• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benim 2 sıkıntım var 6 temmuz nişan 3 eylül düğün bi de nişanlık bakıyorum :68:
nişanlık modeli çarparsa gözünüze paylaşın olur mu kızlaar:17:

6 şubatta sözlendm cnm öğretmen olduğum için hazirandan önce memleketimde olamam mecburen böyle oldu:69:

benim moralim çok bozuk, artık ne birşey almak ne de burasıyla ilgilenmek bile gelmiyor içimden, hepinize kolay gelsin..

benim moralim çok bozuk, artık ne birşey almak ne de burasıyla ilgilenmek bile gelmiyor içimden, hepinize kolay gelsin..

Canım niye moralin bozuk?? Büyük ihtimal nişanlınla ilgilidir, bu kadar bozma moralini her çift aynı şeyyleri yaşıyor şu nişan ve alışveriş döneminde, o yüzden kendinizi de birbirinizi de yıpratmayın, evlendiğinizde bugünleri tebessümle anıp boşyere üzülmüşüz diyeceksiniz.

canım moralini bozma bu dönemde olur böyle şeyler birbirimizi idare etmemiz gereken bir dönem çünkü çok stresliyiz hepimiz ama sakin ol bunları da atlatırız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik neredeyse hepsi geçecek hele düğün gününü de bi atlatalım

bencede üzme kendini cnm her ne kadar güzel ve tatlı bir telaşımız olsada bir o kadar da zor bir süreç bizim için.bir an önce eylül gelsin de mutluluğumuzu paylaşalım burda inşallah.uyusakta uyandığımızda ertesi gün düğünümde bulsam kendimi zaman o kadar hızlı geçse keşke

Stres sıkıntı olmadan olmuyor ıste...
Lemlem paylassan rahatlarsın belkı canım...
Senınle aynı durumu yasayanımız bıle vardır...

Bu arada ben eylul gelınlıgınden ekım gelınlıgıne terfı ettım :58:

kızlar sitede ufak bi yaramazlık yaptım
bu yüzden üç gün cezalıydım :9:
napıyosunuz ne alemdesinz bakalım?

ocwmays...
farkettım yaramazlık yaptıgını yoktun...:5:
Ole canım hayırlısı hakkımızdan...

Tesetturlu gelın var mı aramızda arkadaslar, gelınlık modelı ıcın yandas arıyorum kendıme :3:

canım internetten olmuyo gidip bakman lazım
nerde oturuyosun istanbulda mısın

evet canım istanbul arnavutköydeyim.Ama beşiktaşta olan değil yeni ilçe olan.Oraya atandım bu yıl izmirden.Fatihe gideceğim sanırım bu haftasonu.Orada cok güzel nişanlıklar varmış.Ben kadıköye de gitmek istiyorum ama karşıda işte sen neredesin??

Aydasu'cum tesettürlü değilim ben.Ama çok güzel tesettür gelinlikleri olan facebook sayfaları gördüm ben bi araştır derim

aaa doğru bak ben onu unuttum, bizimde foto çekinmemiz lazım... :31:

Eee yeni foto şart yani yeni bi hayata girerken:37:
Dedim ben nişanlişkoma pazar günü dukkanda sacımı boyayacak ordanda fotografcıya gıtcez:21:

[
teşekkür ederim canıım, ben haşlanmış yumurtayı pek severim de :17: bi de tam kıvamında olursa yerim, evlenince de işe gitmeden önce hemen iki yumurta koyarım makineme, o kıvamını kendi ayarlayıp yumurtalar pişince otomatik kapanıp uyarı verecek, yani benim için pratik bir alet :34: en güzel yanı yumurta piştimi acaba diye düşünmene gerek yok, istediğin kıvamı seçiyorsun, gerisini ona bırakıyorsun, fiyatı da 19 liraydı canım :68:

Süper bişeymiş, pratikmişte hem alırım bende o zaman.
Bende bayılırım haslanmış yumurtaya ama çok haşlandığı zaman sevmiyorum işte o orta haşlanmış halinide bi türlü tutturamıyorum:68::37:

Allah tamamına erdirsin inşallah...Mutluluklarınız daim olsun...

Amin tatlım inşallah.

Hayırdır lemlemcim ya cok sasırdım okuyunca.
Ne olduki birdenbire:44:

kızlar sitede ufak bi yaramazlık yaptım
bu yüzden üç gün cezalıydım :9:
napıyosunuz ne alemdesinz bakalım?

Hosgeldin canım tekrardan aramıza:66:

ayyyy ne biçim mesaj yazmışım ayol
bozuk laptopla ancak böööle olur

Son düzenleme:
Back