• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Lemlem hakkında hayırlısı olsun canım ne denir bilemiyorm
şimdi için çok zordur eminim ama ilerisi için daha iyi olur umarım
üzüldüm...

Herkese selam, benim neredeyse tüm hazırlığım bitti.Ev tuttuk, mobilyalar alındı, mutfak eşyalarım tamam,beyaz eşyaları aldık,Gelinlik alındı, sadece halı ve perdeler kaldı.Zamanında aileler demişti mayısta yapalım düğünü diye şu an sadece düğünü bekliyoruz.Yetiştiremeyiz diye eylül demiştim.Keşke kabul etseymişim diyorum:93:

Son düzenleme:
Herkese selam, benim neredeyse tüm hazırlığım bitti.Ev tuttuk, mobilyalar alındı, mutfak eşyalarım tamam,beyaz eşyaları aldık,Gelinlik alındı, sadece halı ve perdeler kaldı.Zamanında aileler demişti mayısta yapalım düğünü diye şu an sadece düğünü bekliyoruz.Yetiştiremeyiz diye eylül demiştim.Keşke kabul etseymişim diyorum:93:

maşallah ne güzel bitirmişsiniz herşeyi, ama ev kendi evinizdir değilmi yoksa kiralık evi bugünden tutmamışsınızdır :26:

maşallah ne güzel bitirmişsiniz herşeyi, ama ev kendi evinizdir değilmi yoksa kiralık evi bugünden tutmamışsınızdır :26:
Ev kira.Bir sene kadar kiradayız.Nişanlımın ailesi manisada yaşıyor.Yani kendi burada kiracı.Ev arkadaşları düğüne kadar kira almayacak, oraya verdiği kirayıda kendi evimize verecek yani maddi açıdan herhangi bir yükü yok bize.Birde ev annemlerin üst katında o yüzden kaçırmak istemedik.İkimizde çalıştığımız için yakınlarında olmak iyi olur diye düşündük:16:

Ev kira.Bir sene kadar kiradayız.Nişanlımın ailesi manisada yaşıyor.Yani kendi burada kiracı.Ev arkadaşları düğüne kadar kira almayacak, oraya verdiği kirayıda kendi evimize verecek yani maddi açıdan herhangi bir yükü yok bize.Birde ev annemlerin üst katında o yüzden kaçırmak istemedik.İkimizde çalıştığımız için yakınlarında olmak iyi olur diye düşündük:16:

hımm,, iyiymiş ozaman, bizde temmuzda tutacağız inşallah :66:

Ohhhh ne güsell :21::21:
madem herşey tamam bugünlerin tadını çıkar

merhaba eylül gelincikleri :21:

merhabalar cnmmm:71:

ya zaten regl olucam keyfim hiç yok:59:
akşama tv bakmaya gitcez tek keyfimi yerine getiren o şimdilik :66::66::66:

benimde 22sinde bakalım hap kullanıyorum normal mi olacak.
nereden bakacaksınız :64:

hap bittiği gün oluıyor sanıyorum
yaa bilmemki teknosa,darty,medıa mark fln bi bakınalım çünkü elektrik süpürgeside bakıcam bi fiyat araştırması yapayımmm diorımm sen ne aldın elek.süpürgesinde?

hap bittiği gün oluıyor sanıyorum
yaa bilmemki teknosa,darty,medıa mark fln bi bakınalım çünkü elektrik süpürgeside bakıcam bi fiyat araştırması yapayımmm diorımm sen ne aldın elek.süpürgesinde?

Evet ilk ayım bende tam bilmiyorum görücez :63:
hangi marka düşünüyorsun demek istemiştim Biz TV Vestelden aldık.
Süpürgemde Fakir :1:

Evet ilk ayım bende tam bilmiyorum görücez :63:
hangi marka düşünüyorsun demek istemiştim Biz TV Vestelden aldık.
Süpürgemde Fakir :1:
hımmm pardon cnm sony,samsung yada lg düşünüyoruz bakalım
süpürgde hala kararsızım aslında dyson alacaktım sonra dedim ki bir normal bir süpürge alırım bide şarjlı süpürge alaırım o fiyata
o yüzden biraz araştırmam lazımm :26::26::26:

hımmm pardon cnm sony,samsung yada lg düşünüyoruz bakalım
süpürgde hala kararsızım aslında dyson alacaktım sonra dedim ki bir normal bir süpürge alırım bide şarjlı süpürge alaırım o fiyata
o yüzden biraz araştırmam lazımm :26::26::26:

ANLADIM canım. hayırlısı olsun.
bence de aman aman fiyatlar vermek boşa gibi geliyor :59:

Back