2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kesinlikle canım benim tabular yıkıldı ama iyi de oldu
dün eşime de diyorum eğer böyle ise uzun süre bebek falan yok baksana hemen hamile kalınabiliyormuş diye
1 sene adet olmamanın üzerine çok şanslısın canım hemencik oldu iyiki de olmuş

günaydın kızlar

süper canım ikinize de çok sevindim
akşam anne baba da sıra oda sizden çok daha fazla sevinecektir

penguenim benim canım çok güzel olmuş çok güzel heyecanlar bunlar tekrar tebrik ediyorum seni

speedycim içmeyi ben de severim ama evlendiğimizden beri çok fazla içemiyoruz yoğunluktan dolayı misafirleri atlattık bayaa yaz da geliyo daha çok keyif yaparız kocişle bizim eğlenceler bi de sazlı türkülü olur kaynım güzel saz çalıyo sesi de harika eşimin sesi de güzel(gel de içme) zaten düğünde beraber sahneye çıkmışlardı

yok artık içemiyorum gayet düzenli ve sakin bir hayatım var

elif hayırlı olsun canım bebeğin çok şaşırdım valla bugünlerde noldu böle bu topiğe herkes hamiş:)

bugün cuma haftanın son günü ve çok mutluyum akşam kayınvalideme gidicez yemek derdim yok
yarında teyzemin doğum günü bu sabah nedense neşeli başladım.
dün akşam maç izlemeye tophaneye gittik bjk 1/0 yendi bu bizim işiize yaradı gs olarak çok iyi geldi

günaydın bayanlar;
pingu ne güzel bi akşam ne güzel bi süpriz yaşadınız allah mutluluğunuzu daim ettirsin inşş

kızlar eylül gelinlerinde landflover dışında istemeyen var mı bebek ? maşallah siz epey hızlı çıktınız hee
tek tek herkes dökülüyor

biz de istemiyoruz hemen 1 yıl belki daha fazla beklicez bi kaza olmazsa

1 yıl
olmadı bi 3 ay daha
olmadı bi 3 ay daha yavaş yavaş kaçış

hayırlısı olsun canım

ben ilk evlendiğimizde 2*3 aylık evliyken çok istedim hatta eşime sırf bunun için küstüm istemiyor diye.
ama şimdi iyiki istememiş diyorum. düşünemiyorum bile şuanda böyle bişeyi :18:

speedycim aynen kaçış
ama biz evlenmeden daha en az 2 yıl bekleyelim diyoduk ikimizde çocuk delisiyiz herkes istiyo ama taksitler falan var maalesef tamamen maddiyat çalışmam gerekiyo biraz daha toparlanalım ondan sonra
eşimin ailesi geçenlerden eşime bu yılın sonunda başlayın yapın bi torun demiş ama zor

bizde 4/5 yıl bekleriz diyorduk.
ama bu nişan düğün balayı derken her geçen yıl 1 yıl daha geri geldi.
şimdi ise yine ileri gidiyor benim annem hiç istemiyor daha çok erken yaşa gez dolaş diyor bende anne sözü dinliyorum
ama diğer taraf her gördüklerinde söylüyor onlarında hakları torun sevmek ..
bizimde borçlar var en önemlisi kredimiz 9 yılımız kaldı kendimi böyle avutuyorum napıyım

hoş geldin vaficim naber

iyi canım dün erken çıkmıştım, bi geçmişi okuyim dedim.. Sen nasılsın, burnunun hassasiyeti geçtimi?
Yaw hamiş takvimini görünce bayağı bi duygulandım he Bende 1.yılımız dolsun ondan sonra diyorum, kısmet bakalım..

normalde ağrım yok ama hassasiyet devam ediyo öyle hemen geçmezmiş zaten dokunamıyorum burnumu silemiyorum bile

evet yaa ben de duygulanıyorum bebekleri çok severim durumlar müsait olsa beklemezdim sen de fazla bekleme bence ya da bekle 2013 de beraber yapalım
speedy sen ben de bir yaparız

Son düzenleme:
bizim de 9 yıl var daha yaaaaaa

9 yıl da bebek için beklenmez heeeeeeeeeee naptın sen öyle

hayırlısı olsun canım bir tane daha 1. yıl sonra diyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…