Selam kızlar çok şükür internetime kavuştum. Ne zamandır aklımdasınız ama görümcem sağolsun kotayı aşmış nete giremiyordum. Bu ay tarife yenilendi bende soluğu burada aldım. Nasılsınız var mı önemli gelişmeler? Bu arada ben hala evdeyim.
aynen canım benim annemlerde yapılandırdı 15 bine yakın karları oldu ama biz çok düşük faizle aldık ondan aşağı düşmez sanırım 0,87 ile aldık.
biz artık sabit ev kirası gibi geliyor ileri de ne artacak ne yükselecek.
Ayrıca şimdi mail geldi prim hak etmişiz ama ne kadar olur hiç bilmiyorum inşallah güzel bir prim olur
Selam kızlar çok şükür internetime kavuştum. Ne zamandır aklımdasınız ama görümcem sağolsun kotayı aşmış nete giremiyordum. Bu ay tarife yenilendi bende soluğu burada aldım. Nasılsınız var mı önemli gelişmeler? Bu arada ben hala evdeyim.
ne güzel canım kardeşinde mutlu mesut olacak bak sende evlisin en güzel sen anlarsın
Yaw nerdesin arkadaşım özlettin kendini, neler yapıyorsun, taşınıyormusunuz?
Selam kaçak nerelerdesin sen böyle bakimm evde keyif yapıyosun dimi
Kotayı aştıysa of of neyse yenilemişsiniz sende kendine göre ayarlarsın neti neler yaptın bakalım,
aynen canım benim annemlerde yapılandırdı 15 bine yakın karları oldu ama biz çok düşük faizle aldık ondan aşağı düşmez sanırım 0,87 ile aldık.
biz artık sabit ev kirası gibi geliyor ileri de ne artacak ne yükselecek.
Düşük faizle almışsınız tamam siz hiçbiryere kıpraşmayınKredi taksitinizde iyi bir miktar borçlarınız azalırsa etkilemez sizi ,
Haddiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gözün aydın speedy kul sıkışmayınca hızır yetişmezmişolsun rakam küçükte olsa bir kartınıza derman olur
Evet canım, Allah hep mutlu etsin onları bizim gibi
canım biz de 1200 ev kredisi ödüyoruz geçen sene haziran da almıştık 0,84 faiz oranıyla ama ayrıca ihtiyaç kredisi de almıştık aynı anda 5 yıllık yani 1800 ü buluyo kredi taksitimiz her ay çok fenai
Güzeller çok şükürki bunları ödemeye gücünüz var, kendinize güvenip çok şükür böyle borçlara girebilmişsiniz. ew almak en büyük hayalim, eşimin iyi bi iş bulursa işallah hemen böyle bi borca girmek istiyorum. Boşa kira ödeyeceğime biraz fazla ödeyeyim ama kendi ewim için ödeyeyim.
Daphnee bebişimm çok şey kaçırdın çookHoşgeldin..
aynen canım zor oluyor. bizde nisanda aldık kredimizisizinde 1. yılınıza az kalmış.
bide sizin 5 yıl ondan faiz oranı da iyi düşmüş.
Kolaylıkla ödemeyi nasip etsin cnaım
Çok şükür en yakın zamanda bir görüşme ayarlayalım. Bundana sonra bırakmayacağım.canım biz de 1200 ev kredisi ödüyoruz geçen sene haziran da almıştık 0,84 faiz oranıyla ama ayrıca ihtiyaç kredisi de almıştık aynı anda 5 yıllık yani 1800 ü buluyo kredi taksitimiz her ay çok fena
şükür kavuşturana nerelerdesin bıraktın bizi
nereleredesin sen ya yoksun uzun zamandrnasıl gidiyor evde hayat
Güzeller çok şükürki bunları ödemeye gücünüz var, kendinize güvenip çok şükür böyle borçlara girebilmişsiniz. ew almak en büyük hayalim, eşimin iyi bi iş bulursa işallah hemen böyle bi borca girmek istiyorum. Boşa kira ödeyeceğime biraz fazla ödeyeyim ama kendi ewim için ödeyeyim.
Daphnee bebişimm çok şey kaçırdın çookHoşgeldin..
Çok şükür en yakın zamanda bir görüşme ayarlayalım. Bundana sonra bırakmayacağım.
Geldim kuzum. Evde hayat çok güzel herkese tavsiye ederim.
Canım benim hayırlı olsun. Çok sevindim. Gerçekten çok şey kaçırmışımAhsenden bebek haberi geldi mi?
evet ahsen de hamiş teyze oluyoruz
amin canım allah hepimize kolaylık versin
ama bizim ev kredisi 10 yıl ayrıca 5 yıl ihtiyaç var
Bizde ayda 1000 tl ödüyoruz kira+aidat+gelecek yılın yakıt parasıboşa giden para gerçekten.buyaz sonu nasipse bizde bi kısmını nakit bi kısmını krediyl tamamlayıp ev almayı düşünüyoruz çünkü zor böyle öde öde elde var sıfır
anladım szinde ev 10 yıl neyse 5 yıl sonra ihtiyaç biter elinize daha fazla para kalır
bence de 1000 lira boşa havaya atmayın 100/200 fazla ödeyip alın evinizi inşallah en kısa süre de nasip olur
Alıcazz canım inşşş.. geçen akşam bikaç ev şöyle bi bakındık karşıdan eşim aradı fiyat falan sordu araştırma yapıcaz bakalım
inşallah.
ama ev aldıktan sonra bebek işi yatıyor ikisi de masraflı çünkü
Allah yardım eder heralde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?