2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

negatif olacağını sanmam ama olursa da üzülecek bişey yok dediğin gibi zaten isteyerek denemeye başlamamıştınız bile dener yine sahip olursunuz istemek yapmanın yarısıdır.

Bilmiyorum bakalım ne çıkıcak,yok üzülmem dediğin gibi daha çalışmalara tam başlamamıştık fitil kullanıyorum diye,Allah neyi nasip gördüyse o olsun

jelocum hastanenin internet sitesi yokmu acaba?? ordanda bakabilirsim tahlil sonuçlarına belki daha erken çıkar ..

Var canım Medicana'ya gitmiştik,kan verirken sordum siteden öğrenebilirmiyim diye,bazen sitede sorun oluyor geç görünüyor sonuçlar en iyisi 11 gibi telefonla sormanız dediler,bakalım az kaldı

Bilmiyorum bakalım ne çıkıcak,yok üzülmem dediğin gibi daha çalışmalara tam başlamamıştık fitil kullanıyorum diye,Allah neyi nasip gördüyse o olsun

amin canım inşallah daha haberini alamadık soramadım da

jelocum sakın ilaç kullandım bebeğe zarar verirmi filan diyede düşünme. Benim annem kardeşime hamile olduğunu bilmiyomuş. guatr ameliyatı olmuş. düşün narkoz almış ilaç kullanmış o kadar. Ama şükür kardeşimin hiçbişeyi yok sapasağlam. Hadi baklaım son 15 dk

Zararı olmaz yanii,ay inanmıyorum narkoz almış annecin,çok şükür birşey olmamış,bana sadece apranax tarzı ağrı kesiciler kullanma demişti ne olur ne olmaz diye,
Son 15 dakika bakalım ne çıkıcak,gerçi ne diyicek poizitifmi yoksa değerin şu rakammı hiç anlamıyorum bu işlerden

haydi ara haydi ara haydiiiiii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii

aayyyy çok heyecanlı

inşallah yanına kısa sürede birini bulursunuz canım.. Aklıma takıldı merak işte diğer çalışan kız istemiyerek çıktı bildiğim kadarıyla, patronla anlaşamıyorlarmıydı ki:26:

anaa yoksa, jelocum saatde 11 olmuş, umarım gönlünden geçen olur, yaw bizim hızımızada yetişilmez hee, birer birer bebişler geliyor

inşallah yanına kısa sürede birini bulursunuz canım.. Aklıma takıldı merak işte diğer çalışan kız istemiyerek çıktı bildiğim kadarıyla, patronla anlaşamıyorlarmıydı ki:26:
valla patron niye çıkardı bilmiyorum söylemiyor kız da bilmiyor merak ediyor ona çok iyi bilen biri alıcaz falan demiş ama yok yine yetiştirilmek üzere birini arıyoruz anlamadım kızla biz çok iyi anlaşmıştık aslında hala görüşüyoruz belki ondandır ne bilim

bu mesajı BEĞENMEDİM
NASIL AKŞAMA KADAR BEKLİCEK MYZ
YANİ BEN YARIN ÖĞRENİCEM
ŞİMDİ GİDEMEZ MSN UZAK MI HANGİ SEMTTE

Son düzenleme:
Kızlar aradım ama telefonla bilgi veremiyoruz dediler çıldırıcam şimdi benn ya siz yada eşinizin gelip sonucu almanız gerekiyor dediler,kadını boğucaktım telefonda ay yyyyyyyyyyyyyyy akşamı nasıl edicez şimdi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…