2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

teşekkür ederim canımm...

canı gönülden söylüyorum Allah size de nasip etsin hatta daha iyileri ile inşallah

inşallah canım hepimize...bir an önce buluruz inş.eşyaları bekletiyoruz o yüzden model beğendim az çok belli ama evin ölçüleri de önemli...

inşallah canım hepimize...bir an önce buluruz inş.eşyaları bekletiyoruz o yüzden model beğendim az çok belli ama evin ölçüleri de önemli...

biz ocakta aldık eşyaları evi önemsemeden şimdi problemsiz yerleşicez :82:
Allah gönlünüze göre versin sizinded

26 yıı doldurdumm hııhhh
aman canım yaşın ne önemi var önemli olan hissttiklerin bak benim şimdiden saçlarıma beyazlar doldu inatla hiç boyamadım uzun süre de boyamayı düşünmüyorum allahtan hep aralarda çok belli olmuo ama dikkatli bakanlar maşalah radar gibi hemen farkediyolar dalga geçiolar benimle yaaaa

en güzeli doğal olandır canım boşver sen milleti aslında benim de yaş takıntım yoktur ama 26 yaş ağza dolu dolu geliyo beee, bazen ben bile inanamıyorum yanii

Son düzenleme:
Noliii burda acaba :26:
Zaten yerimi kapmışlar dantellerimi bozmuşlar vay anası yaaa

Not: Kafayı yiyen gelin

Nassınız bakalım kızlar lazerler yapılmıs evler alınmıs
Bos bırakmaya gelmıyo sızı he

Speedy cok sevındım canım Allah odeme kolaylıgı versın

en güzeli doğal olandır canım boşver sen milleti aslında benim de yaş takıntım yoktur ama 26 yaş ağza dolu dolu geliyo beee, bazen ben bile inanamıyorum yanii

walla doğru diyon ben de az diilim hani 86 lıyım 25 yaş yani amanınnnnn daha dün çıkmaya başlamıştık aşkımla sanki 19 yaşındaydım 6 yıl oluyoooo

Kızlar düğün fotoğrafçısı araştıran arkadaşlar vardı, nedir son durum fiyat bilgisi alabildinizmi?? Ben de araştırmalarıma devam ediyorum :82:

Ya kızlar grupfoni de 2 tane fırsat var kavitasyonla ilgili.1,500 tl'lik 10 seans kavitasyon ve power plate 49 tl.Gözlerime inanamadım.Alsam mı almasam mı kararsız kaldım.Önerileriniz?

Ya kızlar grupfoni de 2 tane fırsat var kavitasyonla ilgili.1,500 tl'lik 10 seans kavitasyon ve power plate 49 tl.Gözlerime inanamadım.Alsam mı almasam mı kararsız kaldım.Önerileriniz?

canım kavitasyon düşünüyosan ve daha önce fiyat araştırması yaptıysan değerlendirebilirsin.

Ama korkuyorum yaa 49 tl nasıl olur,sorun çıkarsa falan diye.Daha önce bir yerle görüştüm,1700 tl demişti 8 seans...

Kızlar düğün fotoğrafçısı araştıran arkadaşlar vardı, nedir son durum fiyat bilgisi alabildinizmi?? Ben de araştırmalarıma devam ediyorum :82:

benim yıllardır gittiğim fotoğrafçım var mahallede arkadaşım heralde ona gideriz nişanda ona yaptırdık panoramik albüm 18 pozdan oluşuo 1 büyük albüm 2 cep albümü 1 büyük çerçeveli ve 18 poz tektek verdiler 400 tl ye ama düğünde bütün günümüzü videoya çeksinler istiorum çok pahalı olmazsa

Kızlarr bu ay lazere başlıyorum ya çok korkuyorum çok acırsa falan diye :/:18:

Bugun benimde aklıma o geldi ya.
Bende başlasam biran önce

2 yılmıı ne kadar uzunmuş:44:

Medikal olan bi yer derken canım hastanemi mesela:44:

Arkadaşlar Evimizi aldık Artık Buda sizin hakkınıza düşen pasta kazasız belasız ödemek nasip olur inşallah

Hayırlı olsun canım.
Allah güle güle oturmak nasip etsin...
Darısı bize inşallahh..

Bu arada doğum gününde kutlu olsun

2 yılmıı ne kadar uzunmuş:44:[/QUOTE]
canım bana da uzun geldi valla sorma martta 2.yıl doldu düşün ama bitti gibi acaba gittiğim yer mi dandik die düşündüm ama çok tanıdığım var benimle hatta benden önce başlayan farklı yerlerde aynı aşamadayız hep aslında 5-6 seansta bayaa azalıo ama incelen tüylerin bitmesi uzun sürüo zaten %100bitmio hiç kimse onu garanti edemez ince seyrek tüyler kalıo bütün uzmanlar aynı şeyi söylüyo çok araştırdım.Ayrıca evet hastane olabilir ama benim gittiğim yer güzellik merkezi hem kuaför hem lazer hem lpg li zayıflama ....gibi şeyler var.3 4 tane şubesi var hem de ünvanında medikal estetik die bi ibare geçio ve mutlaka en az bi tane uzman yani bu işin eğitimini almışdoktor falan gibi biri olmalıymış yoksa kapatılıomuş

herkes osman ı izliyor galiba

Kızlarr bendee geldim benimde düğünüm 9 eyülde
Nasıl gidiyor hazırlıklar tamam mı? şimdi bende bi topic açtım yemekli düğünler sıkıcı mı olur diye sizin düğünleriniz nasıl olacak??

Canım ne kadara ayarladınız turude italya ya gitmek istiyorum 20 mayıstan sonra kesınleşecek, olmasa bende gidebilirim bu tura, yanlız vizesiz ama pasaportunda vize girişi olmuş olması şart dıye bılıyorum, var mı öyle bişey??bu arada mutluluklarr

Arkadaşlar Evimizi aldık Artık Buda sizin hakkınıza düşen pasta kazasız belasız ödemek nasip olur inşallah

oh oohhh maşallah süper bi doğumgünü hediyesi olmuş
speed seninle aynı yaşta sayılırız ben de 22 buçuğum :))
Allah evinizi hayırlı kılsın, içinde huzuru, sevgiyi saygıyı eksik etmesin
mutlu yıllar...

hoşgeldiiinn
hayırlı olsun canım
benim resmi nikahım istanbulda, düğünüm bursada yemekli olcak
artık sıkıcı olursa olsun bi de onun derdiyle uğraşamam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…