2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende ilaç kullanıyorum jelom ağustos sonu bırakıcam ilacı sonra senin yaptığın gibi kontrol ve çalışmaaaaaaaa topikin birinde parise gitmek olarak şifrelendirmişler çalışmayı

Sende bendensin olsun önce sorunları çözelim sonra bebiş çalışmalarıparise gitmekmiyok canım ben bu aralar parise ghitmeyi düşünmüyorum

HAHAH vallahi ya tedbiri hiç elden bırakmamıştım istiyorum dediğimde bile.
ama hep şey diyordum ya eylülde başlasak 5*6 ay olmasa falan gibi baksana hemencik oluyor
en güzeli daha geç başlamak iyice korktum bakalım eşime 1. yılımız geçsin diyordum oda geliyor

sipidim bende aynı sen gibiyim şimdi son aya kadar korunmaya karar verdim herkes 3 ay kesin olmuyo diyordu bizim fıstık hatunlar yıktı bu tabuyu

sipidim bende aynı sen gibiyim şimdi son aya kadar korunmaya karar verdim herkes 3 ay kesin olmuyo diyordu bizim fıstık hatunlar yıktı bu tabuyu

ya en yakın arkadaşım 6 ay uğraştı diğeri 3 yıldır pkodan dolayı beklemede. daha böyle bir sürü var dr bile diyor hemen olmayabilir diye.
ama bizim kızlar maşallah

Alemsin speedy yani olmasın diye ayak diriyosun ya
Valla önümüz haziran az kaldı haziranında ilk haftası 1.yılınız birde yemek programı var ahanda buraya yazıyorum yemeğin kapanış konusu eşinden gelicek eh artık çalışmalara başlarız diycek ay pardon bir parise gidelim diycek

senin şu yorumun beni öldüüryor heeee
bizimki bu ara kuzuların sesizliğinde istemiyorum ayağına yatıyor sanki konusu falan olmuyor ama arada bi gelip geçiyor işte.
önümüzdeki aya kadar 1. yıl hediyesi dışında yeni bir yalan üretmem lazım bende istiyorum aslında ama ciddiyete gelince olmiyy...:26:
paris londra amerika yer farketez gider gider geliriz

Son düzenleme:

Kuzuların sessizliği yanlız sessizliğini çok pis bozabilir ona göre
eşin gene insaflı bence şöylede olabilir oh birinci yıl yemeği şimdi bi düşünüyim eşim neyle sarhoş olabilir hımm şarap hemen iki şişe şarap tabi sana içircek kendi içiyo misali arada güzel sözler falan sen mest devamlı kadeh tazeleniyor, eve gittiğini ne yaptığını hatırlamazsın ertesi güne kadar hop bir dahaki regli gelmez, sen gidip alırsın bir test ve çift çizgi eşine bu ne nasıl oldu, bak sen beni sarhoş ettin dimi o gece oldu kesin,eşinden cevap aşkım haticeye değil neticeye bakıcaksın

hahaha yok ya bunu yapamaz çünkü eşim içki içmez ama beni bıraksa sabaha kadar içebilirim hasret kaldım içkiye.
eşim korunduğu halde istemiyorum diyince Allahtan bişey yapmıyor yoksa çoktan olmuştu bizim bebek bi yolunu bulur hallederdi.

Tamam o zaten 1.yılın hatrına azıcık içicek sana içircek
Şaka bir yanada bu şekilde olmasın tabi ama adamı az biraz daha zorlarsan yapıcak böyle
İçki of bende keyifli şöyle açık hava püfür püfür şarabımı yudumlamayı severim
Haftasonu gerçi mutfakta yemek yaparken elimde bir kadehim vardır mutlaka,hamile kalana kadar bol bol içmek lazım bir daha yok çünkü
Hayırlısı olsun canım benim ama bu yılı devirmeden olsun çalışmalar en azından

Maşallah eylül gelinlerimiz pek bi doğurgan çıktı

Iyi akşamlar kızlar öpüyorum

KÖTÜ plan yapacak adam sonunda yaaa
bende içmeyi severim bazen aklıma geliyor ama evlenmeden önce çok içiyordum neredeyse her akşam
böyle olması çok daha iyi oldu benim için eşim sevmiyor ... :)
bu yıl bitmeden bi ihtimal yada tam sonundan yakalayabiliriz duruma göre bakıcaz olmadı 2013

Anladım canım o zaman sata gore ben 5+2 yım sen de 5+1 sın

ewet inşaAllah

seninki süpriz oldu değil mi ?

ben 2013 ocak anneleri topiğine de yazıyorum iki gündür ama sadece teknik paylaşımlar oluyor
orda 3. ya da 4. çocuguna hamile olan bir sürü bayan var tecrübelerinden faydalanıyorum

amin tatlım
hayırlııs olsun hakkınızda
zamanla siz de düşünmeye başlarsınız eminim

Banada öyle geliyor
Hadi canım her akşam maşallah iyi içiyormuşsunBen kızlarla haftasonu planlarında içerdim sadece,şimdi evde içiyorum ama haftasonları keyiflik zaten eşim içer ama o keyfini çok arada oluyor,
Bence yıl sonuna kadar fikrin değişicek bana öyle geliyor kısmet bakalım bekleyip görücez

mAlesef içiyordum çok şükür 2yıldır hiç içmiyorum denilebilir
her hafta sonu bende kızlarla canlı müziğe gidiyordum.
bakalım neler olacak

Haberlerini bekliyoruz canım, yorma kendini çok,yeğenimize iyi bak,tabi kendinede

Çok yorma kendini yavaş yavaş yap malum iki canlısın
Sende bebişinle birlikte Allah'a emanet ol,mutlu mutlu işlerini yap,yarın haberlerini gelişmeleriyle aynen bekliyoruz

Cok sağolun dusuncelı teyzelerımız

yk ya ben artık tutmamasına inanmıyorum etrafımda deneyip tutmayan çok
ama baksana

1 ay ilacı bırakıp hamile kalınıyor ve ayrıca pat diye tutan da oluyor kafamdaki tüm tabular yıkıldı

Speddy dıyordun zaten eger hamıleysen tabularım yıkılır dıye...
Ben ılacı bırakayım da belkı 1 sene sonra ancak olur dıyordum ama Rabbım nasıp ettı ustelık bır sey dıyım mı sıze ben unıversıteye hazırlanırken pco yuzunden tam 1 yıl adet olmadım, Rabbım aratmadı bu tamamen kısmet nasıpmıs onu anladım...

bebişkomun takvimine bakın:)

Ahsennnn
Bak ne dıyor altta susam tanesı

Yırım o susamı yırım

Ay pingu naptı acaba ya heyecanla beklıyorum

Günaydın kızlar..
Dün eşimi aradım biraz erken gelsene bugün işin yoksa dedim 5:30 da geldi çok beklemedim. Odaya geçti sana bi hediyem var dedim. trendyolun kutusuna yapmıştım sürprizi saat filan sanmış kutu küçüktü. Kapağın iç tarafına yapıştırmıştım yazıyı. babacım 9 ay sonra bunları giymeye geliyorum bekleyin beni yazmıştım daha yazıyı bitirmeden aaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi çığlık attı ama gözlerinin içi nasıl parlıyo. Sarıldı sımsıkı. Aşkımmm aşkımmm diyip sarılıp öpebildi sadece tutuldu adam. Çok çok mutlu oldu. Baya bi bırakmadı beni. Gözleri doldu. Bütün akşam muhabbetimiz bebekti. Sonra sarıldı bana ağladı. Çok teşekkür ederim aşkım bana bu duyguyu yaşattığın için dedi. Ben de dedim senin katkılarınla oldu Kıyamam bütün akşam mutfaktan bişe istermisin, sen yat uzat ayaklarını bak yorma kendini. bundan sonra hep meyve yiceksin filan. Oyy kocam benim ikimizde çok istiyomuş ama birbirimize belli etmiyomuşuız diyo. Gerçekten sevindinmi dedim. Sevinmemmi aşkımızın meyvesi çok şükür Rabbim aratmadan verdi bize diyo.

Annemle babama aynı anda söylemek istiyorum. babam akşam işteymiş yarınıda bekleyemem. öğlen anneme kahvaltıya gidicez orda söyliycem bi heyecan daha yaşıycam

Pingucum ne güzel bir akşam olmuş böyle eşinin bugün neşesi mutluluğu yüzünden okunur Çok güzel düşünmüşsün bunu aklımızda tutalım
İnşallah eşinin ilgisi alakası hiç azalmasın hep böyle olun alıştır şimdiden nazlanmalarına keyfini sür hamileliğin,
Annenler iyice bir şok yaşar artık düşünemiyorum bile Hayırlısı olsun hiç sıkıntın olmasın bu süreçte bebişinle beraber hep huzurlu olun annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…