• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 final sonuçları

kızlar buraya her zaman giremiyorum
sonuçlar açıklanınca özelime mesaj atar mısınız?
şimdiden teşekkürler

arkadaşlar sonuçlar açıklandııııı bana karacan akademi msj göndermiş hemen baktım iktisada giriş wardı tek ortalama 60 ile mezun oldum çok mutluyum darısı sizlerin basına sıra dgsde yupppiiii :69: :46: :62:

Açıklandı arkadaşlar. Ben artık mezunum. Benim gibi mezun olan arkadaşları tebrik ediyorum. Başarılı olanları da

Hepsini geçmişim:66::66: yüzüne bakmadığım ticaret hukukunu nsl geçtim bilmiyorum :52: çok sevindim 2 okuluda anlımın akıyla bitirdim bu dönemlerini..

ben de iktisat ve hukuktan büte kaldım,olsun sağlık olsun.benim için önemli olan uygarlık tarihiydi,onu geçtim diğerlerini bütte veririm inşallah:9: bu ara hukuktan 48le kaldım:14:

iktisat ve uygarlıktan kaldım
bu derslerden geçen arkadaşlar
hangi kitaba çalıştınız
önere bilceğiniz bi soru bankası falan varsa lütfen yazar mısınız

:43: :43: :43:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa son senemdi kalcam dediğim dersten geçmişim geçiceğim dediğim den kalmışım:53::53::53::53::53:hemde 1 soru ile atıcam kendii aşağı biyeree:60::60::60::60::60: neyse bütte hallederiz de benim 9 eylül nişan yaa 10 eylül sınav:18::18::18::18::18:

Back