• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bu ikisini de kapatmak çok basit olur canım. merak etme.
gelinlik bakmaya başladıktan sonra gezerken gönlüne göre bulursun mutlaka :61:
zaten 6 ay içinde bi sürü de model çıkar :80:

ocwmays olmam mı hemen :10:

nerden baslıyoruz :1:

ben hazırlları hiç beğenmiyorum
kendim kafamda bişey tasarladım ama tam oturtamadım
ama mayıs ayında mağazaları dolaşıcam belki faydası olur

Günaydın kızlar:70:
Nerelerdesiniz ya geliyorum geliyorum yoksunuz:68:

ay aynen ya özledim sohbet etmeyi
geliyorum kendi kendime yazıp çıkıyorum ayol:6:

ayy speedy gece senin çeyiz sayfana bakınayım dedim
bi girdim bi daha çıkamadım:52:
üstelik bu sabah sınavım vardı
gece ders çalışmak yerine speedy in dünyasında gezindim anlayacağın:44:
sonra uykum geldi yattım, sınava da geç kaldım :69:
ama iyi geçti şükür :82:

ayy speedy gece senin çeyiz sayfana bakınayım dedim
bi girdim bi daha çıkamadım:52:
üstelik bu sabah sınavım vardı
gece ders çalışmak yerine speedy in dünyasında gezindim anlayacağın:44:
sonra uykum geldi yattım, sınava da geç kaldım :69:
ama iyi geçti şükür :82:

:86::86::86: yaaa büyülü bi dünya canım içeri gireni geri vermiyor :27::27:
iyi bari sınav iyi geçmiş yazsaydın çeyiz listemi sınavda :66::66:

selamlar kızlar hanidir gelemiyorum işler yoğun nasıl gidiyorr düğün hazırlıklarıı :66:

benim moralim çok bozuk, artık ne birşey almak ne de burasıyla ilgilenmek bile gelmiyor içimden, hepinize kolay gelsin..

tatlım ne oldu ya anlat belkii bir çaresibi buluruz bulamasakta destek oluruz en azından..sorunlardan kaçmak çözüm değil hiçbir zamannn..

kızlar selammmm
neler yapıosunsunuz son zamanlarda mobilyaya sardım herşey dehşet pahalı uffff yaaa:95::95:

merhaba kızlar, hepinize teşekkür ederim, ama çözülecek bir sorun yok ortada, genel olarak onunla evlenmek istemediğimi anladım.. farklı insanlarız çünkü ben onunla mutlu olamayacam. nişanlıyız ama daha şimdiden o kadar monotonuz ki, aynı şehirlerdeyiz, benim ailem ve saat kaçta geldiğime bile fazla karışmıyor, yani hergün görüşebilirz, istediğimiz kadar oturabilirz bi yerlerde ama maalesef ki sadece ben iş çıkışı yanına uğrarsam görebiliyorum, buna rağmen kaç kere kapıdan çevrildim, işlerim bitmedi dedi bekle bile demedi, en son cmt de böyle olunca artık benimde sınırım aşılmış oldu.. onunla o kadr çok sıkıntı yaşadım ki, o kadar direndimki bu ilişkinin yürümesi için, ama o sevdiğini belli eden biri değil, bende sevildiğimi bilmek isterim.. sadece kavga ettiğimiz ve ben ayrılma kararı aldığım zamanlarda duyuyorum seni seviyorum cümlesini, onuda sadece msjla.... kii bu zamana kadar kaç defa ayrılmak istemiştim ama hep vazgeçirmişti beni.. ama artık istemediğimi aileme de anlattım, nasıl istersen dediler, arkandayız her kararına dediler..

dün onların aldığı bütün eşyaları topladım paketledim, evlerine kadr götürüp kardeşime çıkarttıracaktım ama o getirme dedi dayanamam dedi, 1-2 gün bekle biraz toparlanayım gelip alırım dedi.. yüzüğüde çıkardım kaç gündür takmıyorum... salak gibiyim bu sıralar boş boş bakıyorum heryere.. ağlayamadım bile, gülemedim, bütün duygularım alınmış gibi.. dünde markafoniden aldığım fincan takımlarım gelmiş normalde sevinçle koşar açardım paketi, bu sefer açıp bakmak bile gelmedi içimden... neyse saçma sapan yazdım karma karışık oldu, ama umarım anlarsınız beni. merak ettiğiniz için yazdım, beni merak etmeyin.. ben artık eylül gelinide değilim, hatta gelinde değilim... byby..

merhaba kızlar, hepinize teşekkür ederim, ama çözülecek bir sorun yok ortada, genel olarak onunla evlenmek istemediğimi anladım.. farklı insanlarız çünkü ben onunla mutlu olamayacam. nişanlıyız ama daha şimdiden o kadar monotonuz ki, aynı şehirlerdeyiz, benim ailem ve saat kaçta geldiğime bile fazla karışmıyor, yani hergün görüşebilirz, istediğimiz kadar oturabilirz bi yerlerde ama maalesef ki sadece ben iş çıkışı yanına uğrarsam görebiliyorum, buna rağmen kaç kere kapıdan çevrildim, işlerim bitmedi dedi bekle bile demedi, en son cmt de böyle olunca artık benimde sınırım aşılmış oldu.. onunla o kadr çok sıkıntı yaşadım ki, o kadar direndimki bu ilişkinin yürümesi için, ama o sevdiğini belli eden biri değil, bende sevildiğimi bilmek isterim.. sadece kavga ettiğimiz ve ben ayrılma kararı aldığım zamanlarda duyuyorum seni seviyorum cümlesini, onuda sadece msjla.... kii bu zamana kadar kaç defa ayrılmak istemiştim ama hep vazgeçirmişti beni.. ama artık istemediğimi aileme de anlattım, nasıl istersen dediler, arkandayız her kararına dediler..

dün onların aldığı bütün eşyaları topladım paketledim, evlerine kadr götürüp kardeşime çıkarttıracaktım ama o getirme dedi dayanamam dedi, 1-2 gün bekle biraz toparlanayım gelip alırım dedi.. yüzüğüde çıkardım kaç gündür takmıyorum... salak gibiyim bu sıralar boş boş bakıyorum heryere.. ağlayamadım bile, gülemedim, bütün duygularım alınmış gibi.. dünde markafoniden aldığım fincan takımlarım gelmiş normalde sevinçle koşar açardım paketi, bu sefer açıp bakmak bile gelmedi içimden... neyse saçma sapan yazdım karma karışık oldu, ama umarım anlarsınız beni. merak ettiğiniz için yazdım, beni merak etmeyin.. ben artık eylül gelinide değilim, hatta gelinde değilim... byby..

Canım ne yazacağımı şaşırdım inan... bazen erkekler 'nasıl olsa artık bana ait' düşüncesi ile ilişkiyi monotonlaştırabiliyorlar, sonra sevdiği kızın elinden kayıp gittiğini anlayınca da bin pişman olup ilişkiyi eski hale istenilen hale getirmek için çaba göstermeye başlıyorlar, umarım sizinki de tekrar eski haline gelir ya ben ayrılıklara dayanamam.. ama herşeyden önemlisi inşallah hakkında hayırlısı olur , Rabbim sana güzel yazılar yazar...

bizi gelişmelerden haaberdar et canım ya merakta koyma... kendini de yıpratma, emin ol alnına ne yazıldıysa bir bir onu yaşayacaksın, o yüzden akışına bırak, su yolunu bulacaktır.

Hakkında hayırlısı olsun.

lemlemcim ben pek uğramıyordum foruma gördüm ve şok oldum.çok üzüldüm seni anlamaya çalışınca.inş hakkında hayırlısı olur canım.en kısa sürede toparlanırsın.aklın şu an karışık olabilir.inş kendine gelirsin hemen.ne diyeceğimi bilemedim zaten şu an ne söylense sana uzaktan gelir sesler.

aynen arkadaşın dediği gibi ne yazıldıysa onu yaşacaksın.inş daha güzel daha mutlu günlerin olur.

Back