Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selam, benim neredeyse tüm hazırlığım bitti.Ev tuttuk, mobilyalar alındı, mutfak eşyalarım tamam,beyaz eşyaları aldık,Gelinlik alındı, sadece halı ve perdeler kaldı.Zamanında aileler demişti mayısta yapalım düğünü diye şu an sadece düğünü bekliyoruz.Yetiştiremeyiz diye eylül demiştim.Keşke kabul etseymişim diyorum:93:
Ev kira.Bir sene kadar kiradayız.Nişanlımın ailesi manisada yaşıyor.Yani kendi burada kiracı.Ev arkadaşları düğüne kadar kira almayacak, oraya verdiği kirayıda kendi evimize verecek yani maddi açıdan herhangi bir yükü yok bize.Birde ev annemlerin üst katında o yüzden kaçırmak istemedik.İkimizde çalıştığımız için yakınlarında olmak iyi olur diye düşündükmaşallah ne güzel bitirmişsiniz herşeyi, ama ev kendi evinizdir değilmi yoksa kiralık evi bugünden tutmamışsınızdır :26:
Ev kira.Bir sene kadar kiradayız.Nişanlımın ailesi manisada yaşıyor.Yani kendi burada kiracı.Ev arkadaşları düğüne kadar kira almayacak, oraya verdiği kirayıda kendi evimize verecek yani maddi açıdan herhangi bir yükü yok bize.Birde ev annemlerin üst katında o yüzden kaçırmak istemedik.İkimizde çalıştığımız için yakınlarında olmak iyi olur diye düşündük
merhaba eylül gelincikleri
merhabaa... eylül gelincikleri bu aralar pek uğramıyor buraya ben de bi bakıp çıkıyorum, diğer topikleri dolaşıyorum
Ohhhh ne güsellHerkese selam, benim neredeyse tüm hazırlığım bitti.Ev tuttuk, mobilyalar alındı, mutfak eşyalarım tamam,beyaz eşyaları aldık,Gelinlik alındı, sadece halı ve perdeler kaldı.Zamanında aileler demişti mayısta yapalım düğünü diye şu an sadece düğünü bekliyoruz.Yetiştiremeyiz diye eylül demiştim.Keşke kabul etseymişim diyorum:93:
merhaba eylül gelincikleri
benimde 22sinde bakalım hap kullanıyorum normal mi olacak.
nereden bakacaksınız
hap bittiği gün oluıyor sanıyorum
yaa bilmemki teknosa,darty,medıa mark fln bi bakınalım çünkü elektrik süpürgeside bakıcam bi fiyat araştırması yapayımmm diorımm sen ne aldın elek.süpürgesinde?
hımmm pardon cnm sony,samsung yada lg düşünüyoruz bakalım
Evet ilk ayım bende tam bilmiyorum görücez
hangi marka düşünüyorsun demek istemiştim Biz TV Vestelden aldık.
Süpürgemde Fakir
hımmm pardon cnm sony,samsung yada lg düşünüyoruz bakalım
süpürgde hala kararsızım aslında dyson alacaktım sonra dedim ki bir normal bir süpürge alırım bide şarjlı süpürge alaırım o fiyata
o yüzden biraz araştırmam lazımm :26::26::26: