Herkese selamm , kızlar ya ben de bişey soracağım şu seramik tava ve tencereler var ya işte onlar nasıl acaba kullanışlımı, dayanıklı mı ve de aranızda alan var mı? bu konuda fikirlerinize ihtiyacım varr
merhaba kızlar, hepinize teşekkür ederim, ama çözülecek bir sorun yok ortada, genel olarak onunla evlenmek istemediğimi anladım.. farklı insanlarız çünkü ben onunla mutlu olamayacam. nişanlıyız ama daha şimdiden o kadar monotonuz ki, aynı şehirlerdeyiz, benim ailem ve saat kaçta geldiğime bile fazla karışmıyor, yani hergün görüşebilirz, istediğimiz kadar oturabilirz bi yerlerde ama maalesef ki sadece ben iş çıkışı yanına uğrarsam görebiliyorum, buna rağmen kaç kere kapıdan çevrildim, işlerim bitmedi dedi bekle bile demedi, en son cmt de böyle olunca artık benimde sınırım aşılmış oldu.. onunla o kadr çok sıkıntı yaşadım ki, o kadar direndimki bu ilişkinin yürümesi için, ama o sevdiğini belli eden biri değil, bende sevildiğimi bilmek isterim.. sadece kavga ettiğimiz ve ben ayrılma kararı aldığım zamanlarda duyuyorum seni seviyorum cümlesini, onuda sadece msjla.... kii bu zamana kadar kaç defa ayrılmak istemiştim ama hep vazgeçirmişti beni.. ama artık istemediğimi aileme de anlattım, nasıl istersen dediler, arkandayız her kararına dediler..
dün onların aldığı bütün eşyaları topladım paketledim, evlerine kadr götürüp kardeşime çıkarttıracaktım ama o getirme dedi dayanamam dedi, 1-2 gün bekle biraz toparlanayım gelip alırım dedi.. yüzüğüde çıkardım kaç gündür takmıyorum... salak gibiyim bu sıralar boş boş bakıyorum heryere.. ağlayamadım bile, gülemedim, bütün duygularım alınmış gibi.. dünde markafoniden aldığım fincan takımlarım gelmiş normalde sevinçle koşar açardım paketi, bu sefer açıp bakmak bile gelmedi içimden... neyse saçma sapan yazdım karma karışık oldu, ama umarım anlarsınız beni. merak ettiğiniz için yazdım, beni merak etmeyin.. ben artık eylül gelinide değilim, hatta gelinde değilim... byby..
canım ben ikeadan seramik tencere gibi bişey aldım..Ama denemedim hiç birşey olmaz dediler ama bilemiyorum
Günaydın kızlaar, yeni topik açma konusunda her fikre uyarım , ama bu topikten devam edersek tek sorun yeni gelen arkadaşları listeye nasıl ekleyeceğiz :26: :26: bi de lemlem yeni topik açılınca kendini daha iyi mi hisseder daha kötümü orasını da bilmiyorumof ya keşke lemlem bir an önce aramıza dönse, tadı tuzu yok buranın, her girdiğimde lemlem aklıma geliyo üzülüyorum
günaydın,
kınada elime yada ayağıma hint kınası istiyorum
bildiğiniz yada bependiğiniz model var ise paylaşır mısınız
Eki Görüntüle 173991
bencede burdan devam edelim kızlar yeni bir topiğe gerek yok tabi lemlemin düşüncesi önemli cnm ben düğünde hoşlanmıyorum hint kınasından ellerine böyle kocaman kocaman modellerle desenler fln fotoğraflarda hoş çıkmıyor ama küçük şirin bişi olabilir
bi ara çok merak salmıştım ama nişanlım hiiç sevmiyo kınayı
kınagecesinde bile yasakladı
eminönünde vardır muhakkak bi bak istersen
bi de beyazıddaki seyyar satıcılardan birinde görmüştüm ama var mıdır hala bilmem
B]
ben eminönünden kına deseni aldım
el şeklinde parmak kısmını kullanmmayacağım sadece avuç içindeki deseni kullanmayı planlıorum burada desen fiyatlarıda çok ucuz
hint kınası aktarda bile var.
önemli olan düzgünce yaptırmak. bakalım zaman olursa istiyorum
peki canım nereden aldın
ayak için falan var mı bende istiyorum
ayol ben kınayı demiyorum
desen etiketleri var satılıyo eminönünde
ben onları soruyosun sandım
çeşitli çeşitli motifler oluyo
onu yapıştırıyosun, motifin olduğu kısımlar boş oluyo
sen orayı kınayla dolduruyosun
zamanı gelince de çekip alıyosun cillop gibi çıkıyo
ben onlardan bahsediom
göbiş için bile var
hanın ismini karıştırıyor olabilirm ama sabuncuhan olabilir toka fln satan yerlerede sorabilirsin ben öle bi yerde bulmuştumpeki canım nereden aldın
ayak için falan var mı bende istiyorum
hehhhh aynen öleee:82:
ayol ben kınayı demiyorum
desen etiketleri var satılıyo eminönünde
ben onları soruyosun sandım
çeşitli çeşitli motifler oluyo
onu yapıştırıyosun, motifin olduğu kısımlar boş oluyo
sen orayı kınayla dolduruyosun
zamanı gelince de çekip alıyosun cillop gibi çıkıyo
ben onlardan bahsediom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?