2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Çok çabuk geçer oda düğün telaşı derken anlamazsın bile...
1 ayı görünce ben bile heyecanlandım ya sende durum nasıl

öyle oluyor canım zaten eve gitmek için böyle ayaklarımı uzatıp tv izlemek için can atıyorum.
ama her akşam iş çıkıyor haydii koştur eve her güne 1 iş çıkıyor....
en kötüüs de hafta başından haftasonun fulll doluyor :85:

kızlar bu arada biz dün mobilya işini hallettik, bizi gezdiren satış temsilcisiyle görüştük, hesapladı falan, gerçektende fazla almışlar anladı kadın... sonra dedi bizim müdürümüz biraz ters bir adamdır bize bile öyledir o dedi.. fiyattan düştü biraz.. üstümüzden büyüüüüük bir yük kalktı, tekrar almışız gibi sevindik wallaaa..

Güzel telaşlardır ama evlendikten sonra unutrsunuz bütün yorgunluklarınızı...
Son 1 ayı düşünemiyorum ben ya eminim çok farklı bi duygudur

Güzel telaşlardır ama evlendikten sonra unutrsunuz bütün yorgunluklarınızı...
Son 1 ayı düşünemiyorum ben ya eminim çok farklı bi duygudur

evet canım pek anlatabilecek bi duygu değil
çok karışık yaaa yorgunluk,mutluluk,üzüntü hepsi işte bi arada gidiyor...

lemlem çok sevindim yaaa halloldu demekki :81::81::81::81:

İyi bari canım gözünüz aydın...

ayy benim takvimde 3 ay 4 hafta yazıyor ben onu bile görünce heyecanlanıyorum

dün aşkımla konuşuyoduk, 3 ay sonra evimizi tutmuş olacaz dedik, bunu düşünmek bile, sanki yeni farkındaymışım gibi nasıll heyecanlandırdı..

herşey zaten ev tutulduktan sonra başlıyor. şimdi heycan endişe ile geçiyor..
öyle mi olsa böyle mi falan diye

En küçük bi gelişme bile çok heyecanlandırıyo..
Ay kızlar gecen gun nişanlımın arkadasının yeni bebekleri oldu ona gittik..
Ya o kadar farklı bişey ki..
Küçücük bebek o kadar değiştirmişki hayatlarını..
Bu ara bizimde en çok konuştugumuz konu bebek

Günaydın Kızlarrr,
Güne hepiniz güzel başlamışsınız maşAllah,
Bende haftasonunu iple çekiyorum, akşamları çok yorgun oluyorum ama bi akşam iş çıkışı feragat edip kına için baktığımız yerle pazarlık yapmam lazım,
haftasonunu mobilya bakıcaz

ev tutulduktan sonra olacak zaten asıl koşturmaca... halıları, perdeleri, avizeyi, ufak tefek bi çok eşyayı o zaman almayı düşünüyoruz.. uykularım kaçacak kesin.. zaten zayıfım inşallah daha da kilo vermem yaaa

speedy siz halılarınızıda mı ev belli olduktan sonra aldınız? :44:

Günaydın canım hoşgeldin..
Aman iyi pazarlık yapki normalinden çok yüksek fiyat söylüyülar emin ol söyledikleri fiyatının yarısından da aşşa inebiliyolar iyi pazarlık yaparsan..

evet canım ev belli olduktan sonra aldık bence sizde öyle yapın ne kadar yer kalacak yada kaç halı alınacak bilinmiyor. ben yatak odasıonıda sonra bıraktım bu hafta kurulsun kalan ölçüye göre alıcam. hesabımızda hiç hol yoktu ama U şeklinde bide holümüz var :82:

Günaydın canım hoşgeldin..
Aman iyi pazarlık yapki normalinden çok yüksek fiyat söylüyülar emin ol söyledikleri fiyatının yarısından da aşşa inebiliyolar iyi pazarlık yaparsan..

Pazarlık olmadan olmuyo pazarlık yaparak elde kalan her kuruşa ihitiyaç varrr, bakalım ben pek yapamam hiç yapamam hatta nişanlımın maşallahı var bu konuda

hııımmm evet doğru bizde öyle düşünüyoruz ama ben almamak için kendimi zor tutuyorum yaaaa :97:
nerdeyse daha belli olmayan mutfağıma fon diktirecem... iki yanda mutfağıma uygun renkte fon düşünüyorum nasıl olsa onları kapatmam diye düşünüyorum yani ölçü belli olmadan da olur aslında diiimi , ben mutfaktaki biçok eşyamı yeşil aldığım için, masa örtüsü, runner ve perde diktirmeyi düşünüyorum, mutfak masamıda almıştık onunda ölçüsü belli zaten.. acaba beklesemmi bilemedim :44: :44:

Şu günler biran önce gelse artık, koşuşturmak istiyorum, temmuz dönemi işyerinde de acayip yoğun olucaz ihale olucak, kurulum falan derken gece yarılarına kadar çalışıcaz gibi görünüyo rahat 3 ay böyle geçer amma balayına gidebilirsek inş, tadını fena çıkracam

bekle canım belki penceren ocağın yanına denk gelecek ozaman uzun fonu unut işte. :82::82::82:
modellerini beğen interneyyen falann ölçülerin belli olduktan sonra yaptırısın :82:
biz perdeleri falanda bu haftasonu alıcaz bak unutmuşltumm..

Fon derken perdeden mi bahsediyosun anlamadım ben

Pazarlık olmadan olmuyo pazarlık yaparak elde kalan her kuruşa ihitiyaç varrr, bakalım ben pek yapamam hiç yapamam hatta nişanlımın maşallahı var bu konuda

Bizde de tam tersi ben çok iyi pazarlık yaparım..
Bazen hiç karıştırmaz beni.. Ama sonra pişman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…