bende benzer bişiler yapmayı palnlıyorum yıkayıp hoş kokulu keselerle beyaz huçlarıma kaldıracağımKızlar ya ne dicem, bu hafta yazlıkları çıkarıp - kışları kaldırcam.Kaldırmışken kolileyim diyorum. Şimdi kışlıkları yıkıyıp yıkayıp mis gibi yumuşatıcı ile mi kolileyim, yoksa sıcaktan böceklenir mi? naftalinliyim mi?
hoşşşgelldinnselam kızlar ben geldim :79:
Kızlar ya ne dicem, bu hafta yazlıkları çıkarıp - kışları kaldırcam.Kaldırmışken kolileyim diyorum. Şimdi kışlıkları yıkıyıp yıkayıp mis gibi yumuşatıcı ile mi kolileyim, yoksa sıcaktan böceklenir mi? naftalinliyim mi?
geçmiş olsun cnmmmmm
bende aynı şekildeyim ama bazen gidip eve boşboş oturasm geliyor hatta seda sayan,evlillik prog fln izlesem ya diorum
eee tabi artık onalrın zmnı
bende benzer bişiler yapmayı palnlıyorum yıkayıp hoş kokulu keselerle beyaz huçlarıma kaldıracağım
vakumlu poeştlere koy istersen hem birşey olmaz hemde yer kaplamazlar
güzel fikir canım, kullanması kolay mı o vakumlu poşetlerin canım? Sen kullandın mı?
vakumlu poşete koy sonra açtın mı bi daha uğraşırsın ütülemek kırışan kıyafetleri açmak için
En azından mont ve kazakları mı koyuyum canım. Onlar çok kırışmaz herhalde :S
bi ihtimal olabilir canm.
şimdi vakumlu poşet kullananların yorumlarını okudum. Kafam karıştı iyice.Koku oluyo demişler :S
bizde kullandık yorgan falan koymuştuk ama uzun süre kalınca sönüyor.
kıyafetlerini hurca koy canım hiç bişey olmaz benim 5 ay öyle kaldıı
tamam canım. Güve falan oluşmasında :S bkalım görcez artık...
artık pek kimse ugramıyor buralara:S Akşamlarıda buralarda mısın speddy?
yok canım bu akşam eve gidip ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum
genelde fırsat olmuyor bunuı yapmaya bugün işim yok akşam değerlendiricemm
yok cnm tedaviye devam ediliyor mayıs sonu gibi tekrar röntgenler çekilerek kontrol edileceklevrek canım hastane sonuçlarınız ne oldu bi gelişme var mı
aynen aynenbişey olmaz canım güzelce yıka ütüle ama ütüleyip hemen kolileme ütüle soğusunlar yoksa küflenir.
kaldır o derdinde biter en azından
teşekkür ederim cnaım.
o bana da oluyor canım senede 1 gün hasta olup izin aldıysam mutlaka çalışmak istemiyorum diyorum ama akşam üstü geçiyor ertesi gün işimi özlüyorum falan
bu akşam bende aynı niyetle geldim eve umarım misafir fln gelmezyok canım bu akşam eve gidip ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum
genelde fırsat olmuyor bunuı yapmaya bugün işim yok akşam değerlendiricemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?