- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kızlar zaten en kolay iş gelinlik almak kendimden biliyorum
kızlaaaar merhaba ben geldim ama herkesler gitmiş
işyerime yakın biyerde bir mağaza kapanıyormuş, maliyetine satışlar yazmış. daha önce ordan bikaç bişeyde almıştım çok pahalıydı herşey.. şimdi indirim yapmışlar birde o fiyatlar üstünden tekrar %50 indirim yapmışlargittim ıvır zıvır bir sürü şey aldım
mutfağıma cam duvar saati aldım, mutfaktaki renklerime uygun yeşilli turunculu
güzel bir çay tepsisi aldım, hem kendime hem anneme,
anneme iki tane mermer kül tablası aldım,
salata tabağı aldım,
tezgahımın üstüne minik çöp kovası aldım, yeşil ördek şeklinde,
deri kenarlı büyük resim çerçevesi aldım,
kayınvalideme baharatlık aldım 3 büyük 4 küçük,
kardeşime gs'lı çerçeve aldım,
amerikan servis aldım günlük kullanmak için, bardak altlıklarıyla birlikte,
bide evimiz için, kapıya asmayı düşündüğüm nazar boncuğu aldım, altında da 7 tane fil var..
güzel günlerde kullan inşallah hayırlı olsun ne güzel tüm sevdiklerinide sevindirmişsin
kızlar henüz gelinlik bakmaya başlamadım sizce fazlamı rahat davranıyorum.eylülün 11inde düğünümüz olacak.hazır alırım diyorum ama bulamazsam mecburen diktricem.sizce nezaman başlamalıyım gelinlik alışverişine
.karar veremediğim bir konu daha var 10 eyluldede kınam olacak kınam ıcın apartmanın altındaki lokali tutucaz kınada sadece bindallı mı giymeliyim yoksa gece elbisesiyle başlayıp kına yakılacağı zaman bindallıylamı devam etmeliyim.
Ben bindallı giymeyi düşünmüyorum ya
siz hepiniz giyecek misiniz?
canım bence hazırlardan beğenmeye çalış veya istediğine en yakın gelinliği bul belki bikaç değişiklik yaptır sadece.. ama kimle konuştuysam diktirmenin çok riskli olduğunu söylüyor. bende hazır bir gelinlik beğendim ve çok çok çok beğendim, o kadar içime sindiki başka gelinlik bakasım bile yok ve o ilk denediğim gelinlikti. (ondan öncede henüz bitmemiş bir gelinlik denetmişti başka biryer onu saymıyorum) ama geç değil şans işi, bir gündede çıkıp beğenebilirsin haftalarcada dolaşabilirsin o belli olmaz, sen yavaş yavaş bakmaya başla istersen.
kına için bende önce bir abiye giymeyi sonrada kına yakılacağı zaman bindallı giymeyi düşünüyorum. Abiyemi balık etek veya mendil eteklilerden düşünüyorum. biz bu pazar günüde nişanlımla abiye ve bindallı bakacaz.
haklısın bakmaya başlamalı ramazan ayı yavaşlatacak beni son ay sadece evi yerleştirmekle vs gececek.evlenip maraşa gidiyodum şimdi ıraka gidecekmişiz yaa tüm planlarımız değişti:S silifkede evimize yerleşip evlenip erbile gidiyorum kızlar:S libyadaydım ortalık karıştı planlar maraş diye değişti şimdi ırak allahım nolur bi aksilik daha olmasın ben aşkımla heryerde yaşarım
kızlaaaar merhaba ben geldim ama herkesler gitmiş
işyerime yakın biyerde bir mağaza kapanıyormuş, maliyetine satışlar yazmış. daha önce ordan bikaç bişeyde almıştım çok pahalıydı herşey.. şimdi indirim yapmışlar birde o fiyatlar üstünden tekrar %50 indirim yapmışlargittim ıvır zıvır bir sürü şey aldım
mutfağıma cam duvar saati aldım, mutfaktaki renklerime uygun yeşilli turunculu
güzel bir çay tepsisi aldım, hem kendime hem anneme,
anneme iki tane mermer kül tablası aldım,
salata tabağı aldım,
tezgahımın üstüne minik çöp kovası aldım, yeşil ördek şeklinde,
deri kenarlı büyük resim çerçevesi aldım,
kayınvalideme baharatlık aldım 3 büyük 4 küçük,
kardeşime gs'lı çerçeve aldım,
amerikan servis aldım günlük kullanmak için, bardak altlıklarıyla birlikte,
bide evimiz için, kapıya asmayı düşündüğüm nazar boncuğu aldım, altında da 7 tane fil var..
haklısın bakmaya başlamalı ramazan ayı yavaşlatacak beni son ay sadece evi yerleştirmekle vs gececek.evlenip maraşa gidiyodum şimdi ıraka gidecekmişiz yaa tüm planlarımız değişti:S silifkede evimize yerleşip evlenip erbile gidiyorum kızlar:S libyadaydım ortalık karıştı planlar maraş diye değişti şimdi ırak allahım nolur bi aksilik daha olmasın ben aşkımla heryerde yaşarım
selam kizlaaar...
benim nisanlim askerden donduuuu
soylemis miydim??? hatirlamiyoruum :)
e bidaha soylemis olsam ne olur ki??
ay cok mutluyum...
çok güzel bi model bende istityordum ama canım resimden gelinlik diktirmek çok riskli. o yüzden ben mağazadan diktikleri gelinliklerden beğendim kendi üzerime göre dikicekler. bence sende öyle hazır gelinlik bak. sonunda hayalindeki gibi bişe çıkmazsa üzülmeyesin..canım sen şu avatarındaki gelinliğimi diktirdin yoksa, benim de favori modellerimden biri de o yüzden sordum :78:
selam kizlaaar...
benim nisanlim askerden donduuuu
soylemis miydim??? hatirlamiyoruum :)
e bidaha soylemis olsam ne olur ki??
ay cok mutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?