hazırlıklar iyi.ama eylül gelinleri kayıplarda
ee sıkıntı stres var şimdilerde birde koşturmaca tabiii buralara pek uğramazlar....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazırlıklar iyi.ama eylül gelinleri kayıplarda
benim 2 sıkıntım var 6 temmuz nişan 3 eylül düğün bi de nişanlık bakıyorum
nişanlık modeli çarparsa gözünüze paylaşın olur mu kızlaar
benim moralim çok bozuk, artık ne birşey almak ne de burasıyla ilgilenmek bile gelmiyor içimden, hepinize kolay gelsin..
benim moralim çok bozuk, artık ne birşey almak ne de burasıyla ilgilenmek bile gelmiyor içimden, hepinize kolay gelsin..
Bu arada ben eylul gelınlıgınden ekım gelınlıgıne terfı ettım
neden kimse yoookkk
canım internetten olmuyo gidip bakman lazım
nerde oturuyosun istanbulda mısın
aaa doğru bak ben onu unuttum, bizimde foto çekinmemiz lazım...
[
teşekkür ederim canıım, ben haşlanmış yumurtayı pek severim de bi de tam kıvamında olursa yerim, evlenince de işe gitmeden önce hemen iki yumurta koyarım makineme, o kıvamını kendi ayarlayıp yumurtalar pişince otomatik kapanıp uyarı verecek, yani benim için pratik bir alet en güzel yanı yumurta piştimi acaba diye düşünmene gerek yok, istediğin kıvamı seçiyorsun, gerisini ona bırakıyorsun, fiyatı da 19 liraydı canım
Allah tamamına erdirsin inşallah...Mutluluklarınız daim olsun...
kızlar sitede ufak bi yaramazlık yaptım
bu yüzden üç gün cezalıydım
napıyosunuz ne alemdesinz bakalım?