2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın şekerlerrr öğlen olmuş beee

paspas örüyorum tüylü ipten nazar boncuğu şeklinde.evimde kullanıcam.gerçi buluşmamız başka bahara kaldı.yanlız yaşıcam,yanlız kullanıcam eşyalarımı1 sene sonra yanıma gelir eşim inş.neyse hayırlısı olsun artık

ahsen prenses etek şu kabarık tül olan var ya prenses gibi işte o,sanırım kısa tül eldiven daha çok yakışır.eldiveni nerden bulucam onu bilmiyorum .şemsiyeyi şeffaf ya da beyaz falan bulsam alsam ben de süslesem.hiç de elimden gelmez öyle ince işler.bi deneyim bakalım.bana kalsan şapka da istiyorum:))

Dün gelinlik baktım fatihten, bayaaaa bi gezdikten sonra bir modaevinde karar kılar gibi oldum, tam içime sinmese de ufak bir kapora verdim, ama ben bugün farkettim ki merve terimin giydiği gibi dantel katlı bir gelinlik istiyorum, kafam çok karıştı, özel albümümde gelinliğimin fotoları var, bi yorum yapsaınz bana yardımınıza fikirlerinize çook ihtiyacım varrr
tabi bu denediğim gelinlikte de değişiklikler yapmayı planlıyordum, bi kere krem ve kırışık kumaştan olmayacak, sonra o simli organze olmayacak, bunun gibi değişiklikler yapacaktım, ama şimdi hiçç içime sinmedi gibi hissediyorum

Son düzenleme:

günaydın canımm, o tüylü paspasları ben de çok seviyorum, güle güle kullanırsın inşallah,
fotoğraf çekimlerinde şemsiye benim de aklımda, çok güzel duruyo ama önce bi gelinlik sorunumu halledebilsem, senin de yorumunu alayım canım, baktınmı denediğim gelinliğe

şimdi baktım canım hoş yani tenine falan yakışmış istediğin diğer modeli de göreyim ona göre yapayım istersen.

beğendiğim diğer model de bu canım, bu tabi özel dikim olacak,

Eklentiler

• $merveterim.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 19

canım ben de krem parlak kıvrışık olanları sevmiyorum.senin gelinliğin üstü çok hoşmuş.madem bu kadar değişiklik yapcaksın ortaya çok farklı gelinlik çıkar senin bu fotodaki gelinlik tamamen değişir.içine sineni yap bence.dantel gelinlikle senin fotodaki gelinlik tamamen birbirinden bağımsız yani,sonra başkasında görüp ben de böyle beğenmiştim diye iç geçirme.ne istiyorsan öyle yap bence

bugüne kadar hep eteği tül ya da dantel- tül gelinliklere baktım, normalde hiç sevmem böyle modelleri, perde kumaşı gibi geliyodu mbana, dün nolduysa bu gelinliği üstüme yakıştırdım, en çokta üst kısmını beğenmiştim , ama kesin budur da diyemedim , bugün de yine aklım tül - dantel etekli gelinliklere gitti, ama sanırım ben vazgeçeceğim bu gelinlikten, az önce eklediğim merve terimin gelinliğinden diktireceğim , verdiğim kaporayı da geri alamam herhalde, çünkü oraya yeni baştan bir gelinlik diktirmeye güvenemiyorum, farklı bir gelinlikçiye gideceğim sanırım ,
ufff şu gelinlik olayında takıldığım kadar hiçbişeyde takılmadım bugüne kadar yaa

canım işte ani karar verme.ben de tül dantel olaylarını seviyorum.gelinliğin hangisini giyersen giy çok yakışır bi kere.ama asıl olan zevkine uygun olanı giymen.çünkü insan kendine en çok neyin yakışacağını kendisi bilir.olmuş bi kere.sen de benim gibi çok kararsızsın anlaşılan.iyce düşün karar ver emin olduktan sonra işe koyul.benim de yok ortada gelinlik falan baktığım da yok.merve teriminkini çok beğendim.ama göğüs altında kemer olayını sevmedim şak diye bele kadar oturan daha çok hoşuma gidiyor

size nişanlımın düğün için bi fikrinden bahsedeyim,ben hala kararsızım organizasyonu konusunda..
dilek balonlarını hiç duydunuzmu? içinde mum var,mumu yakıyosun,dilek tutuyosun,kendiliğinden havalanıyo ve havada muhteşem bi görüntü oluşuyo,ne dersiniz yapılabilirmi,belkide siz yaparsınız..
google a dilek balonları yazarsınız,görüceksiniz...

Kızlar selam nişanlığımın resmini ekliyorum resimdeki benim çekimde alttan çekim:) Bu mavi ama benimki kırmızısı olacak.Yorumlarınızı bekliyorum.

zyv albümüne yoruma gidiyorum şimdi.Canını sıkma fatihteki modaevleri illaki istediğin modeli hallederler canım

Son düzenleme:
ya şu şemsiye kolay yapılır gibi duruyor bu tüyleri nerden bulabilirm acaba???ben anca bunu becerebilirim:))dantel örüp geçircek halim yok ya çiçekle falan süslesem o da zor

sevgili zyv içine sinen gelinliği bulursun inşallah.bende yarın ilk defa gelinlik bakmaya çıkıcam bu bile beni çok heycanlandırıyor.sanki hemen buluverecekmişim gibi hissediyorum bembeyaz kabarık ve sadelikle şıklaşan bi gelinlik hayal ediyorum inşallah bulurum uff heycan bastı yine

zvy merve terimin gelinliği çok hoş eminim sana da cok yakışır.Ne bileyim saten pek kalmadı gibi artık.Ama üzerindeki gelinlik güzel durmuş.Ama içinde en ufak bi sinmemezlik varsa kaporayı boşver.Bir kere giyiyorsun sonuçta

evet haklısın çok kararsızım, ama şu dakikadan sonra kararsızlığımı biraz attım üstümden, dün acele ettim gerçekten de, tarzım olmayan bir gelinlik beğendim, olan kaporaya olacak, sağlık olsun...

içime sinmemezlik var iştee canım ya, tamam oldu falan dedik ama yook sinmedi içime, ben tül - dantel etekli gelinlik seviyodum nasıl öyle bi gelinliğe tamam dedim ben de anlamadım, üzerime yakışınca heralde olsun istedim , ama tarz olarak beni yansıtmıyo kii , saat 5 ten beri ayaktayım, uyuyamadım da , çok kötü oldum, kapora yanacak işte o kötü oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…