teşekkür ederim canımm...
canı gönülden söylüyorum Allah size de nasip etsin hatta daha iyileri ile inşallah
inşallah canım hepimize...bir an önce buluruz inş.eşyaları bekletiyoruz o yüzden model beğendim az çok belli ama evin ölçüleri de önemli...
aman canım yaşın ne önemi var önemli olan hissttiklerin bak benim şimdiden saçlarıma beyazlar doldu inatla hiç boyamadım uzun süre de boyamayı düşünmüyorum allahtan hep aralarda çok belli olmuo ama dikkatli bakanlar maşalah radar gibi hemen farkediyolar dalga geçiolar benimle yaaaa26 yıı doldurdumm hııhhh
aman canım yaşın ne önemi var önemli olan hissttiklerin bak benim şimdiden saçlarıma beyazlar doldu inatla hiç boyamadım uzun süre de boyamayı düşünmüyorum allahtan hep aralarda çok belli olmuo ama dikkatli bakanlar maşalah radar gibi hemen farkediyolar dalga geçiolar benimle yaaaa
en güzeli doğal olandır canım boşver sen milletiaslında benim de yaş takıntım yoktur ama 26 yaş ağza dolu dolu geliyo beee, bazen ben bile inanamıyorum yanii
Ya kızlar grupfoni de 2 tane fırsat var kavitasyonla ilgili.1,500 tl'lik 10 seans kavitasyon ve power plate 49 tl.Gözlerime inanamadım.Alsam mı almasam mı kararsız kaldım.Önerileriniz?
Kızlar düğün fotoğrafçısı araştıran arkadaşlar vardı, nedir son durum fiyat bilgisi alabildinizmi?? Ben de araştırmalarıma devam ediyorum :82:
Kızlarr bu ay lazere başlıyorum ya çok korkuyorum çok acırsa falan diye:/:18:
kızlar günaydın hep okuyorum ama bi türlü yazamıyorum yoğunum lazere 2 yıldır gidiyorum iyi ki 2 yıl önce başlamışım 3-4 seansta bitio diolar ama hikaye benim daha bitmedi bile çok az kaldı eylüle kadar biter ama bi de ben beyaz tenliyim ve tüylerim siyah lazer için çok uygun yani çok memnunum şimdi ayrıca korkulacak bişey yok acımıo öyle...ne kadar erken giderseniz o kadar iyi zaten 1,5-2 ayda bir gidilio yazın yapmıolar güneşten dolayı ondan da biraz uzadı yani
kızlar bir de aklınızda olsun medikal olan bi yere gidin mutlaka sadece kuaför olan yerlerde bu tür şeyler yasaklandığı için her an kaçabilirler bu şekilde mağdur olan bi kaç tanıdığım var çok lüx iyi yer diye bi ton para verdiler boşa gitti
Arkadaşlar Evimizi aldık Artık Buda sizin hakkınıza düşen pasta kazasız belasız ödemek nasip olur inşallah
Cidden 22 yi mi doldurdun :44: vay benim dertli başımm en yaşlınız ben miyim nee
herkes osman ı izliyor galiba
Canım ne kadara ayarladınız turude italya ya gitmek istiyorum 20 mayıstan sonra kesınleşecek, olmasa bende gidebilirim bu tura, yanlız vizesiz ama pasaportunda vize girişi olmuş olması şart dıye bılıyorum, var mı öyle bişey??bu arada mutluluklarrcanım biz balayını ayarladık, yunan adalarına gidiyoruz gemi turuyla :) vizesiz bir gemi bulduk onunla inşallah.. ödemeleri yaptık erken rezervasyon indiriminden.. alanyayı severim çok güzel biryer.. ben otellerle çalışıyorum zaten, daha sonra otel önerilerinde bulunurum
Arkadaşlar Evimizi aldık Artık Buda sizin hakkınıza düşen pasta kazasız belasız ödemek nasip olur inşallah
Kızlarr bendee geldim benimde düğünüm 9 eyülde
Nasıl gidiyor hazırlıklar tamam mı? şimdi bende bi topic açtım yemekli düğünler sıkıcı mı olur diye sizin düğünleriniz nasıl olacak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?