2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende masamdayım ama önümde sürüsüne bereket işlenicek faturalar duruyoooo

benim de aynı şekilde bi dolu fatura var ama bankaları yapmaya çalışıyorum cuma geçici vergiyi yapıcaz da yetiştirmem lazım tek kalmak ne zormuş

bende masamdayım ama önümde sürüsüne bereket işlenicek faturalar duruyoooo

benim de aynı şekilde bi dolu fatura var ama bankaları yapmaya çalışıyorum cuma geçici vergiyi yapıcaz da yetiştirmem lazım tek kalmak ne zormuş

Sabah beri nette dolaşıyorum alışveriş yaptım birde ohhh
İşler duruyor işlediğim 4 fatura süperim ya 40 olması gerekirdi:125:

Sabah beri nette dolaşıyorum alışveriş yaptım birde ohhh
İşler duruyor işlediğim 4 fatura süperim ya 40 olması gerekirdi:125:

Zaten var ya 2 ft.işliyorum sonra yeni bi internet sayfası açıyorum sonra yine kapatıyorum ft.işliyorm yine açıyorum kocacım görse öldürceek beniiiii

AYY Bİ Dünya işim var ama hiç yapmak istemiyo canım hiiç. Ewe gidip uzanıp boş boş tv izlemek istiyorum sadece.

Bir tek ben değilmişim işte yakalandınızzzzzzzzzz
Akşamada eşime bugün çok yoruldum diyorumm :126:

Evet bende öyle diyorum sanki görmüyomuş gibi :126:

AYY Bİ Dünya işim var ama hiç yapmak istemiyo canım hiiç. Ewe gidip uzanıp boş boş tv izlemek istiyorum sadece.

güzel olur bak bu uzanıp tv karşısında tatlı talı uyuklamakkk

Kimse kalmamış bende de yemek yapayım bari. Eşim 18:00 - 18:30 gibi geliyor...Akşama kemal paşa tatlısı yapacağım. Görüşmek üzere yeniden

İlk ben seni söylüycem diycem masasında habire kahve keyfi yapıyor O forum senin bu site senin akşama kadar yazmaktan parmakları ağrıyorr

vallahi he msn kk arasında bugün gidip geldim arada gelen işleri kontrol ettim imzaladım ve telefonlara baktım bunun dışında hiç bişey yapmadım

ve yine Coffe Latte içtim

Son düzenleme:
bugün kocam erken gelecek yani aynı anda gidicez eve acaba ne yesek evde hiç yemek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…