2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

başında durmak o işi yapmakla aynı şey değil ki
kocalarınıza biraz yaptırım uygulayın canım hem çalış hem evle uğraş onlar yan gelip yatsın ohhhh

işte tatlım canımı sıkan durum bu
neyse konuşup canımı sıkmıyım yine

sen anladın beni az çok tatlım

işte tatlım canımı sıkan durum bu
neyse konuşup canımı sıkmıyım yine

sen anladın beni az çok tatlım

onun yapmamasından rahatsızlık duyuyosan sen de yapmayacaksın, ayda bir kadın gelsn ince temizliğini yapsın canım hiç yıpranmaya değmez
hadi yemeği anlarım, erkekler beceremez ama evi toplamayı etrafı süpürmeyi herkes yapar
ama çalışan kadınların büyük kısmı senin durumunda, yalnız değilsin,
erkekler böyle işte

Bu temizlilk olayı benmde kafamda büyüyo kızlar buhafta sonu yapıcaktm ama bi sonraki hafta sonuna attım yine . bizim bi tanıdık kadın var öyle eve gelen ilkkez çağırıcaz bizde annemde gelicek 3müz yapıcaz artık 1günde bitirebilmeye çalışcaz güya kadın tutuyoz bizde ölüp biticez ama napıyım ben daha hiç dipten temizk yapmadım evlendiğimden beri ve çalıştığım içinde cumartesi günü bitirmem gerek hafta içine yayamam.kadını sürekli çağırcam sonra zaten alışır bukadar uzatmam sürekli gelir o da öğrenir nasıl yapıcağını bende rahat ederim

Bu akşam yalan dünya var. geçen hafta izleyememişti bugün özetle birlikte izlerim . Var mı izleyeniniz kızlar ?

birkaç kez izledim bana çok ucuz geldi, begenmedim
şimdilerde zaten erkenden yatıyorum mide bulantılarım 8-9 dan sonra öyle bi azıyo ki uyumak ancak fayda ediyor

yoğundum 2 saattir bakamıyorum kaç sayfa atlamış
mlsvt fotolarını kaçırdım ne çabuk kaldırdın kız bi daha ekle ben burdayken ben yorum yapmadan da kaldırma olur mu yoksa

Ay fena uyku bastırdı yine beni. Akşam gidince uyuyabilsem keşke. 7:30 da geliyo eşim. 7 de başşlasam hem menemen hem çorba yetişir o saate kadar uuyabilsem süper olur ama uyuyamıyorum

Ay fena uyku bastırdı yine beni. Akşam gidince uyuyabilsem keşke. 7:30 da geliyo eşim. 7 de başşlasam hem menemen hem çorba yetişir o saate kadar uuyabilsem süper olur ama uyuyamıyorum

Zorlama kendini tatlım tv izle keyifle uzan uyku zaten kendiliğindern gelir...ahhh şuan yapabilsemm bunu

ay bana normalde deli gibi uyku basar arada, bi de hamile olsam demek ki nasıl olurum bilmem

en yakın arkadaşım 3,5 - 4 aylık hamile, akşam onunla buluşcam, hamiş arkadaşlar biraz daha tecrübeli hamişe sorunuz varsa sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…