neyse artık bundan sonra burdan yazışırız dgs'yle ilgili:)

canım benim başın sağolsun.ALLAH sabırlar versin.
evet mezun oldum çok şükür ALLAH'ıma.dgs'ye de giriyorum 17 temmuzda.en son konuştuğumuzda düşünmüyorum diyordun galiba
bir de ankara olsun istiyordun,inşallah olur ya hayırlısı olsun
evet çoktandır girmiyorsun bazen bakıyorum da,neyse artık bundan sonra burdan yazışırız dgs'yle ilgili:)

evet canım girmeyecektim sınava çünki ankara çok zor ihtimal kazanamam sanırım.ama yinede kendimi denemek için giricem.az kaldı sınava.

evet canım girmeyecektim sınava çünki ankara çok zor ihtimal kazanamam sanırım.ama yinede kendimi denemek için giricem.az kaldı sınava.

evet ya az kaldı sınava ben hiç çalışmadım ben de denemek için giriyorum kazara iyi bi puan alırsa(180-200 arası)tercih yaparım
sosyolojiye geçişim var benim,artık hayırlısı bakalım:12:

cnm senin genel not ortalaman kaç ?

benim notum 64,25
1.2.sınıf not ortalaması değil mi?transkripte böyle yazıyor,seninki kaç?
bir de bana transkript ve diploma verdiler başka bir şey vermediler.
sen denklik diploması falan diyordun ondan vermediler bana
aklıma da gelmedi ya,büroyu arayıp sorsam yarın olur mu?

Son düzenleme:
benim notum 64,25
1.2.sınıf not ortalaması değil mi?transkripte böyle yazıyor,seninki kaç?
bir de bana transkript ve diploma verdiler başka bir şey vermediler.
sen denklik diploması falan diyordun ondan vermediler bana
aklıma da gelmedi ya,büroyu arayıp sorsam yarın olur mu?

evet öyle senin bölümün sosyal hizmetler olduğundan aöbp puanlarımız farklı gelecek.bnmki 63,87.diploma denklik belges 2 hafta snra gidicem almaya

yani büroya sorayım mı?diploma denklik belgesini?[/QÜ

bence sor canım , belki lazım olur

ya sordum bugün herkese veriyoruz dediler bana vermediler neyse artık bi ara gidip de alırım
ya nasıl bir şey bu diploma gibi bir şey mi?yoksa ince uzun kırmızı beyaz bi kağıt var o mu?
diploma eki yazıyor önünde türkçe yazı arkasında ingilizce,masaların üstünde duruyordu.
bu mu yoksa?

ya sordum bugün herkese veriyoruz dediler bana vermediler neyse artık bi ara gidip de alırım
ya nasıl bir şey bu diploma gibi bir şey mi?yoksa ince uzun kırmızı beyaz bi kağıt var o mu?
diploma eki yazıyor önünde türkçe yazı arkasında ingilizce,masaların üstünde duruyordu.
bu mu yoksa?

yok cnm o baska bişey.bende daha almadım 15 -20 gün snra demişlerdi almaya gidicem haftaya

meraba kızlar yazdıklarınızı okuyorumda bu diploma denklik belgesi nedir bunu ilk kez duydum mesela diplomalar bu denklik belgesi olmadan bi işe yaramazmı mesela bi yerde çalışmaya başlasak illa bu denklik belgesini falanmı götürcez ben anlamadım

Back