2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

teşekkür ederim canım gerçekten bilgilendirdiğin için

eee kızlar akaşama ne yemek var. ben dün taze fasulye, pilav, mercimek çorba ve ayran yapmıştım. fasulye çok lezzetli olmuş valla bol bol yedim zaten hamileler için çok faydalıymış.
bugün biber kızartması ve makarna yapayım diyorum dün çok sağlıklı beslendimya bugün birazcık fire vereyim

KORKMA CANIM benim annemde yaşadı aynısını patalojiye gönderiyorlar işi sağlama almak adına

benim annemde 32 yaşında bu ameliyatı oldu aynı şekilde ananemde aynı yaşta şimdide teyzem 34 yaşında aynı durumda bizim ailede bu irsi oldu artık inşllah baba tarafına çekmişimdir. tüm herşeyim baba tarafımdan çünkü bu da onlara benzer inş..

ayrıca hamile hatunlar
büyük halamın gelini doğum yaptı bugün bebek yoğun bakımdaymış beyninde kan pıhtısı var anne babadan imza almışlar inşallah güzelce çıkar hastaneden Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin. onca ay kontrole gitti doğumda çıkan bişey sizde önlem alın dikkatlice kontrol ettirin.
gerçi rabbim bunu yaşatacak ise istediğin kadar dikkat et değişmez.

Son düzenleme:
saol canım senin test sonucunu da merakla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah

Saol canım benim hayırlısı bakalım,annene'de çok çok geçmiş olsun Allah şifasını versin.

Pingu ne zor dimi kadın olmak Allah sağlık sıhhat versin annende çok zor evrelerden geçmiş ama çok şükürki iyi

Mercimek çorbam var,biber dolması ve yaprak sarması var,yanına bir salata yaparım diyorum,yeter heralde
Eline sağlık eminim güzel olmuştur fasülyen becerikli hatun
Çok güzel olur makarna ve biber kızartması iyi fikir çok severim bunları arada olur böyle bişeycik olmaz

Sizin ailede ırsi ise dikkat et inşallah baba tarafına çekmişsindir bir sorun olmaz
Çok geçmiş olsun bebeğe inşallah kısa zamanda iyileşşin ay o daha minicik Allah anasının babasının herkesin yüzünü güldürsün canımm dualarımız onunla olsun

EVET canım sürekli kontrol altında olmaya çalışıyorum inşallah bi aksilik olmaz.
evet ya daha bi kaç saatlik bebek yoğun bakımda resmen için acıdı ya kötü oldum inşallah olumsuz hiç bir şey olmaz

Bende dün nohut yaptım bide bulgur pilavım var yemeğim hazır çok şükür bu akşam rahat olucam

Aman dikkat et inşallah olmaz bir aksilik,
Minicik bebek insan üzülüyor daha dünyaya yeni gelmiş hoşgelmiş,bebiş için dua etmek en güzeli Rabbim annesine bağışlasın onu

selam kızlar

akşam patates yemeği ezo gelin salata ve karpuz var

yarında sakaryaya gidiyoruz gezmeye var mı sakarya da olan
2 gün yemek yapmayacağım nisafirliğe gideceğimiz bayanın yeirnde olmak istemezdim 3 çift ve 4 erkek var yanımızda vay haline

slm kızlar baya kalabalığız maşallah..

bebiş haberleri bir bir geliyor artık..Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese versin..bizim bu ay olmadı..biraz üzüldüm tabi kırmızıyı görünce..bu ay hep hamile hissediyordum kendimi..

speedycim çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm bebişe ve ialesine işallah bian önce şifa bulur yavrucuk. ben böle şeyleri aklımın ucuna getirmek bile istemiyorum. ben kendim hastanede çalıştığım için doğumuda burda yapmak istiyorum yani devlet hastanesinde. burda bitane özel hastane var ama orasıda pek iyi değil doktoru iyi değil o yüzden burda yapıcam doğumu. ama Allahım korusun böyle aksilikler olursa eğer müdahale edebilirlermi bilmiyorum tam donanımlı bi hastane değil çünkü. Yaşadığımız ilçe sağlık açısından zayıf biraz.Allahım sağlıklı evlat, hayırlı kolay bi doğum nasip etsin bana ve tüm hamilelere işallah.

speed çok geçmiş olsun canım
Allah şifasını versin minnoşun

sen regl oldun mu kız

Aman dikkat et inşallah olmaz bir aksilik,
Minicik bebek insan üzülüyor daha dünyaya yeni gelmiş hoşgelmiş,bebiş için dua etmek en güzeli Rabbim annesine bağışlasın onu

Haklısın rabbim haklarında hayırlı olanı nasip etsin dua etmekten başka elden bişey gelmiyor.

buda yakınındaki askeri hastanede doğum yaptı.
acil özel hastaneye sevk etmişler şimdi özelde. sende istersen acil durum için özel hastane araştır yani illa kötü bişey olması için değil tam teşekküllü bi yer olsun var ise

olacağı varsa olur zaten ama önlemleri almak lazım
biz de ne olur ne olmaz diye aklımızda 2-3 hastahane belirlicez inş alternatif olarak

selam kızlarr
ay jelooo hamişsin sende haa. çok sevindimmm
ama sonuçları vermemeleri çok saçma. akşama kadar dayanmak çok zor gerçekten. sonucu alır almaz yaz mutlaka buraya:))

pteside bana apartmandaki komşular gelecekler. bende araştırma içindeyim neler yapsam diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…