2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

özdncim hoş geldin bebem nbr sıksık uğra bak yoksa daha çok şey kaçırırsın

evet ya bide kötü haber var sanırım az çok anladım onuda geçmişe gidip okumadım bile

yorgun penguen :) inanmıyorum yaa facebooktan neden ilan etmedim bak o zaman kaçırmazdım

Son düzenleme:
kızlar çok giremiyorum ama akşamları evde okumaya çalışıyorum iş ev her şey aynı ve sıradan tatili 16 gözle bekliyorum

ben de tatili bekliyorum 1 ay kaldı ama yine iş yerinde tek kaldım 1 hafta işler birikecek döndüğümde ne yaparım bilmiyorum

ben çıkmaya cesaret edemiyorum keşke beni işten çıkarsalar alsam tazminatımı tatilden sonra da başka işe girsem

ben de tatili bekliyorum 1 ay kaldı ama yine iş yerinde tek kaldım 1 hafta işler birikecek döndüğümde ne yaparım bilmiyorum

sen sezonu erken açmışsın :) ben eylülde kullanacağım hemde evlilik yıldönümüze denk gelsin istiyorum

sen sezonu erken açmışsın :) ben eylülde kullanacağım hemde evlilik yıldönümüze denk gelsin istiyorum

ben ortama ayak uydurdum ondan 3 aile gidiyoruz eltimler arkadaşlar 1 haftalığına diğer 1 haftayı daha sonra kullanırım

Kimse yazışmıyo neyse ben toparlanayım artık çıkarım birazdan iyi akşamlar kızlar

Selamunaleykum kızkardeslerım...
Tek tek ısmen hepınıze tesekkur ederım desteklerınız, yazdıklarınız, dularınız ıcın...

Bugun doktor kontrolum vardı...
Kan tahlılım tekrarlandı ve degerlerım dususe gectı cok sukur...
Cok sukur dıyorum cunku dıs gebelıkten bıle korkmaya baslamıstım bır ara...
Sukur kı doktorumun da dedıgı gıbı kımyasal gebelıkmıs...
Bır hafta adet gormeyı bekleyecekmısım, bebegım kendılıgınden akıp gıdecekmıs...
Tutunamayacak yanı annesıne...
Bır hafta ıcınde olmazsam ılac verıcek o sekılde herhangı bır tıbbı mudahaleye gerek kalmadan sonlanacak ınsallah...

Ilk sıze yazdıgım gun cok kotuydum, saatlerce agladım...
Aksam haberlerı ızlıyordum, 3 sehıt haberını gordum...
Eger dedım ben buna yas tutarsam Rabbım cezalandırır benı...

Gucluyum suan da , ıyıyım ınanın kı...
Takdır Rabbımın...
Sınavımızın bır parcası buymus demek...

Sızlerden de uzaklasmıycam, kuzucuklarımı aydasu teyzelerınden mahrum etmıycem, hepınızı cok sevıyorum, ıyıkı tanımısım sızlerı...

aydasuuuuu canım benim, gelipte burda bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Aklımın bir köşeindeydin, hep hayırlı ise yanlış anlaşılmış olsun bebeği sağlıklı olsun, değilse en zararsız şekilde son bulsun inşallah diye dua ettim. iyi olmana çok sevindim canım. her zaman güçlü ol böyle, seni çok öpüyorum. :128::128:

Cok sağol canım arkadasım...
Allah razı olsun sızı o kadar yanımda hıssettım kı anlatamam... Gercek hayattan nerdeyse hıc bır arkadasım bılmıyor bız burda gercekten kardes olmusuz, herseyımızı paylasıyoruz...
Duaların ıcın cok tesekkur ederım canım, belkı de sızın dualarınız sayesınde boyle guc verdı Allah ım bana...

Lemlem ıyı kı acmıs bu topıgı , ıyı kı sızler gıbı pırlanta arkadaslar toplanmıs burda...

aydasuu sende onlinesın :))
biraz önce kim milyoner olmak isteri izliyordum bi soru vardı mutfağa gidince cevabını kaçırmıştım meraktan uyuyamam diye int.i açıp baktım. kk'ya da bakmadan kapatamadım
gerçekten sizde benim kardeşim gibi oldunuz. lemlem iyiki açmış dediğin gibi

Ben de oyle bırseyı merak edınce mumkun degıl uyku tutmaz canım :)
Dun esım gececıydı evde tek olunca bırak tv yı pc yı bıle kapatmıyorum, pc yı koynuma alıp eylul sayfasını onlıne bırakıp uyumusum yıne :)

Günaydınnnn..

Aydasu bitanemm çok çok sevindim iyi olmana canım arkadaşım. İşallah Rabbim en hayırlı zamanda bebişini verir. Allah inancı seni bu kadar güçlü kılan işte maşallah. Tabiki dünyada ne dertler var çok şükür halimize. Seni seviyorum ya. Tekrardan hoşgeldin..
Kötü şeyler yok iyi şeyler var artık tamammı.. Eeee artık güncelle şu bloğu anacım..

yorgun penguen :) inanmıyorum yaa facebooktan neden ilan etmedim bak o zaman kaçırmazdım

özdencimmm kaçırdın demek sen bu müjdeli haberii.. hımmm bizi boşlama bundan sonra işte. Facebooktan ilan etmedim daha kuzucum. kardeşim üniversitede. Onunla da yüzyüze konuşup öyle haber vermek istiyorum. perşembe gelicek işallah. ondan sonra belki ilan ederim facebookta.

Canımk benımmm...
Kesınlıkle suan gucluysem ınancım yuzunden canım... Yoksa ıcım nasıl yanıyor bır bılsen, nasıl agrım var bır bılsen...
Ama Rabbım boyle uygun gormus bu yuzden tevekkul etmek zorundayım... Ben de senı sevıyorum kuzum benımmm...

aydasucum güçlü olmana sevindim biz her zaman yanındayız senin için hayırlısı olsun en kısa zamanda yeniden anne olacağının müjdesini bekliyoruz buna inanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…