hayırlı olsun güzelim güle güle kullani bende sabah sabah baktım ama almadım, kendimi frenleme çabasındayım
günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
haftasonları giremiyorum genel sohbeti kaçırıyorum. :26: :90:
günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
haftasonları giremiyorum genel sohbeti kaçırıyorum. :26: :90:
günaydın canım, hafta sonu çok bi muhabbet olmamış, fazla bişey kaçırmamışsın.. ee sen neler yaptın, evi yerleştirdiniz dimiiii ayyyyyy
Günaydın,
Giremezsin tabi işin başından aşkın
Canım hayırlı olsun evini yerleştirmişsin, Maşallah o ne çyiz öyle, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Günaydııııııın, geldim geldim ekleeeee bekliyorum
Göğüs kısmı ve etekleri çok hoş,
Zvycıııım bence zevkin çok güzelmiş.. bende basenlere kadar dar inen ve eteği kabarık olan modelleri çok seviyorum.. etek kısmı falanda çok güzel.. ama işte dikim işi çok riskli yaaa. inşallah bi sıkıntı yaşamazsın, tam istediğin gibi olur..
zyv modelin güzelmiş.
uzun düz bir duvak ile çok daha sade ve şık olur
teşekkür ederim tatlım, kafamda az çok birşeyler oluştu ,inşallah ortaya güzel bir gelinlik çıkar, bakalım bu ay sonu netleştirip dikime başlayacağız
teşekkür ederim tatlım, kafamda az çok birşeyler oluştu ,inşallah ortaya güzel bir gelinlik çıkar, bakalım bu ay sonu netleştirip dikime başlayacağız
benim da kafamda net bi model var ama işte dikimden korkuyorum istediğim olmazsa diye,
bulunduğum şehirdeki gelinlikçilerin gelinliklerini inceledim de tam bi fiyasko,
etek uçları kesilmiş dikiş bile yok üstelik makas izleri çarpık çurpuk kesilmiş bi ton para verilecek kaliteye bak, siz hiç dikkat ettiniz mi hepsimi böyle?
Canım ben de epey gelinlikçi gezdim , senin dediğin gibi gelinlikçiler var, kesimleri hele dikişleri berbattı , kumaş kalitesini de zaten yavaş yavaş anlıyorsun, orjinal fransız danteli kullanan sadece 2 gelinlikçiye rastladımdiğerleri hep normal dantelleri fransız danteli diye önüne seriyorlar, bence yakınında büyük bi şehir varsa oraya gidip bak,
Öyle yapıcam canım burda sadece 4 tane gelinkilçi var:84: hepside dediğim gibi etek uçları kesik kesik ti,
en yakınım daki büyük şehir samsun o yüzden hazır olucak sanırım,
kızlar kk dan bi arkadaşın evinde gördüğüm anahtarlık vardı, çokda beğenmiştim.. oda int den almış, tekrar indirime girmiş o anahtarlık sitenin adını falan yazmış, bende aldım şimdialmak isteyen olursa sitenin adı vipdükkan, anahtarlıkda şu şekilde;
Eki Görüntüle 195384
buda gördüğüm evin resimleri;
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/427883-miss_curiousun-evi.html
ay canım ya bu anahtarlığı ben de görmüştüm hatta bu arkadaşın evini de çook beğenmiştim, vipdükkan da hangi dükkanda bulamadım ben :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?