yok speedyim 9 yıl beklemicez diğer borçlar 1-2 yıla biter en fazla inşallah sadece onu bekliyoruz
normalde ağrım yok ama hassasiyet devam ediyo öyle hemen geçmezmiş zaten dokunamıyorum burnumu silemiyorum bile
evet yaa ben de duygulanıyorum bebekleri çok severim durumlar müsait olsa beklemezdim sen de fazla bekleme bence ya da bekle 2013 de beraber yapalım
speedy sen ben de bir yaparız
9 yıl da bebek için beklenmez heeeeeeeeeeenaptın sen öyle
hayırlısı olsun canım bir tane daha 1. yıl sonra diyen
ilk evlendiğimizden beri 1.yılımız bi dolsun ondan sonra diyoruz hep, aslında 3-4 ay var ama kendimi o tarihe şartladığım için, şuan için tam hazır hissetmiyorum kendimi.. Eylülden sonra 2-3 ay sonra olursa 2013 oluyor, kızlar böyle hamiş bi grupta biz olabilirizBazende düşünüyorum.. Aralık ocak gibi hamile kalsam, hamileliğin en zor zamanları yaza gelecek, kışa doğru doğum olacak.. Yani düşündükçe tarihi hep daha ileri atasım geliyor, neysem çok düşünmeyeyim
Kızlar bebiş için hazır hissettiğinizde olsun inşallah planlı olsun yani
Allah herkesin gönlüne göre versin topiğimizde isteyenlerin gönlüne göre vermeye başladı çok şükür sonra sırayla gidicez
Hayırlı cumalar bu arada bugün son iş günü çok işim var aynı zamanda maaş var of ofAkşam mesai bitimini dört gözle bekliyorum şimdi çalışmam lazım ara sıra bakarım topiğe
işte ben böyle düşündüğüm için günlerim gittikçe ileri atıyor
bi ara ciddi ciddi eşimle eylülde olsun dedik anam şimdi düşünüyorum da iyiki senet menet imzalamamışım
eylülde geçsin ondan sonra belki böyle düşün düşün biz menapoza da gireriz
Dünde kızsal mazeretlerden biraz belim ağrıyordu, eşim spor yapıp belini kuvvetlendirmek gerek,çocuğu nasıl taşırsın yoksa diyor.. Bende arada böyle gitgeller , neysem çok düşünmemek gerek
geçen gün yazdım ama arada kaynadı
eşimle tv izliyorduk baba kız dans ediyorlar.
eşim bi anda hüzünlendi. ben nasıl kızımı vericem diye.
üstüne gitsem ağlıcaktı neredeyse ben kınamda babamla dans ettim.
sizi görünce bile gözlerim fena oldu diyor.
yani bizim rahatsızlık ilerledi olmamış çocuğu yaptık doğurduk büyüttük bide evlendirdik
devamlı bebek muhabbeti vardır ama bebek olarak değil kızım olarak
hımm,demekki eşin kızı olsun istiyor..kız babası olmak çok zormuş ama, istemede,nişanda, düğünde hep aktı babamın gözyaşları..Biz hep onların nazlı prensesleri oluyoruz..
hemde deli gibi istiyor daha 1 kez çocuğum olsun lafını duymadım her zaman kızım olsun..
kız babası olmak zor ama bir babanın kızı olmakta zor. benim için babam bi yana dünya bir yana
evet canım, bende babama çok düşkünüm..Sesini duymadan günü sonlandıramam..
kız çocukları hep böyle olduğu için de kız delisi oldu eşim
Allah gönlünüze göre sağlıklı bebekleriniz olsun canım, bende ilk kızım olmasını isterim, hatta isim konusunu bile konuşuyoruz arada eşimle..
2 isim koyacağız, birini o diğerini ben
amin canım Allah herkese gönlündekini nasip etsin önemli olan sağlıklı sıhhatli olmaları..
bende hep oğlum olsun isterim yağız efe. ama kızım olursa çok daha fazla sevinirim. oğlum olursa sorgusuz direk bu ismi koyarım ama kız için hiç düşünmedim bile
Eşim deniz koymak istiyor, ben kız olursa ışık yada eylül, erkek olursa yiğit..
Eşim deniz koymak istiyor, ben kız olursa ışık yada eylül, erkek olursa yiğit..
deniz gerçekten güzel bir isim.unısex ayrıca.
eylül de güzel yağız yiğit bunlarda favorim.. buda sezan aksunun yağızım yiğidim şarkısından takıldı bana
deniz ve eylül ben de çok severim ama kızımız olursa zeynep olacak büyük ihtimal
Tabi biz şimdilik böyle düşünüyoruz, ama bakalım bebiş oluşunca ne karar vereceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?