2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

mutlaka gidin canım tavsiye ederim. bende balayında ilk defa görmüştüm oraları bide eylül ayı aslında sezon kapanmıştı, şimdi temmuz da çok güzel olur

benim memleketime gitmişsiniz, bende trabzonluyum, uzun zamandır gitmedim.. İnşallah bi aksilik çıkmassa 14 tem. eşimin kuzenleriyle 7 kişi araba kiralayıp karadeniz turu yaparak onların memleketine Ardahana gideceğiz..

mutlaka gidin canım tavsiye ederim. bende balayında ilk defa görmüştüm oraları bide eylül ayı aslında sezon kapanmıştı, şimdi temmuz da çok güzel olur

çok değişik bi balayı olmuş valla. Biz de kıbrısa gitmiştik gündüz havuz gece kumaröyle geçip gitmişti. Bizim içinde 2.balayı olacak karadeniz

bende eşimin sayesinde görmüş oldum tatlım ve inanılmaz beğendim. bizde uçakla gitmiştik ordan araba kiraladık öyle iyi oldu baya yoksa istanbuldan arabyla çıkmadık. inşallah yaparsınız cnm eminim çok çok iyi gelir. farklı yerler görmek gezmek gerçkten iyi geliyor

çok değişik bi balayı olmuş valla. Biz de kıbrısa gitmiştik gündüz havuz gece kumaröyle geçip gitmişti. Bizim içinde 2.balayı olacak karadeniz

Kıbrıs'ta hangi otele gittiniz? Biz de otel araştırmaları içindeyiz, Kıbrıs da ihtimaller arasında..Balayı otelimize tekrar gitmek istedik ama fiyatlar uçmuş Ocakta rezervasyon yaptırmak lazım galiba..

bende trabzon--rize arasından başka biyer görmedim karadeniz sahilinde.. Bebişler olmadan bu yazı iyi değerlendirmemiz lazım

bende trabzon--rize arasından başka biyer görmedim karadeniz sahilinde.. Bebişler olmadan bu yazı iyi değerlendirmemiz lazım

benim eşime kalsa en büyük sıkıntısı, ahh bi hamile kalsamda, trabzonda doğurucakmışım heyy Allahım diyorum millet gider amerikaya, ingiltere biz gidicez çocuk doğurmaya Trabzon'a
geçenlerde bi kuzeni doğurdu onun eşide aynı buldurmuş sürmeneden birini, neymiş doğum yeri sürmene yazıcakmış ve yazdırtmışta kimlik gelmiş ordan.
bizimkide bunu duydumu şimdiden bizimkininde of yazıcak diyo burdan çıkarttırmam karım yaylada doğum yaptı derim diyo. önceden hiç anlamıyordum bu halleri anlarım belki diyordum zaman geçtikçe şimdi daha da anlayamaz oldum

Kıbrıs'ta hangi otele gittiniz? Biz de otel araştırmaları içindeyiz, Kıbrıs da ihtimaller arasında..Balayı otelimize tekrar gitmek istedik ama fiyatlar uçmuş Ocakta rezervasyon yaptırmak lazım galiba..
Kıbrıs mercure hotele gittik. Çok güzel bir otel, biraz havaalanına uzak ama biz çok beğendik.

Aynen ya en azından bu yazda tatilimizi yapalımda seneye allah kerim :26:

inş. canım ya sağol

Kızlar aydasu nerelerdeee kaçırdığım bir durum yok dimii

onun da sınavı var bu haftasonu
ondan girmiyordur heralde

bak bebeğiniz size çok bereket getirecek görürsün
o doğmadan neler neler değişecek Allahın izniyle
bu yazdığımı kaydet bir yere
her gelen rızkıyla gelir, onun genişleyen rızkı sizi de feraha sokacak inşaAllah

eşin nereliyim der ??

eşin nereliyim der ??

benim eşim doğma büyüme istanbullu ama aslen trabzonlular. Kayınvalidem bile genç kızken gelmiş istanbula yani yeni değiller. ama trabzonlular çok düşkünler memleketlerine. eşim bikere gitmiş daha ama trabzonlu bişey filan çıksın tvde hemen izler. biaraya gelsinler horon oynarlar hemen. Artık benimde nüfusumda trabzon yazıyo. Eşimde nerelisin deyince trabzonluyum ama doğma büyüme istanbuldayım diye açıklama yapar.

işte bak trabzonlu olan biliyor Of luyum der banada çok gereksiz gelir, diyorum ya hala anlamış değilim.

oflular tranzonluyum demez direk ofluyum derler o yüzden sormuştum, çünkü of ayrı bir cumhuriyetmiş öle diyolar

acapulco da içecekler ekstra mıydı, deniz falan süper gözüküo ama ekstra durumu bizi korkuttu açıkcası :26:

2.den sonrası ücretliydi sanırım ama biz öyle çok alkollü yada alkolsüz içecek fazla tüketmediğimizden pek hatırlamıyorm açıkcası.denizi süperdi tertemiz ve sıcacık yani insan ilk denize girdiğinde bi ürperti hisseder normalde burda direk dalarsın yani çok güzeldi.

oflular tranzonluyum demez direk ofluyum derler o yüzden sormuştum, çünkü of ayrı bir cumhuriyetmiş öle diyolar

amaaaaan tırt ben cumhuriyet fln görmedim gittim, kaldım, öğrendim örf ü adeti gittiğimde birşey anlayamadım Of ta adam dağın tepesine yolu yok resmen şato kurmuş ver bana bi toprak desen aslaa yerlerinin kıymetini biliyorlar o hoşuma gitti. ama hacı hocalarını sevemedim

Benimde nüfusum değişti, artık Ardahan yazıyor, daha doğrusu yazacak, değiştiremedim

Bende eşin gibi söylerim, ist. doğmuş olabilirim ama buralı değilim ki.. Yada istanbullu olmak ayrıcalıklı mı anlamam:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…