Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeyno olarakta severim zeynepte seviyorum ama yengemden dolayı soğudum.
40 kafadan 40 ses çıkar kesin
ahsen ve penguen hoşgeldiniz nasılsınız bakalım
bİRAZ KASIKLARIM AĞRIYO AMA NORMALMİŞ OKUDUĞUM KADARIYLA. kızlar nolur dualarınızı gönderin riskli dönemleri atlatalım sağlıklı bi şekilde. Herkesde duydu benimhemen Allah kem gözlerden korusun.Anneme gidiyoruz şimdi müjdeyi vermeye. Öpüyorum sizi.
bİRAZ KASIKLARIM AĞRIYO AMA NORMALMİŞ OKUDUĞUM KADARIYLA. kızlar nolur dualarınızı gönderin riskli dönemleri atlatalım sağlıklı bi şekilde. Herkesde duydu benimhemen Allah kem gözlerden korusun.Anneme gidiyoruz şimdi müjdeyi vermeye. Öpüyorum sizi.
benim zaten kaynanamın adı zeynep olduğundan herkesin hoşuna gidecektir
Dimi isim koymakta bir tantana :44: aslında en doğrusu kimsenin karışmaması ..
Eşin mi zeynep koymak istiyor:26:
yok canım ben istiyorum yıllardır en sevdiğim modasının asla geçmediğini ve geçmeyeceğini düşündüğüm bi isim...
aynen öyle. vallahi ya..
acwny canım şuanda çok küçük belirtilerine baktım kasık ağrısı batma falan diyor.
dr bi görün istersen miğde bulantısı için çok erken olmalı.
yada çubuk kraker falan ye isterse iyi gelir belki.
canım neredeyse 1 buçuk ay oldu tam mide bulantısının başladığı dönem
bende de pek olmuyodu ta ki dün akşama kadar
kocam da çok telaşlı hemen doktora gidelim dedi de ben gerek görmedim
kızlar benim eşimi sakinleştirmem gerek ya
en ufak bişeyde korkuyo endişe ediyo heyecan yapıyo
o beni sakinleştireceğine ben onu sakinleştiriyorum
dün gece midem bulanıyo diye uyumadı bi türlü gözümü bi ara bi açtım öyle tavanı seyrediyo
neden uyumuyosun diyorum
sizi düşünüyorum dedi bi başladı duygusal duygusal konuşmaya gecenin dördünde
erkek ismi de BARIŞ çok severim yine modası geçmeyen isim ama görümcemin oğlunun adı o yüzden koymayız heralde ama ARAS da yıllardır çok sevdğim isim ya da DORUK