2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aydasu ;

sabah sabah bu yazını görmek beni çok mutlu etti .
şehitleri düşünsene 20 yıl baktığı evladını kaybeden anaları en güzelini düşünmüşsün gerçi
Rabbim siz istediğinizde yeniden nasip eder merak etme dr kontrolünde yeniden hamile kalabilirsin..

günaydın yavrucuklarımm
aydasumm iyi olmana çok sevindim güzel günler tekrar gelicek allahın izniyle burdan duyuracaksın bize yine bebiş haberini
burada gerçekten bana da iyi geliyo kız kardeşim yokken bi sürü kardeşceizim oldu iyiki burdayız öpüyorum hepinizii

günaydın kızlarrrr
Aydasuu canım iyi olmana çokkk sevindim, Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin öpüyorummm

aydasu canım benim iyi olmana o kadar çok sevindim ki, kaç gündür aklım sendeydi..

Allahım hazır hissettiğinde bebişini kucağına almayı nasip etsin..

günaydın canım nasılsın ?

Kardeşim geldi pazar akşamı, dünde bize geldiler bu akşamda gidecek, daha fazla vakit geçirmek için 2 gündür hep geç yattım, çok yorgunum ama hasret giderdik

Aksine işlerimde yoğun, izin alıp gidemiyorum, akşam 4 gibi çıkarsam yine yanına gideceğim 9,5 gibide gidecek zaten..

Sen nasılsın canım, kredi meselesini ne yaptınız?

evet canım Allah kavuştursun kısa süreli gelmiş ama olsun görüşmüş oldunuz
bugün daha erken çıkmaya çalışsan olmaz mı ? gerçi işlerde var ise ne kadar erken çıkabilirsin.
kredi işimizi işte dün tazminatımı vermedi patron bi yandan sevindim diğer yandan üzüldüm.
2500 dolarımız var evde eşim kredi çekelim dolara dokunmayalım diyor ikimiz biriktirmiştik..
bende kredi çekmek istemiyorum böyle yavaş yavaş öderiz diyorum daha kesin bi çözüm bulamadık.
bizi sıkan evimizin kredisi her ay 1200 TL oraya gidiyor biraz sıkılşıyoruz

Sağol canım, 29 unda 3 günlüğüne yine geliyor, kız istiycez

Ödemeniz yüksekmiş canım, bide yeni evliyiz gezmek istiyoruz,onunda masrafları doğal olarak sıkışıyorsunuz.. diğer ödemenize faiz gelmiyorsa biriktirdiğinize dokunmadan yavaş yavaş ödemeniz mantıklı.. Yoksa çekeceğiniz miktar az ama dosya masrafı filan boşuna para ödemiş oluyorsunuz..

ooo hayırlı olsun canım

kredi kartına olduğu için faiz geliyor bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun
ev kredimiz aslında çok yüksek değili ama dediğin gibi yeni evli olduğumuz için zorluyor bide ben alışmamışı böyle sıkışıklığa
evlenmeden önce de kredi ödüyordum ama rahattım

Sağol canım, ama kardeşim evleniyor diye bir garibim anlamadım :44: Annemin geçen seneki pskolojisini şimdi anlıyorum Beni geçen sene 29 may.da istemişleridi. bu senede 30 may. kız istiycez.. 2012 eylülünde de onların düğünü olacak

hıımm anladım faiz ödüyorsunuz, mevcut parayla ödemek bence mantıklı boşuna faiz ödememiş olursunuz..

Speedy'im üzülme bak borçlar biter hallolur bir şekilde ne güzel ev kredinizi ödüyorsunuz yani sonucunda ev sizin,kredi kartları zaten hemen hemen herkesde aynı bizdede aynı bir türlü azaltamıyoruz azalttık diyoruz hop yeni alışveriş ucu kaçıyor,ama bişekilde toparlanılıyor,
Bizim kiramiz 800 Tl şu anda aidatı osu busu 860 Tl birde temmuzda zam var 880Tl artı aidat olucakdüşün havaya ödüyoruz parayı dönüp baktığımızda elimizde bişey olmuyor kira olduğundan,en azından siz kredi ödüyorsunuz ve çok uygun krediniz,Allah yardımcımız olsun hepimizin borçsuz olmuyor

dimi canım ben daha bunu yaşamadım abim var henüz bekar ufukta sanırım öyle birşeyde yok.
ama görümceme ve abime hep şey diyorum bakın evlenecekseniz evlenin sonra hamilelik dönemime getirmeyin gelmem diye

canım benim desteğin için çok teşekkür ederim .
ama inan bu evi aldıysak ben sadece ben istedim diye aldık erkekler cesaretsiz şimdi iyiki aldık diyoruz 1 senemiz bitti 9 yılımız var ama dediğin gibi artmayacak bir kira bizim için
9 sene sonra da biz bu parayı ödücez bu krediyi ne aldığıma nede öderken zerre pişmanlık duymuyorum.
ben kredi kartını seven birisi değilim onun için beni rahatsız ediyor bu borçlar ama ciddi ciddi sıkıcaz borcumuzu da kapatıcaz borç bizim borcumuz sonuçta

Destek olmak için buradayız canım benim,yani elbette ben çok zorlamıştım eve girelim diye o zamanlar bile ikibini geçiyordu krediler hiç bulaşmadık Allah izin verirse 2 senemiz var kredilerimizin bitmesine o zaman inşallah.
Bence iyikide istemişsin aldırmışsın taksit tutarı 3 sene sonrada aynı olucak belki faizler düşer ileride yapılandırmaya gidersiniz,benim eşim ev almıştı ailesine çok şükür bitmek üzere ödemesi dubleks almışlar,geçen yıl yapılandırdılar 25bin karları oldu,şimdi üst kat ayrı bir daire gibi üstten girişi falan var içini komple yaptırdılar kiraya verdiler ordan kira evin kredisine yardım ediyor 2 senemiz daha var bitmesine ancak o zaman alabiliriz,
Kredi kartı olmadanda olmuyor işte bizim gibi sabit giderleri olanlar için çok faydalı oluyor ama işte bazen ipin ucu kaçıyor ama eminim toparlarsınız,

Selam kızlar çok şükür internetime kavuştum. Ne zamandır aklımdasınız ama görümcem sağolsun kotayı aşmış nete giremiyordum. Bu ay tarife yenilendi bende soluğu burada aldım. Nasılsınız var mı önemli gelişmeler? Bu arada ben hala evdeyim.

aynen canım benim annemlerde yapılandırdı 15 bine yakın karları oldu ama biz çok düşük faizle aldık ondan aşağı düşmez sanırım 0,87 ile aldık.
biz artık sabit ev kirası gibi geliyor ileri de ne artacak ne yükselecek.

Ayrıca şimdi mail geldi prim hak etmişiz ama ne kadar olur hiç bilmiyorum inşallah güzel bir prim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…