2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selam kızlar bugün elektrik süpürgesi ve tava seti aldım. Cumartesi düğün mekanı bakmaya ve tv almaya gideceğiz bakalım.

Son düzenleme:
Herkese selamm , kızlar ya ben de bişey soracağım şu seramik tava ve tencereler var ya işte onlar nasıl acaba kullanışlımı, dayanıklı mı ve de aranızda alan var mı? bu konuda fikirlerinize ihtiyacım varr

canım ben ikeadan seramik tencere gibi bişey aldım..Ama denemedim hiç birşey olmaz dediler ama bilemiyorum

lemlem inan hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Ama keşke barışsanız.Gerçi uyuşmadıktan sonra da barışmanın alemi yok.gerçekten çok üzüldüm.Senin yokluğuu burada cok arıyoruz.En azından arada bir gel ve gelişmelerden bizi haberdar et.Senin mutlu olmanı tüüüm kalbimle istiyorum

Kızlar bu nişanlıklardan en güzeli hangisi yazar mısınız? Resimler tıklanınca büyüyor..Hangi modeli alırsam kırmızısını yaptıracağım
1.Nişanlık

2.Nişanlık
Eki Görüntüle 173865

3.Nişanlık

4.Nişanlık

5.Nişanlık

6. nişanlık

Son düzenleme:
Canım ben en çok 4. nişanlığı beğendim, diğerlerine nazaran daha zarif geldi gözüme :87:

canım ben ikeadan seramik tencere gibi bişey aldım..Ama denemedim hiç birşey olmaz dediler ama bilemiyorum

Ben de almayı düşünüyorum ama hangi markayı alsam kararsızım, cemin seramik tencere seti var fiyatı da uygun ama kalitesi konusunda tereddütlerim var... bakalım araştıracağım biraz daha:44:

günaydın kzılar nasılsınız?
ben sınav haftasındayım pek giremiyorum buraya
bi de lemlem in olayından sonra canım pek yazmak istemiyo
bu topiği lemlem açmıştı, yani belki size garip gelecek ama bana bu durum pek hoş gelmiyo
ben diyourm ki burada paylaşımda bulunmayalım, yeni bir topik açalım
hem lemlem için daha iyi olur
hem de böylece aramıza yeni katılan arkadaşlar olursa isimlerini listeye ekleme imkanımız olur
ne dersiniz?
benim de böyle değişik takıntılarım var işte napim :97:
lütfen herkes fikrini söylesin ona göre ya yeni topic açalım ya da buradan devam edelim

günaydın nişanlıkları inceledim renkleri hoşuma gitmedi çok koyu iç karartıcı
ama 4 numara güzel canım eminim senin üstünde daha da güzel olacaktır

bide yeni topic için bence gerek yok. sonuçta açtığımız her topiği sonuna denk takip etmek zorunda değiliz. mesela benim balayı ile ilgili topiğim var artık aldı başını kendisi gidiyor hiç girmiyorum bile arada bakıyorum çıkıyorum. yeni topic açıldı mı moderatörler tarafından kapatılacaktır.
ÇÜNKÜ KONU DURURKEN YENİSİNİ AÇMAK YASAK

Günaydın kızlaar, yeni topik açma konusunda her fikre uyarım , ama bu topikten devam edersek tek sorun yeni gelen arkadaşları listeye nasıl ekleyeceğiz :26: :26: bi de lemlem yeni topik açılınca kendini daha iyi mi hisseder daha kötümü orasını da bilmiyorum of ya keşke lemlem bir an önce aramıza dönse, tadı tuzu yok buranın, her girdiğimde lemlem aklıma geliyo üzülüyorum

Son düzenleme:
bencede burdan devam edelim kızlar yeni bir topiğe gerek yok tabi lemlemin düşüncesi önemli cnm ben düğünde hoşlanmıyorum hint kınasından ellerine böyle kocaman kocaman modellerle desenler fln fotoğraflarda hoş çıkmıyor ama küçük şirin bişi olabilir

aynen benim de morelimi bozuyo
hayırlısı olsun canım ne diyelim
konudaki ikinci mesaj sana ait, olmazsa yeni bi liste yaparsın ve yeni gelenleri oraya eklersin:97:

günaydın,

kınada elime yada ayağıma hint kınası istiyorum
bildiğiniz yada bependiğiniz model var ise paylaşır mısınız

Eki Görüntüle 173991

bi ara çok merak salmıştım ama nişanlım hiiç sevmiyo kınayı
kınagecesinde bile yasakladı
eminönünde vardır muhakkak bi bak istersen
bi de beyazıddaki seyyar satıcılardan birinde görmüştüm ama var mıdır hala bilmem

ewt bi de resimlerde hoş durmayabilir....

hint kınası aktarda bile var.
önemli olan düzgünce yaptırmak. bakalım zaman olursa istiyorum

ben eminönünden kına deseni aldım
el şeklinde parmak kısmını kullanmmayacağım sadece avuç içindeki deseni kullanmayı planlıorum burada desen fiyatlarıda çok ucuz

hint kınası aktarda bile var.
önemli olan düzgünce yaptırmak. bakalım zaman olursa istiyorum

ayol ben kınayı demiyorum
desen etiketleri var satılıyo eminönünde
ben onları soruyosun sandım
çeşitli çeşitli motifler oluyo
onu yapıştırıyosun, motifin olduğu kısımlar boş oluyo
sen orayı kınayla dolduruyosun
zamanı gelince de çekip alıyosun cillop gibi çıkıyo
ben onlardan bahsediom

göbiş için bile var

hımmmm tamam ozaman bakıcam.
alıcam bende öyle elime 1 gün önceden ayağıma yaparım

peki canım nereden aldın
ayak için falan var mı bende istiyorum
hanın ismini karıştırıyor olabilirm ama sabuncuhan olabilir toka fln satan yerlerede sorabilirsin ben öle bi yerde bulmuştum
el,ayak Allah ne verdiyse var

hehhhh aynen öleee:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…