2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Yaw nerdesin arkadaşım özlettin kendini, neler yapıyorsun, taşınıyormusunuz?

Düşük faizle almışsınız tamam siz hiçbiryere kıpraşmayın Kredi taksitinizde iyi bir miktar borçlarınız azalırsa etkilemez sizi ,
Haddiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gözün aydın speedy kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş olsun rakam küçükte olsa bir kartınıza derman olur

Selam kaçak nerelerdesin sen böyle bakimm evde keyif yapıyosun dimi
Kotayı aştıysa of of neyse yenilemişsiniz sende kendine göre ayarlarsın neti neler yaptın bakalım,

Yaw nerdesin arkadaşım özlettin kendini, neler yapıyorsun, taşınıyormusunuz?

Selam kaçak nerelerdesin sen böyle bakimm evde keyif yapıyosun dimi
Kotayı aştıysa of of neyse yenilemişsiniz sende kendine göre ayarlarsın neti neler yaptın bakalım,

Vallahi rüyalarıma giriyorsunuz son 2 gündür. Şu an için ne yapacağımızı bilmiyorum bende eşiminde kafası karışık. Şu an keyfim yerinde ama. Günlerim güzel geçiyor.Arada iş görüşmelerine gidiyorum ama eşime iş beğendiremiyorum. Onun beğeneceği iş buluna kadar daha ne kadar zaman geçer bilmiyorum. Kız kardeşim teyzemler haftada bir iki gün gün yapıyoruz :) Onun dışında pazartesi günü temizlik günüm. Her akşam eşim için masayı donatıyorum. Canım sıkılırsa dolaşmaya çıkıyorum. Günlerim güzel geçiyor. Sizlerde ne var ne yok. Bebiş haberi var mı gruptan ?

canım biz de 1200 ev kredisi ödüyoruz geçen sene haziran da almıştık 0,84 faiz oranıyla ama ayrıca ihtiyaç kredisi de almıştık aynı anda 5 yıllık yani 1800 ü buluyo kredi taksitimiz her ay çok fena

şükür kavuşturana nerelerdesin bıraktın bizi

nereleredesin sen ya yoksun uzun zamandr nasıl gidiyor evde hayat

evet çok uygun fiyatla aldık eşimde bankacı olduğu için iyi indirmişlerdi
aynen çok şükür bakalım ne zaman yatırılıcak bide öyle bir sıkıntı var hemen yatmaz

Evet canım, Allah hep mutlu etsin onları bizim gibi

amin canım Allah erkek kardeşlerimize abilerimize yada yakınlarmıza hayırlı kız nasip etsin.
bir kızın kötüsü cidden başa bela :26:

aynen canım zor oluyor. bizde nisanda aldık kredimizi sizinde 1. yılınıza az kalmış.
bide sizin 5 yıl ondan faiz oranı da iyi düşmüş.
Kolaylıkla ödemeyi nasip etsin cnaım

Güzeller çok şükürki bunları ödemeye gücünüz var, kendinize güvenip çok şükür böyle borçlara girebilmişsiniz. ew almak en büyük hayalim, eşimin iyi bi iş bulursa işallah hemen böyle bi borca girmek istiyorum. Boşa kira ödeyeceğime biraz fazla ödeyeyim ama kendi ewim için ödeyeyim.

Daphnee bebişimm çok şey kaçırdın çook Hoşgeldin..

inşallah canım eşinin iş durumu düzelir ondan sonra evinizi de alırsınız

aynen canım zor oluyor. bizde nisanda aldık kredimizi sizinde 1. yılınıza az kalmış.
bide sizin 5 yıl ondan faiz oranı da iyi düşmüş.
Kolaylıkla ödemeyi nasip etsin cnaım

amin canım allah hepimize kolaylık versin
ama bizim ev kredisi 10 yıl ayrıca 5 yıl ihtiyaç var

Çok şükür en yakın zamanda bir görüşme ayarlayalım. Bundana sonra bırakmayacağım.

nereleredesin sen ya yoksun uzun zamandr nasıl gidiyor evde hayat

Geldim kuzum. Evde hayat çok güzel herkese tavsiye ederim.

Canım benim hayırlı olsun. Çok sevindim. Gerçekten çok şey kaçırmışım Ahsenden bebek haberi geldi mi?

Bizde ayda 1000 tl ödüyoruz kira+aidat+gelecek yılın yakıt parası boşa giden para gerçekten.buyaz sonu nasipse bizde bi kısmını nakit bi kısmını krediyl tamamlayıp ev almayı düşünüyoruz çünkü zor böyle öde öde elde var sıfır

evet ahsen de hamiş teyze oluyoruz

amin canım allah hepimize kolaylık versin
ama bizim ev kredisi 10 yıl ayrıca 5 yıl ihtiyaç var

anladım szinde ev 10 yıl neyse 5 yıl sonra ihtiyaç biter elinize daha fazla para kalır

bence de 1000 lira boşa havaya atmayın 100/200 fazla ödeyip alın evinizi inşallah en kısa süre de nasip olur

anladım szinde ev 10 yıl neyse 5 yıl sonra ihtiyaç biter elinize daha fazla para kalır

bence de 1000 lira boşa havaya atmayın 100/200 fazla ödeyip alın evinizi inşallah en kısa süre de nasip olur

Alıcazz canım inşşş.. geçen akşam bikaç ev şöyle bi bakındık karşıdan eşim aradı fiyat falan sordu araştırma yapıcaz bakalım

Allah yardım eder heralde yaa

mutlaka eder canım.
ama düşünce ikisi aynı anda yapamayız diyebiliyorum
kredi öde çocuk yap evi geçindir falan filan maddi açıdan şimdi bile zorluk yaşıyoruz
düşününce bile çocuk yapmaktan soğuyorum
ama umutsuz olma rızkı ile gelirmiş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…