Kızlar aradım ama telefonla bilgi veremiyoruz dedilerçıldırıcam şimdi benn ya siz yada eşinizin gelip sonucu almanız gerekiyor dediler,kadını boğucaktım telefonda ay yyyyyyyyyyyyyyy akşamı nasıl edicez şimdi yaaa
bu mesajı BEĞENMEDİM
NASIL AKŞAMA KADAR BEKLİCEK MYZ
YANİ BEN YARIN ÖĞRENİCEM
ŞİMDİ GİDEMEZ MSN UZAK MI HANGİ SEMTTE
olurmuşmu canım öyle şey.. aaa desene dün kanımı alan bayan 11de telefon edin söyleriz dediler. Çalışıyoruz gelemeyiz filan de yalvar birazcık yaa. aaa sinir oldum olurmu öyle saçmalık hiç. Bence tekrar ara. Gelebilicek durumda değiliz ve çok merak ediyoruz de.
Kızlar aradım ama telefonla bilgi veremiyoruz dedilerçıldırıcam şimdi benn ya siz yada eşinizin gelip sonucu almanız gerekiyor dediler,kadını boğucaktım telefonda ay yyyyyyyyyyyyyyy akşamı nasıl edicez şimdi yaaa
Netten üye olsan bakamaz msn
üyeyim zaten sitesine hertürlü hastalıkta gittiğim bir yer,ama giriyorum labaratuar sonuçlarına lütfen hastanemizi arayın çıkıyor ama yaa çatlıycammm
çok saçma ya, onlar dememişmiydi 11 gibi aramanı
valla jelocum büyük saçmalık bence. hadi tam tarama yaptırsan neyse. Altı üstü bitanecik test. Bence tekrar ara. Ya halden anlayın hamilemiyim değilmiyim tek merak ettiğim bu . Akşama kadar nasıl beklenir böyle bi sonuç halden anlayın filan de. Hadi tekrar dene şansını yaaa
tekrar ara netten bakmak istiyorum de biraz ısrar et
valla patron niye çıkardı bilmiyorum söylemiyor kız da bilmiyor merak ediyor ona çok iyi bilen biri alıcaz falan demiş ama yok yine yetiştirilmek üzere birini arıyoruz anlamadım kızla biz çok iyi anlaşmıştık aslında hala görüşüyoruz belki ondandır ne bilim
Hemde ne saçmalık birde Medicana normal bir yere gitmedimki ben,erken öğrenelim diye gittim halbuki,kıza dedim ama ben şimdi hamilemiyim değilmiyim ona göre davranıcam dedim,üzgünüm elimde olsa söylerdim ama maalesef yazılı veriyoruz dediler,sözle bilgi vermiyorlarmış ne saçma evet hamilesin yada hamile değilsin dese bende ona göre önlemlerimi alırdım merakımız giderdi yaaa:18::18:
bir arkadaşım her şüphelendiğinde test yaptırıdı, hemde öyle sıradan küçük bir hastane, 2 saat sonra sonucu verirdi bizde kantinde beklerdik..
ayy benim ewde internetim yok. Yarında girememki tühh. pazar günü anca öğrenirim artıkın.
bende dün sağlık ocağına gittim öğleden sonra annemle. ebe gebeliğimi takip edicekmiş. kilomu ölçtü doktorun sormadığı sorular sordu bilgiler verdi. çok tatlı bi kadın. telefon numarası verdi herşeyi sorabilirsin istediğin zaman diye. ağustosa randevu verdi.
jeloo sonucu bana fax çekin de gelemiyorum en az 2 gün şehir dışında olucam gelip alamam de birazda çemkir 5 dk sonra elinde olur. medicana nın başka bi semtteki hastanesinde 5 yıl çalıştım laboratuvarda tecrübe ile söylüyorum :)
Öylemi o zaman Medicanayı en iyi sen bilirsinn
Dur bakimm bir arıyım tekrar labaratuarı bakalım ne diycekler,aslında öğrenmektende korkuyorum ya ne düşünüceğimi bilmiyorum çünkü neyse bakalım ne çıkarsa bahtıma
Hayırlısı ne ise o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?