2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hayır olsun canım

şuanda odak noktası bebek olduğu için devamlı onla ilgili bişeyler görüsün..
ben de düğüne yakın devamlı gelinlikle koşuyordum. gelinliğim olmuyordu falan filan işteeee

ayyy o düğün öncesi rüyaları yok muuuuuu
ben neler görüyodum o dönemde
yok gelinliğim hazır değildi yok çamura düşüyodum yok düğün salonunn elektirkleri kesiliyodu
yok trafik kazası geçiriyoduk vs

o hep strestten kaynaklanıyodu evlendikten sonra da bi kaç kez düğünümle ilgili kabuslar gördüm zamanla geçti

Hımm ilginç birşey daha öğrenmiş olduk canım sayende benim 23Nisana göre hesaplanıcak o zaman

ewt sen doktorlara göre 23 nisandan beri hamilesin:)

Galiba istisnayızz
Kesinlikle iyice düşün tart ona göre
Ay çok sevindim bak annende bebek demeye başlamış eh artık torun sevmek istiyor

aynen öyle fena günler geçiyordu artık gece uyumak istemyrdum.
benimde öyle kuaför olmuyordu, gelinlik yırtılıyordu.. tam bir kabus

Galiba istisnayızz
Kesinlikle iyice düşün tart ona göre
Ay çok sevindim bak annende bebek demeye başlamış eh artık torun sevmek istiyor

yok canım ya daha 1. yılımız dolmadı..
kısmetse seneye ancak ben landflovers ile aynı zamanda yapıcam
annemde istiyor arada ben gibi bi gaza geliyor sonra anlık geçiyor.
tatil dönüşü dr gidicem büyük ihtimalle eşim gelicek benimle artık başlar yapalım demeye :2::2::2:

o planlara bakılırsa hiç zamanı gelmez canım bebeğin
çünkü hayat mücadelesi hiç bitmiyo hep bişeyleri yetiştirme bitirme telaşındayız zaten
tabi en doğru zamanı sen bilirsin ama anne olmayı çok geç vakte bırakmayın
ben hesapladım, çocugum 30 yaşına geldiğinde ben 53 yaşında olucam tam ideal yani

pengu sen tiroid tahlili yaptırdın mı?
jelo senin de bi kaç hafta içerisinde tiroidlerine baktırman gerek

sofistike yaptıkların çok güzel görünüyor ellerine sağlık.

shadow kesinlikle işini bırakmayı düşünme öyle bir iş bulamazsın sonra çok pişman olursun. sabret canım, eşin iş değiştirse bile üzülme her işte bir hayır vardır.

speedy bende int işini çok araştırmıştım, yalın internete inanma, güya ev telefonu olmadan int bağlıyorlar ama ev telefonuna vereceğin sabit ücreti erişim bedeli olarak alıyorlar. ayrıca sınırsıza hiç gerek yok zaten iş yerinden giriyorsun akşama kadar. vınları tavsiye ederim nereye gidersen yanında götürebiliyorsun. ayrıca hangi hattı kullanıyorsan onun vınını alma zorunluluğun yok zaten yeni bir hat veriyorlar. biz aveanın vınından aldık birde taraftar jet modem adı. 8gb ayda herşey dahil 36 tl geliyorr. türkcelde ttnette falan dedikleri ücretler faturanda aynı olmuyor haberin olsun. erişim bedeli şu bedeli bu bedeli diye katlanıyor faturan. bu dediğim herşey içinde 36tl ve bize fazla bile geliyor, düşün ben sürekli giriyorum çalışmadığım için. birde taraftar hattı olduğu için beşiktaş her gol attığında int hediyesi geliyor, sadece o hediyeler bile yetiyordu bize

jelooooo tebrik ederim canımmmm. şimdi nasıl duygular içindesindir tahmin bile edemiyorum. hayırlı olsun bebeğin,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

benimki 30 olunca bende 60 olucağım

2 yıl kadar sizinkileri seveyim ben kızlar sonra sizinkiler benimki baya ezer

landfloves, iletişim bedeli ne hayatım bzim faturada hiç öyle bişey yok
taraftar vınn da güzelmiş
herşey dahil 41 küsür lira ödüyoruz şimdiye kadar kuruş fazla ödemedik benim elimde hep internette

veeee kızlar hepimizin regaip kandili mübarek olsun.

Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez: Regaib gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.

valla duygular karmaşık ben şimdi annemi olucam gibi gibi,amin canım çok teşekkür ederim

landfloves, iletişim bedeli ne hayatım bzim faturada hiç öyle bişey yok
taraftar vınn da güzelmiş
herşey dahil 41 küsür lira ödüyoruz şimdiye kadar kuruş fazla ödemedik benim elimde hep internette

sizinki yalın internet değil mi? reklamlarında atıyorum 39 tl diyor, gidiyorsun 60 falan çıkıyor, o bedeli bu bedeli üstüne ekliyorlar sonradan. ve eğer evde telefonunuz yoksa onun ücreti mutlaka yansıtılmıştır.

Tabiki sen istediğin zaman olsun bu seneyide bir atlatın biraz daha rahatlamış olursunuz hem iyi olur
Anne işte sonuçta torun sevmek ister biraz daha beklesin güzel bir zamanda olur inşallah

yalın internet
herşey dahil 41 lira, bahsttğin bedellerin eklendiği şekilde 41 liradır belki
taahhütlü kullandıgımız için uygun fiyatı

speedy ve hanzade arkadaşlar böyle peş peşe hamile olarak bizi gaza getiriyorlar ama gelmeyin arkadaşlarım bu gazlara, biz seneye yapacaz diiiimiiiiiiiiiiiii?

Son düzenleyen: Moderatör:
pengu sen tiroid tahlili yaptırdın mı?
jelo senin de bi kaç hafta içerisinde tiroidlerine baktırman gerek

canım ilk kontrole gittiğimde hepsi yapıldı testlerin. benim demir biraz düşük çıktı. sağlık ocağındaki ebem 4 aylıkken demir hapı başaman gerekebilir hamilelik dahada düşürür dedi. tiroidlerimde kan testinde normal ama bende nodül guatr var. ultrasonda görülüyo anca nodüllerim tahlillerimi etkilemiyo. haftaya kontrole gittiğimde doktora onuda sorucam.

Doktora gidiyim bir gerçi daha erken heralde doktor için haftayamı gitsem bir karar veriyim sonrasında yaptırırım tiroid tahlilini söylediğin için çok saol

şuan gitsen muhtemelen keseyi bile göremezsin daha çok ufak annesi
bir hafta sonra git, keseyi görürsün tahlillerini de olursun

biz keseyi ilk gördüğümüzde resmini inceleye inceleye bi hal olmuştuk
ertesi hafta bebeği de gördük, o zaman da aynı şekilde baka baka bitiremedik topu topu 18 mm cik şeyi:))

2 hafta sonra rutin kontrolum var, o zaman kalp atışını da duyarız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…