2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

olurmuşmu canım öyle şey.. aaa desene dün kanımı alan bayan 11de telefon edin söyleriz dediler. Çalışıyoruz gelemeyiz filan de yalvar birazcık yaa. aaa sinir oldum olurmu öyle saçmalık hiç. Bence tekrar ara. Gelebilicek durumda değiliz ve çok merak ediyoruz de.

bu mesajı BEĞENMEDİM
NASIL AKŞAMA KADAR BEKLİCEK MYZ
YANİ BEN YARIN ÖĞRENİCEM
ŞİMDİ GİDEMEZ MSN UZAK MI HANGİ SEMTTE

Hep beraber bekliycezzz meraktan deliririz heralde,
Uzak canım ya ben hadımköydeyim Hastane Avcılarda offfffffffffffffff
Akşam ancak 7 gibi hastaneye gidebilirim bu ne ya dün telefonla arayın dediler söyleriz dediler amaaa

Söyledim pingucum3,ben çalışıyorum 9-10 u bulur gelmem dedim,labaratuar sabaha kadar açık dedi yaa nöbetçileri varmış efemm offf merak ettim dedim bilgi veremem ya siz gelin yada eşiniz gelip alabilir diyoo piss ne olcak ben normal kan testi yaptırmadımya beta-hcg bakılıcaktı sadece ay ne olurdu söyleseydii

çok saçma ya, onlar dememişmiydi 11 gibi aramanı

valla jelocum büyük saçmalık bence. hadi tam tarama yaptırsan neyse. Altı üstü bitanecik test. Bence tekrar ara. Ya halden anlayın hamilemiyim değilmiyim tek merak ettiğim bu . Akşama kadar nasıl beklenir böyle bi sonuç halden anlayın filan de. Hadi tekrar dene şansını yaaa

çok saçma ya, onlar dememişmiydi 11 gibi aramanı

Evet 11 gibi arayın söyleriz dediler,teldeki kız beta testlerini telefonda söylemiyoruz dedi ayyy akşama kadar sayarım ben bu kıza bak sinir etti boşuna strese soktu benii şimdi akşam nasıl olucak bana sonra bütün topikte merakta naapalım kızlar akşam öğrenir öğrenmez telefondan nete girip yazarım olurmuu

Hemde ne saçmalık birde Medicana normal bir yere gitmedimki ben,erken öğrenelim diye gittim halbuki,kıza dedim ama ben şimdi hamilemiyim değilmiyim ona göre davranıcam dedim,üzgünüm elimde olsa söylerdim ama maalesef yazılı veriyoruz dediler,sözle bilgi vermiyorlarmış ne saçma evet hamilesin yada hamile değilsin dese bende ona göre önlemlerimi alırdım merakımız giderdi yaaa:18::18:

Neyse kızlar akşama bilgi veririm,konuyu değiştirelim zaten alt üst ettim bugün topiği kusura bakmayın
Başka şeyler konuşalım akşama kadar vakit geçmez yoksaa

anladım canım, patronların kafasından neler geçiyor bilinmiyor işte, ama arkadaşına üzülmüştüm hiç beklenmedik anda işsiz kalmak çok kötü

bir arkadaşım her şüphelendiğinde test yaptırıdı, hemde öyle sıradan küçük bir hastane, 2 saat sonra sonucu verirdi bizde kantinde beklerdik..

ayy benim ewde internetim yok. Yarında girememki tühh. pazar günü anca öğrenirim artıkın.
bende dün sağlık ocağına gittim öğleden sonra annemle. ebe gebeliğimi takip edicekmiş. kilomu ölçtü doktorun sormadığı sorular sordu bilgiler verdi. çok tatlı bi kadın. telefon numarası verdi herşeyi sorabilirsin istediğin zaman diye. ağustosa randevu verdi.

bir arkadaşım her şüphelendiğinde test yaptırıdı, hemde öyle sıradan küçük bir hastane, 2 saat sonra sonucu verirdi bizde kantinde beklerdik..

Büyük hastane labaratuar iyi diye gittik işte,bak düşün küçük bir hastane bile veriyor sonucu,niye böyle olduğunu anlamadım zaten neyse akşama alıcam sonucu bakalım hayırlısı olsunn

Pingu telini ver mesaj atıyımm
Ay ne güzel bak ilgilenmişler çok güzel bişey,hamileliğinin iyi geçiyor dimi bir sıkıntı yok

jeloo sonucu bana fax çekin de gelemiyorum en az 2 gün şehir dışında olucam gelip alamam de birazda çemkir 5 dk sonra elinde olur. medicana nın başka bi semtteki hastanesinde 5 yıl çalıştım laboratuvarda tecrübe ile söylüyorum :)

Öylemi o zaman Medicanayı en iyi sen bilirsinn
Dur bakimm bir arıyım tekrar labaratuarı bakalım ne diycekler,aslında öğrenmektende korkuyorum ya ne düşünüceğimi bilmiyorum çünkü neyse bakalım ne çıkarsa bahtıma

Hayırlısı ne ise o olsun

Saol canım benim,aradım baya da bekledim telde,dedim dedim yemedilerr oraya gitmem gerekiyormuş yazılı vericeklermiş pöff,aman ya akşamı bekliycem olsun napalım işlerim çok zaten bari bunlarla oyalanıyım, hem kafam rahat şimdilik akşama öğreniyim en azından yarın tatilim gerçi negatifte olsa moralim bozulmayacak çünkü beklediğim bişey değildi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…