- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
2013 ortalarında hamile kalabilsek güzel olur ama aslında kış bebeği istemiyorum çünkü kışın doğan bebekler çok hasta oluyolar bağışıklıkları daha zayıf oluyo 2014 ilkbaharı doğsa süper olur ama geç mi olur acaba??
amma plan yaptım sanki isteyince oluyo
ocakta hamile kalırsak eylül olabiliiiir, titiz temiz bir kızımız olur o zamanbaşak burcu olur dimi eylül
biz önce yay burcu için martta deneme yapmak istiyoruz, nasrettin hocanın torunlarıyız ne de olsa, ya tutarsa hesabıııı
ilaç ismi vermek yasak sanırım pri... diye başlıyor t ile bitiyor
adetten 3 gün önce kullanmaya başla çat diye kesiyor fakat bir dahaki ay baya bir kıvrak oluyorsun :26:
hormonlarınla oynanıyor canım tabiki zararlı o ay gdo olacaksın artık
gelecek ay sancılı bir adet gecireceksin o kadar ben 3 yaz falan kullandım öle çok acı değil ama zararlı tabi
allahım burca göre hamile mi kalacaksın ahahahabende ocakta hamile kalıp eylül isterdim öle bir ihtimal olsa
ocakta hamile kalırsak eylül olabiliiiir, titiz temiz bir kızımız olur o zamanbaşak burcu olur dimi eylül
biz önce yay burcu için martta deneme yapmak istiyoruz, nasrettin hocanın torunlarıyız ne de olsa, ya tutarsa hesabıııı
kısss jelooooooo senin için geldim.tebrik ederim canım bebek geliyomuşçok sevindim
jeloo tebrikler hayatım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Teşekkür ederim canım amin inşallah
merak etme canım gaza gelmem kocam da ben de düşünmüyoruz 2013 sonuna doğru başlıcaz çalışmalara inş.kazaya kurban gitmezsem tabi
hem daha gezip tozmak istiyoruz biliyosunuz kocamın işi yüzünden çok vakit geçiremiyoruz biraz doyalım birbirimize hem de maddi olarak daha toparlanmamız lazım beraber planlarız çocuk meselesini inş.istediğimiz gibi olur
dedim ya ilk denemeyi o şekilde yapmak istiyoruz ya tutarsa hesabııı, hahahaaaaa
neyse tatilim için katlanacam artık.
bu arada hareketli profil fotona bayılıyorum her gördüğümde gülüyorum. bende böyle bişey yapayım.
başak burcunun da pisi tam pis oluyor
bir arkadaşım 2 yıl oldu evleneli çevresinde bir kaç çift varmış bebek deneyip olmayan bu iki akıllıda onlardan etkilenmiş acaba bizimde mi olmaz deyip korunmasız denemişler sonuç ikizlere hamile :
benim anne tarafımda var bebeği olmayan aslında bir gidip test yaptırsak çıkar mı bu yoksa denemek mi gerekiyor
başak burcuyum gece yataktan kalkıp eşya katlarım yada ayakkabı düzeltirim pis olsun ama dağınık olmasın benim felsefem
canım bence olumsuz düşünme.. bak benim annemde de myom var abim hemen olmuş ama benim için 3 sene uğraşmış olmamışım..
yani annem böyle oldu diye bende böyle olabilirim ama olumsuz düşünmek istemiyorum. bence sende öyle düşün. dr git için rahatlıcak ise test yaptır.
jelommm tebrikler canım. gerçi biz biliyoduk ama artık kesinleşti:)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
bu arada kandiliniz mübarek olsun canlarr. bu gece banada dua ediverin şu atanma işinde
hafta sonu kaynımla eltim geliyolarmış bize. adanadalarmış dönerken bize uğrayıp 2 gece kalacaklar eşim izin alabilirse hep beraber dönecez. 2 günlük yemek listesi yapmam gerek yoksa ne yapacam diye düşünür dururum. ha bide cteside doğum günümartık sevgili eltimle hepberaber kutlarız....
jelommm tebrikler canım. gerçi biz biliyoduk ama artık kesinleşti:)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
bu arada kandiliniz mübarek olsun canlarr. bu gece banada dua ediverin şu atanma işinde
hafta sonu kaynımla eltim geliyolarmış bize. adanadalarmış dönerken bize uğrayıp 2 gece kalacaklar eşim izin alabilirse hep beraber dönecez. 2 günlük yemek listesi yapmam gerek yoksa ne yapacam diye düşünür dururum. ha bide cteside doğum günümartık sevgili eltimle hepberaber kutlarız....
Kötü denk gelmiş hem doğum günü hem misafir neyse herşeyde hayır vardır belki daha güzel geçer senin için sofişim
aslında merak ettiğin şu ;
şimdi daha korunmasız denemeden gidip test yaptırılıyor mu yada bunun bir testi var doktor bize denemeden bilemeyiz falan filan dermi
yaş 28 8 aylık evliyim ama liselilerin benden çok bilgisi vardı
aslında merak ettiğin şu ;
şimdi daha korunmasız denemeden gidip test yaptırılıyor mu yada bunun bir testi var mı doktor bize denemeden bilemeyiz falan filan dermi
yaş 28 8 aylık evliyim ama liselilerin benden çok bilgisi vardı
tatlım benm bildiğim kadaryıla hormon testleri ,kist olup olmadığı vb.gibi testler yaptırabilirsin genel bi muayene oluyo yani hamilelik öncesi.onlarda bi problem yoksa 1yıl deneyin olmazsa yine gelin yumurtalık takibi tüpler rahim gibi derinnn bi inceleme altına giriyosun tabi bi yandan eşinin sperm kalitesi saysı hızı falan filan .. denemden kimse bilemez diyo doktorlar genelde,oyüzden hep 1yıl olmaması normal gözüyle bakılıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?