Günaydın kızlar..
Dün eşimi aradım biraz erken gelsene bugün işin yoksa dedim 5:30 da geldi çok beklemedim. Odaya geçti sana bi hediyem var dedim. trendyolun kutusuna yapmıştım sürprizi
saat filan sanmış kutu küçüktü. Kapağın iç tarafına yapıştırmıştım yazıyı. babacım 9 ay sonra bunları giymeye geliyorum bekleyin beni yazmıştım
daha yazıyı bitirmeden aaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi çığlık attı ama gözlerinin içi nasıl parlıyo. Sarıldı sımsıkı. Aşkımmm aşkımmm diyip sarılıp öpebildi sadece tutuldu adam. Çok çok mutlu oldu. Baya bi bırakmadı beni. Gözleri doldu. Bütün akşam muhabbetimiz bebekti. Sonra sarıldı bana ağladı. Çok teşekkür ederim aşkım bana bu duyguyu yaşattığın için dedi. Ben de dedim senin katkılarınla oldu
Kıyamam bütün akşam mutfaktan bişe istermisin, sen yat uzat ayaklarını bak yorma kendini. bundan sonra hep meyve yiceksin filan. Oyy kocam benim ikimizde çok istiyomuş ama birbirimize belli etmiyomuşuız diyo. Gerçekten sevindinmi dedim. Sevinmemmi aşkımızın meyvesi çok şükür Rabbim aratmadan verdi bize diyo.
Annemle babama aynı anda söylemek istiyorum. babam akşam işteymiş yarınıda bekleyemem. öğlen anneme kahvaltıya gidicez orda söyliycem bi heyecan daha yaşıycam