2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

merhaba hanımlar ,

saat sayıyorum bitsin mesai diye

haftasonu benimde sınavım var

yeni katılanlar var sanırım

yada kullanıcı adı değiştiren ?

evde yapılacak bir sürü iş var ütü temizlik hatta bu hafta cam da silmem lazım onları düşündükçe daralıyorum

hem çalışıp hem evi çekip çevirmek çok zor zaten beceriksizim

ee birde yardımcı bir eşin yoksa daha zor tabi

Son düzenleme:

selam ozdn albümlerdekide senin evin sanırım camlarınında maşallahı var...

ohoo canım onların hepsi yardımcı olamayan eş de dahil bendede var ++ bide hamilelik var. camlarımın halini görsen leş içinde. kosskoca bi balkonum var en son eşime yıkatmıştım leş oldu yine. ütülerim yığınla ve belim ağrıyo zor geliyo yapmak. hergün ew toparlıyorum kıyafetleri bulaşık vs hergünde çıkıyo bisürü dağınıklık ben anlamadım. mutfak dolaplarım silinicek ama uzanamadığım için silemiyorum artık eriştiğim yerleri silicem. var da var yani bunları takıpta moral bozmaya değermi diycem ama bende düşündükçe sinir oluyorum.

hayatım hem çalışıyosunuz hem evin yükünü sırtlıyosunuz
bence ayda bir kadın tut, gelsin evini dip bucak temizlesin, camlarını silsin gitsin
iş yükünü hafifletir
valla ben çalışıyor olsam kesinlikle öyle yapardım,büyük konuşmayayım ama

elif sen de azcık canının kıymetini bil
dolapları falan bırak bir-iki ay öyle kalsın
şu 3 ay gecene kadar öyle uzanıp kalkıp eğilip bükülüp yıpranmak yok

aslında evet mantıklı olan o ama onunda başında durmak gerekir

en azında şu camları silerken biri yardım etse fena olmaz

sümük gibi yere yapışırım kesin

siyah deniz

zaten bunalımdayım iyice bunalıma soktun valla

o üç cam sadece salonda

canım bende bi salon camı var 5 metree bide arka balkonum komple pimapen camlı düşün yaneee. Valla ben ayda 1 kere kadın çağırıyorum hem cam koltuk halı vs temizliyor. Arada ben camların alt kısımlarını alıyorum halim kalmıyor.

sen yat dinlen kuzum yapma öle işler ben el mahkum hafta sonu o cama çıkacağım

aslında evet mantıklı olan o ama onunda başında durmak gerekir

en azında şu camları silerken biri yardım etse fena olmaz

sümük gibi yere yapışırım kesin

başında durmak o işi yapmakla aynı şey değil ki
kocalarınıza biraz yaptırım uygulayın canım hem çalış hem evle uğraş onlar yan gelip yatsın ohhhh

siyah deniz

zaten bunalımdayım iyice bunalıma soktun valla

o üç cam sadece salonda

benimde albümden bi ewime bak istersen canım aynı şekilde 2 duvar cam kaplı zaten. otrma odası yatak odası mutfak çok gözümde büyütüyorum bende. hadi yine salon camları balkona bakıyo bi su tutup sonra su çeken sapplı şeyler varya onlarla çekiveririm ama diğer odaları silemem mümkün değil bu halimle.

elif sen de azcık canının kıymetini bil
dolapları falan bırak bir-iki ay öyle kalsın
şu 3 ay gecene kadar öyle uzanıp kalkıp eğilip bükülüp yıpranmak yok

biliyorum zaten bebişim yapmıyom hiçbişey. içim içimi yiyo ama malesef yapamıyorum duruyo öyle ağır işler. günlük rutin işleri ancak yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…