2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bugün çok yoğunum yarın da öyle olacak doktor kontrolüm var akşamda arkadaşlarla arkadaş yemeğe gidicez eşli ve kalmalı sabahta hepberaber kahvaltı yapacaktık ama benim koca işe gidecekmiş sinir oldum yaaaa

kızlar semertayla faceden görüştük bizi okumuş ama yazmamış konuyu taşıdığımızı görmüş ama katılacakmış yeniden

huu huuu nerdesiniz :118:

ben çıkıyorum artık yarın görüşürükk:79:

merhaba kızlar bende bugün sizi hep takip ettim ama yazmadım. canım sıkkın asabiyim, bi uyuzluk var üstümde. regl falanda değilim yeni bitti ama niye böyleysem artık

biraz önce markete gittim geldim, balık aldım bide tuz aldım.
kızlar tuz alırken dikkat edin göl tuzu değil deniz tuzu alın mutlaka. biraz zor bulunuyor çoğu markette yok ama bulduğunuzda alın mutlaka, billur tuz mesela deniz tuzu.

hııı kızlar benim baharat takımım dönmelilerden karacadan almıştım ama bir tanesi kırılmıştı. geçen gün ailelerle karacanın önnden geçiyorduk girdim adama sordum benim baharatlığımın biri kırıldı tek satıyormusunuz dedim, (olmayacağını biliyordum ama bi ümit sordum işte) adam bekletti beni gitti depoya aradı taradı takımı getirdi, içinden verdi birini bana, ne kadar dedim parada almadı, ama dedim sağlam takımı bozdunuuuz, olsun dedi adam önemli değil. çok şaşırdım çok sevindim inanamadım. sevinç içinde çıktım mağazadan.

e tabi bu saatte gelirsem bulamam kimseyi
chitlenbik bitek sen kalmışsın sende çık anacım akşam oldu bak.

bugün gıcıklığımdan yemekte yapmadım hiçbişey yapasım gelmedi, buzluktan tavuk çıkarmıştım oda çözüldü, eşimi aradım bugün sen yap yemeği dedim tamam canım dedi. geçenlerde ben poğaça yapıyordum elim hamurdaydı eşime tarif ede ede yaptırmıştım. hem pilav yaptı hemde tavada tavuk kızarttı sonra sofrayı falan da hazırladı. maşallah benim kocama

Daha bizim çıkışa var canım ya fatura kesmeyi bitirdim şimdik bizimkilerin işinin bitmesini bekliyom daha eve gitcezdeee yemek yapıcamm

canlarım...
yarın ve sonrakı gun sınavlarım var dusuk olayından sonra motıve olup calısamadım bır turlu cok streslıyım kac gundur gomuldum derse resmen, dualarınızı esırgemeyın pazartesı aranızdayım hepınızı cok sevıyorum

canım sana çok kızıyorum düşük deyip durmasana
sen bir düşük yaşamadın Allah korusun düşük çok farklı bişey
kimyasal gebelik herkesin başına gelebilen sıradan bi olay, bir çok kadın kimyasal gebelik geçirdiğinin farkına bile varmıyo
SEN DÜŞÜK YAPMADIIINN
ayy yakında hamile haberini alıcaz senin inşaAllah unut artık
oluşmayan bir bebekti o

okumuştum bunu, trajıkomik:)

bebeğim de burda ben de burdayım
bulantım da bizimle tabiki

bende okuyorum şimcik, gülermisin ağlarmısın, ama içim şişti

Canım ya umarım bu bulantıdan kurtulursun biran önce, iyi olun biran öncede bir buluşma ayarlayalım

İyiyim bende haftasonu Aof Sınavları'ya uğraştım çalısmadan girdim ) birde odun Kocamla 2 gündür kusuz doğru düzgün konuşmuyoruz ayrı ayrı takılıyoruz o benden özür bekliyor ben de ondan nedeni ise beni sınava zorla götürttum ve bı kac şey birikti....böyle yaParak beni kendinden soğutuyor farkında değil ve 2 kere aradım o çalışırken pişman etti aradığıma o beni tinlamiyor bende artık onu umursamayacagim uyku düzenim bozuldu onun yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…