- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Günaydın canım hoşgeldin...
1 ayın kalmış ohh ne güzell...
evet canım kaldı 1 ay işte :86: topu topu 30 gün :26:
Çok çabuk geçer oda düğün telaşı derken anlamazsın bile...
1 ayı görünce ben bile heyecanlandım ya sende durum nasıl
öyle oluyor canım zaten eve gitmek için böyle ayaklarımı uzatıp tv izlemek için can atıyorum.
ama her akşam iş çıkıyor haydii koştur eveher güne 1 iş çıkıyor....
en kötüüs de hafta başından haftasonun fulll doluyor :85:
Güzel telaşlardır ama evlendikten sonra unutrsunuz bütün yorgunluklarınızı...
Son 1 ayı düşünemiyorum ben ya eminim çok farklı bi duygudur
kızlar bu arada biz dün mobilya işini hallettik, bizi gezdiren satış temsilcisiyle görüştük, hesapladı falan, gerçektende fazla almışlar anladı kadın... sonra dedi bizim müdürümüz biraz ters bir adamdır bize bile öyledir o dedi.. fiyattan düştü biraz.. üstümüzden büyüüüüük bir yük kalktı, tekrar almışız gibi sevindik wallaaa..
ayy benim takvimde 3 ay 4 hafta yazıyor ben onu bile görünce heyecanlanıyorum
dün aşkımla konuşuyoduk, 3 ay sonra evimizi tutmuş olacaz dedik, bunu düşünmek bile, sanki yeni farkındaymışım gibi nasıll heyecanlandırdı..
Günaydın Kızlarrr,
Güne hepiniz güzel başlamışsınız maşAllah,
Bende haftasonunu iple çekiyorum, akşamları çok yorgun oluyorum ama bi akşam iş çıkışı feragat edip kına için baktığımız yerle pazarlık yapmam lazım,
haftasonunu mobilya bakıcaz
Günaydın canım hoşgeldin..
Aman iyi pazarlık yapki normalinden çok yüksek fiyat söylüyülar emin ol söyledikleri fiyatının yarısından da aşşa inebiliyolar iyi pazarlık yaparsan..
evet canım ev belli olduktan sonra aldık bence sizde öyle yapın ne kadar yer kalacak yada kaç halı alınacak bilinmiyor. ben yatak odasıonıda sonra bıraktım bu hafta kurulsun kalan ölçüye göre alıcam. hesabımızda hiç hol yoktu ama U şeklinde bide holümüz var :82:
evet canım ev belli olduktan sonra aldık bence sizde öyle yapın ne kadar yer kalacak yada kaç halı alınacak bilinmiyor. ben yatak odasıonıda sonra bıraktım bu hafta kurulsun kalan ölçüye göre alıcam. hesabımızda hiç hol yoktu ama U şeklinde bide holümüz var :82:
bekle canım belki penceren ocağın yanına denk gelecek ozaman uzun fonu unut işte. :82::82::82:
modellerini beğen interneyyen falann ölçülerin belli olduktan sonra yaptırısın :82:
biz perdeleri falanda bu haftasonu alıcaz bak unutmuşltumm..
Pazarlık olmadan olmuyo pazarlık yaparak elde kalan her kuruşa ihitiyaç varrr, bakalım ben pek yapamam hiç yapamam hatta nişanlımın maşallahı var bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?