• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende 2011 eylül ayında evlenenlerdenim yeni gördüm topiği hemen cocok olayınagirnizimi kızlar yoksaa :52:

hoşgeldin hızlısınız vesselam canım maşallah eylülcükleree :1::1::1:

Bizde bebiş yok ama isimleri hazırlamışız maşallah :9: Hamişler siz ne düşünüyorsunuz bakimm :26:

biz geriden dönüyoruz önce isim sonra yavaş yavaş.

jelo ; kız gel bakem buraya :...

eşim çocuk istediğinde dün yeni bi bahane buldum asla eskimez.
hamilelik 3 aya indirilsin söz doğurucam diyorum :6::6::6: öyle 9 ay çekemem :1::1::1: yada bedelli olsun :16:

o zaman normal canım yat dinlen pc bakmak dikilmek bile baş döndürebiliyor..
hamile arkadaşlarımdan biliyorum çubuk kraker ile hayat geçiriyorlardı yada sevdiğin tuzlu herhangi birşey :56:
en iyi gelen bu oluyor. eşinde ilk zamanlarından dolayı stres yapıyordur. zamanla oda alışır

benim de çubuk krakerim hep yanımda
sürekli oturmak ya da yatmak tansiyonumu düşürüyo
arada kalkıp başka şeylere bakıyom

Bizde bebiş yok ama isimleri hazırlamışız maşallah :9: Hamişler siz ne düşünüyorsunuz bakimm :26:

erkek olursa ya enes olur ya da taha sanırım
kız olursa nişanlıyken meyra olsun demiştik, parlayan yıldız demek
ama artık başka isim istiyorum

benim de çubuk krakerim hep yanımda
sürekli oturmak ya da yatmak tansiyonumu düşürüyo
arada kalkıp başka şeylere bakıyom

erkek olursa ya enes olur ya da taha sanırım
kız olursa nişanlıyken meyra olsun demiştik, parlayan yıldız demek
ama artık başka isim istiyorum

dr gittiğinde yine sor belki hamilelere özel bi ilaç bişey verebiliyordur :6:

hamilelik 3 aya indirilsin söz doğurucam diyorum :6::6::6: öyle 9 ay çekemem :1::1::1: yada bedelli olsun :16:

iyiymiş canım :9: :9: Bizde bedelli istiyoruz :72:

Geçmiş zamanlarda duymuştum, karnın çatlamaması için badem yağı sürüyorlarmış, acaba bebeğe zararı varmıdır :26:

acı badem sütü çok güzelmiş bide göçmenlerin getirtiği bi krem var harika ötesi arkadaş sürmüş. 2 bebeği hiç bişey yok aynı zamanda bebeğe de pişik için süperdi. 4 aylık şuanda hiç kızarıklık bile yok ama buralarda bulunmuyormş :17:

acı badem sütü çok güzelmiş bide göçmenlerin getirtiği bi krem var harika ötesi arkadaş sürmüş. 2 bebeği hiç bişey yok aynı zamanda bebeğe de pişik için süperdi. 4 aylık şuanda hiç kızarıklık bile yok ama buralarda bulunmuyormş :17:

hımm bak onu duymadım, araştırırsak belki getirecek birini bulabiliriz :26:

Günaydın kızlar..
Dün eşimi aradım biraz erken gelsene bugün işin yoksa dedim 5:30 da geldi çok beklemedim. Odaya geçti sana bi hediyem var dedim. trendyolun kutusuna yapmıştım sürprizi :1: saat filan sanmış kutu küçüktü. Kapağın iç tarafına yapıştırmıştım yazıyı. babacım 9 ay sonra bunları giymeye geliyorum bekleyin beni yazmıştım :16: daha yazıyı bitirmeden aaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi çığlık attı ama gözlerinin içi nasıl parlıyo. Sarıldı sımsıkı. Aşkımmm aşkımmm diyip sarılıp öpebildi sadece tutuldu adam. Çok çok mutlu oldu. Baya bi bırakmadı beni. Gözleri doldu. Bütün akşam muhabbetimiz bebekti. Sonra sarıldı bana ağladı. Çok teşekkür ederim aşkım bana bu duyguyu yaşattığın için dedi. Ben de dedim senin katkılarınla oldu :9: Kıyamam bütün akşam mutfaktan bişe istermisin, sen yat uzat ayaklarını bak yorma kendini. bundan sonra hep meyve yiceksin filan. Oyy kocam benim ikimizde çok istiyomuş ama birbirimize belli etmiyomuşuız diyo. Gerçekten sevindinmi dedim. Sevinmemmi aşkımızın meyvesi çok şükür Rabbim aratmadan verdi bize diyo.

Annemle babama aynı anda söylemek istiyorum. babam akşam işteymiş yarınıda bekleyemem. öğlen anneme kahvaltıya gidicez orda söyliycem bi heyecan daha yaşıycam :1:

Penguenımmmm...
Rabbım hergecen gun dunku mutlulugunuzun kat kat fazlasını yasatsın ınsallah...

kesinlikle canım benim tabular yıkıldı :6: ama iyi de oldu :34:
dün eşime de diyorum eğer böyle ise uzun süre bebek falan yok :50::50: baksana hemen hamile kalınabiliyormuş diye :16:
1 sene adet olmamanın üzerine çok şanslısın canım hemencik oldu iyiki de olmuş :nazar:

Evet speddy cok sukur Rabbıme aratmadı...
Kız sen cıddı cıddı hemen hamıle kalmaktan tırstın ha bızım yuzumuzden :1:

:119::119::103::69::69: yarın 11. ayımızı kutlucaz vay be !! :D :123::123::38:

Allah nıce 11 yılları gostersın saglıkla ınsallah

aydasu nerdesiiiiiiiiin?

Doktora gittin mi:26:

Merhaba vafıcım... Gıttım canım sabah, doktorumu cok sevdım cok tatlı bır kadın...
Karnımda ultrasonla keseye baktı cok kucuk annesı burdan gozukmuyor betanı tekrarlayalım ona gore alttan bakalım dedı, tekrar kan testı verdım, saat 1 de cıkacak sonuclar, beklemeyelım dıye eve geldık 1 e doğru tekrar cıkcaz sonuclara bakcak keseyı gormeye calıscak ıns

:9::9:Speedy gözündende hiçbişey kaçmıyo maaşallah okuyodum öyle açıktı sayfa arada bakıyorum :27:

aydasucum minicikmiş oy oy annesi yesin onuu:1:
Bakalım sonuçlarına göre görür inşallah keseyi göremesede haftaya falan görünür sanırım gerçi hiç anlamıyoruz biz ama sayenizde bilgi sahibi oluyoruz:1:

Evet speddy cok sukur Rabbıme aratmadı...
Kız sen cıddı cıddı hemen hamıle kalmaktan tırstın ha bızım yuzumuzden :1:
Allah nıce 11 yılları gostersın saglıkla ınsallah

Merhaba vafıcım... Gıttım canım sabah, doktorumu cok sevdım cok tatlı bır kadın...
Karnımda ultrasonla keseye baktı cok kucuk annesı burdan gozukmuyor betanı tekrarlayalım ona gore alttan bakalım dedı, tekrar kan testı verdım, saat 1 de cıkacak sonuclar, beklemeyelım dıye eve geldık 1 e doğru tekrar cıkcaz sonuclara bakcak keseyı gormeye calıscak ıns

çok şükür canım bundan sonra Allah sağlık versin inşallah.
Hep istedikten 5*6 ay sonra kalırım diye planlıyordum ama şimdi o istediğim zamanı uzun süre ileri attım :9::9::9:
amin canım inşallah cümlemizi :28:

dr işine de sevindim iyi birisi çıkmış kese küçük olduğu için alttan muayeneler başlamış
bak işte bide ben bundan kaçıyor gelen elliyor geçen elliyor 9 ay boyunca kese gözükmüyor,bebek nerede , doğum yaklaştı mı ?
aman neyse sizinde gözünüzü korkutmayım. beni ellemeyecek dr ile anlaşma yapacağım :52::52::52:

:9::9:Speedy gözündende hiçbişey kaçmıyo maaşallah okuyodum öyle açıktı sayfa arada bakıyorum :27:

yok işte annem kaçamazsın benden :31::31:

çatlak için önlem almak gerekli tabii ama biraz da vücut yapısıyla ilgili
kuzenim 2 doğum yaptı hiçbşy kullanmadı ne çatlak var ne göbek arkadaşım da aynı şekilde 2 çocuğu var ama manken gibi annemin de çatlağı yok inşallah ona çekmişimdir

bu arada benim anne tarafımda en büyüğü 12 en küçüğü 2 yaşında olmak üzere

18 tane kuzen çocuklarımız var hepsinin hamileleliğinde yine malesef her sn yanlarındaydım artık ezberledim sanırım testleri sonuçları :1:
1 tane de ikizimiz var 8 yaşındlar :36::36:

Evet bu haftasonu planlar neler bakalım hadi kızlar çok güzel bir hava olur inşallah haftasonunda
Bizim yarın tabiki başta temizlik var ardından spora gidicez gerçi çok sıkıldım spordan heryerim ağrıyor yaff bu aydan sonra bırakabilirim:1:
Akşam yemeğini belki evde belki dışarıda yeriz sonra sinema yapıcaz Yenilmezler vizyona girdi eşimin beklediği bir filmdi
Haftasonu değişik bişeyler yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor :1:

susamcık olduğu için görünmemiştir :9: Doktorunun iyi çıkmasına sevindim canım, için rahat olur..

Back