- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
Speddy dıyordun zaten eger hamıleysen tabularım yıkılır dıye...
Ben ılacı bırakayım da belkı 1 sene sonra ancak olur dıyordum ama Rabbım nasıp ettı ustelık bır sey dıyım mı sıze ben unıversıteye hazırlanırken pco yuzunden tam 1 yıl adet olmadım, Rabbım aratmadı bu tamamen kısmet nasıpmıs onu anladım...
günaydın kızlar
Günaydın kızlar..
Dün eşimi aradım biraz erken gelsene bugün işin yoksa dedim 5:30 da geldi çok beklemedim. Odaya geçti sana bi hediyem var dedim. trendyolun kutusuna yapmıştım sürprizisaat filan sanmış kutu küçüktü. Kapağın iç tarafına yapıştırmıştım yazıyı. babacım 9 ay sonra bunları giymeye geliyorum bekleyin beni yazmıştım daha yazıyı bitirmeden aaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi çığlık attı ama gözlerinin içi nasıl parlıyo. Sarıldı sımsıkı. Aşkımmm aşkımmm diyip sarılıp öpebildi sadece tutuldu adam. Çok çok mutlu oldu. Baya bi bırakmadı beni. Gözleri doldu. Bütün akşam muhabbetimiz bebekti. Sonra sarıldı bana ağladı. Çok teşekkür ederim aşkım bana bu duyguyu yaşattığın için dedi. Ben de dedim senin katkılarınla oldu Kıyamam bütün akşam mutfaktan bişe istermisin, sen yat uzat ayaklarını bak yorma kendini. bundan sonra hep meyve yiceksin filan. Oyy kocam benim ikimizde çok istiyomuş ama birbirimize belli etmiyomuşuız diyo. Gerçekten sevindinmi dedim. Sevinmemmi aşkımızın meyvesi çok şükür Rabbim aratmadan verdi bize diyo.
Annemle babama aynı anda söylemek istiyorum. babam akşam işteymiş yarınıda bekleyemem. öğlen anneme kahvaltıya gidicez orda söyliycem bi heyecan daha yaşıycam
penguenim benim canım çok güzel olmuş çok güzel heyecanlar bunlar tekrar tebrik ediyorum seni
speedycim içmeyi ben de severim ama evlendiğimizden beri çok fazla içemiyoruz yoğunluktan dolayı misafirleri atlattık bayaa yaz da geliyo daha çok keyif yaparız kocişle bizim eğlenceler bi de sazlı türkülü olur kaynım güzel saz çalıyo sesi de harika eşimin sesi de güzel(gel de içme) zaten düğünde beraber sahneye çıkmışlardı
canım arkadaşlarım benim çok seviyorum sizi yaa. İşallah bereketiyle şansıyla sağlıklı hayırlı bi evlat versin rabbim.. Bende ağlıyorum öğrendiğimden beri. Arkadaşımın odasındaydım şaşırdılar onlarda hala ağlıyorum. Sanki başkasının hayatı inanamıyorum yaa çok güzel çok başka bi duygu.. Rabbim isteyen herkese tez zamanda bu duyguyu yaşatsın işallah Allahıma çok şükür. Yanlış olma ihtimali yoktur dimi 127 sonuç...
elif hayırlı olsun canım bebeğin çok şaşırdım valla bugünlerde noldu böle bu topiğe herkes hamiş:)
Günaydın kızlar..
Dün eşimi aradım biraz erken gelsene bugün işin yoksa dedim 5:30 da geldi çok beklemedim. Odaya geçti sana bi hediyem var dedim. trendyolun kutusuna yapmıştım sürprizisaat filan sanmış kutu küçüktü. Kapağın iç tarafına yapıştırmıştım yazıyı. babacım 9 ay sonra bunları giymeye geliyorum bekleyin beni yazmıştım daha yazıyı bitirmeden aaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi çığlık attı ama gözlerinin içi nasıl parlıyo. Sarıldı sımsıkı. Aşkımmm aşkımmm diyip sarılıp öpebildi sadece tutuldu adam. Çok çok mutlu oldu. Baya bi bırakmadı beni. Gözleri doldu. Bütün akşam muhabbetimiz bebekti. Sonra sarıldı bana ağladı. Çok teşekkür ederim aşkım bana bu duyguyu yaşattığın için dedi. Ben de dedim senin katkılarınla oldu Kıyamam bütün akşam mutfaktan bişe istermisin, sen yat uzat ayaklarını bak yorma kendini. bundan sonra hep meyve yiceksin filan. Oyy kocam benim ikimizde çok istiyomuş ama birbirimize belli etmiyomuşuız diyo. Gerçekten sevindinmi dedim. Sevinmemmi aşkımızın meyvesi çok şükür Rabbim aratmadan verdi bize diyo.
Annemle babama aynı anda söylemek istiyorum. babam akşam işteymiş yarınıda bekleyemem. öğlen anneme kahvaltıya gidicez orda söyliycem bi heyecan daha yaşıycam
kızlar eylül gelinlerinde landflover dışında istemeyen var mı bebek ? maşallah siz epey hızlı çıktınız hee
tek tek herkes dökülüyor
biz de istemiyoruz hemen 1 yıl belki daha fazla beklicez bi kaza olmazsa
speedycim aynen kaçış
ama biz evlenmeden daha en az 2 yıl bekleyelim diyoduk ikimizde çocuk delisiyiz herkes istiyo ama taksitler falan var maalesef tamamen maddiyat çalışmam gerekiyo biraz daha toparlanalım ondan sonra
eşimin ailesi geçenlerden eşime bu yılın sonunda başlayın yapın bi torun demiş ama zor
günaydın kızlar
Bi bakim ben gelene kadar neler olmuşş..
hoş geldin vaficim naber
iyi canım dün erken çıkmıştım, bi geçmişi okuyim dedim.. Sen nasılsın, burnunun hassasiyeti geçtimi?
Yaw hamiş takvimini görünce bayağı bi duygulandım heBende 1.yılımız dolsun ondan sonra diyorum, kısmet bakalım..
bizim de 9 yıl var daha yaaaaaa
iyi canım dün erken çıkmıştım, bi geçmişi okuyim dedim.. Sen nasılsın, burnunun hassasiyeti geçtimi?
Yaw hamiş takvimini görünce bayağı bi duygulandım heBende 1.yılımız dolsun ondan sonra diyorum, kısmet bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?