sevgili eylül gelincikleri,100 küsürler varken saymaya başladıgım şafagımı tüketmiş durumdayım ve son 2,pazar günü evlenıyorum:)
yanınızada ugramak istedim,şuanda geçmez dediğiniz yada daha çok var dediginiz o zamanlar siz anlamadan bitmiş olacak,heleki temmuzdan sonra tutamayacaksınız zamanı:)
oyuzden size küçük nacizane bi tavsıyede bulunmak ıstedım,son 1 ay kalaya kadar büyük ve yapılması gereken işlerınız bitmiş olsun çünkü gerçekten aklınız başınızda olmıycak.
hafızama ve organızasyon gücüme inanılmaz güvenen ben,son 2 haftadır kım ne sorsa bılmemkı deyıp duruyorum.iyice beynım döndü:)
ama cok eglencelıııııııııııııııııııı:)bana şans dileyin kızlar güzel bi düğün olsunn..
hepınıze kolay gelsın diyorum..
nilaycım buzamana kadar ki destegin için çok tesekkur ederım canımmm,balayı dönüşü tekrar konuşmak üzere:)
öpüyorummmm hepınızı:)
not:düğün öncesi olan tüm gerginlikler bitiyo haberınız olsun,oyuzden nişanlılarınızın yada aılelerının sözlerıne çok takılmayın,hepsi gececek:)
Kızlar yaptığım test bu 1.5 dakika içinde çıktı bu ikinci çizgi,ama regli olucam ben hissediyorum
Eki Görüntüle 420835
ayy hiçbişey okumadım direkt senin mesajlarına yöneldm
kızım hamilesin sen ya hamilesiiinnnn
sonucu aldın mı bilmiyorum okumadım henüz ama ben eminim üçüncü bebiş geliyo
ayy bu ay toplu çalışma yapmışız hepimiz
jeloş gecen gün sen demiştin ya hani adet oldum sandım olmamışım falan
bi de kaç gündür belirtileri var kendisi yok diyodun
yemin ederim her defasnda içimden geçti
çünkü ben de aynı senin gibi olmuştum
ve beklmediğim bi ay oldugu için ihtimal vermemiştim
ben yanlış yılda yaşıyorum yaaa:):)
2011de kaldım kusura bakmayınnnn:)
Çok saol canım direk benim mesaja yöneldiğin içinn
Hamileyim dimi ben bunu daha iştirak edemedim henüz hala regli olucam gibi hissediyorum
Almadım daha sonucu dün akşam kan testi yaptırdık güya bugün 11'de söylüyceklerdi,söylemediler yazılı veriyorlarmış :26:
Ama adet oldum gibi böyle geldi bende hazırlık yaptım ertesi gün yok bişey dedim dalga geçiyor heraldee
Senin gibi aynısını yaşıyorsam hamileyim demekkiibeklemiyordum 2 denemeyle olurmu diyordum ama oluyormuş demekkiii
Çok saol canım yorumladığın için akşama alıcam sonucu bildiririm
o bebişkonun yerleştiği anda gelen bir sıvı
bazen rengi koyu olabiliyor
ben de regl oldugumu sanmıştım
hatta bekliyodum ha oldum ha olcam diye
yanlış anlamazsan sormak istiyorum
vajinal durumun nasıl? eskisine nazarn yoğun bir akıntın var mı?
jeloş sat kaç bu arada?
üçümüz de ocakta doğurucaz sanırım
Pazartesi geldi arada geldi,dünde geldi ama böyle açık pembe,daha öncede bir akıntı geldi beyaz arada olmuştu bu ama normaldir heralde demiştim pek olmazdı gerçi ama bişeye yormamıştım,
Sat 23 Nisan canım
Ayy ocak oluyor dimii hepberaber doğururuz ne güzell
aynı benim de öyle olmuştu canım
şuan 4. haftanın içerisindesin o halde
kendine dikkat et bol bol sıvı al şuan
bir süre meyvelerden uzak dur
özellikle yaz meyveleri çok asit içerdiğinden mide bulantısını tetikliyor
aman başlamasın senin bulantılar da benim gibi
bu arada fazla hareket etme önemli bi haftadasın
4.hafta demek pek anlamıyorum artık araştırmam gerek demekkii
Canım hiçbişey istemiyor zaten meyve miğde bulantısımı yapıyor aman aman hiç istemem böyle bişey bir süre yemem bişey olmaz
Söylediklerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim,spora gidiyordum bu hafta hiç gitmedim gerçi canım istemedi nedeni belli oldu
İlk zamanlar önemliymiş evet fazla hareket etmiycem o tutunsun yeterkii
hamileilkte spor çok faydalı
şu kritik haftaları atlattıktan sonra ben de düzenli başlicam inş
bana doktorum meyvadan uzak dur dedi ben dün dayanamayıp kayısı yedim 5-6 tane
gerisini hiç anlatmayayım
ağzıma almam bi daha
asitli gıdalardan, şekerli ve yaglı şeylerden uzak dur
mide bozulunca bi daha düzelmiyor
siz çalışıyorsunuz, bu yüzden mide bulantısı katlanılmaz olur
ben yan gelip yatıyorum annem ablam eşim bakıyo bana Allah razı olsun
slm kızlar canım çok sıkkın size bişi danışmak istiyorum belki sizin annenize de olmuştur annem birkaç gündür doktora gidiyor adet dönemi arasında kanamalrı olduğu için doktor kan testi yapmış smear yapmış bişi çıkmamış ama bi de rahimden parça alıp bakcakmış eğer kötü bişi olsaydı o testlerde de çıkardı dimi içim çok sıkkın offf
jelocum eğerki bebiş varsa ki işallah vardır yükseklere uzanma, daha az hareket halinde olmaya çalış kesinlikle. yere filan eğilme, biyere koşarak gitme. grip nezle olmamaya dikkat et. benim çok şükür hiç bulantım yok. tek şikayetim halsizlik ama olsun o kaddarda zaten mevsimden bile oluyo halsizlik. Dikkat et kendine canım.
aynısı anneme oldu ccanım 2 ay önce filan. Ameliyat oldu annem, aldıkları parçada rahim ağzı kanseri başlangıcı çıktı ama daha tehlikesiz durumdaydı yani hiç üzülünecek bişey değildi. rahmini aldılar annemin temizlediler. 3 gece hastanede atıı. sonra 15 gün filanda ewde yattı. şimdi iyi çok şükür. korkulacak bişey yok merak etme. bu artık neredeyse her kadında var.
slm kızlar canım çok sıkkın size bişi danışmak istiyorum belki sizin annenize de olmuştur annem birkaç gündür doktora gidiyor adet dönemi arasında kanamalrı olduğu için doktor kan testi yapmış smear yapmış bişi çıkmamış ama bi de rahimden parça alıp bakcakmış eğer kötü bişi olsaydı o testlerde de çıkardı dimi içim çok sıkkın offf
Geçmiş olsun inşallah korkulucak birşeyi yoktur,gerçi smear testi temiz çıkmış ama tabi doktor daha iyi bilir,inşallah bir problem olmaz içini ferah tut
senin annende de mi adet arası kanama vardı sadece başka hiç bi şikayeti yok içimi rahatlattın canım çok saol bi de uzaktayım yanında değilim çok kötüyüm sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?