2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yawrucuklarım ben çıkıyorum. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız için iyiki varsınız çok seviyorum sizi. Yarın anlatırım eşimin tepkilerini öptüm hepinizi.

geç olsun güç olmasın inşallah. seneye belki bilmiyorum.

AYNEN öyle ama benim ki bomba olmaz.
korunuyoruz çünkü

çok sağl canım Allah ailesine sabır versin bizimki iç burukluğu

Allah isteyene nasip etsin vallahi sen bekle beni birlikte yaparız

evet speedy seneye bizde böyle peş peşe haberler verelim ikimizden başkada seneye düşünen yok heralde.

yawrucuklarım ben çıkıyorum. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız için iyiki varsınız çok seviyorum sizi. Yarın anlatırım eşimin tepkilerini öptüm hepinizi.

Yaw bugün benim bilg. kafayı yedi.. Bi msj. defalarca gönderiyor..

Neysem pingucum bi sürü öptüm seni

Son düzenleme:
evet speedy seneye bizde böyle peş peşe haberler verelim ikimizden başkada seneye düşünen yok heralde.

Biz bi ara bu sene düşündük ama mantıklı düşününce erken geldi bana eşim hala bu sene düşünüyor o ayrı
seneye birlikte veririz haber hem tecrubelerden de yararlanırız

Speedy başınız saolsun Allah geride kalanlarına sabır versin gencecik takdiri ilahi.Adaşımmış ayrıca üzüldüm, Allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin.

isminiz benzesin canım sadece. :26: amin

Aaaaaaaaaaaaaa Pinguda hamile ne oluyor kızlar topik teker teker hamilePingu çok sevindim senin adına ay hamilesin erken tespit ettin birde ne kadar güzel ağzın kulaklarında gezersin sen şimdiHayırlı olsun kızlar arada başka varsa artık bugün söylemesin yoksa kalpten gidicez topikçek yarına saklasın

Kızlar hayırlı aksamlar ben de cıkıyorum surem doldu gıdeyım azcık ıs yapayım yemegı yaptım da...
Hadı Allah a emanet olun yarın doktordan gelınce gorusuruz ınsallah...

Elbette isim benzesin,ne denirki üzgünsün şu anda ailesini hiç düşünemiyorum evlat acısı hiçbirşeye benzemezmiş ölümede alışıyor insan Allah'tan gelince

sipidim başınız saolsun mekanı cennet olsun

pinguuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu nasıl güzel bir haber

eve geldim topiki açtım harika bi haber daha oturdum ağlıyorum.

rabbim kolay bi hamilelik ve doğum nasip etsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kocamaaaaaaaan sarılıyorum sana haberleri ver bize.

kızlar bizde mi yapsak hemen bebiş?

Kızlar hayırlı aksamlar ben de cıkıyorum surem doldu gıdeyım azcık ıs yapayım yemegı yaptım da...

Haberlerini bekliyoruz canım, yorma kendini çok,yeğenimize iyi bak,tabi kendinede

Çok yorma kendini yavaş yavaş yap malum iki canlısın
Sende bebişinle birlikte Allah'a emanet ol,mutlu mutlu işlerini yap,yarın haberlerini gelişmeleriyle aynen bekliyoruz

bencede tecribelerden yararlanacağız, ben düşünmediğim için sat ne(bat mıydı yada :26:) o söyledikleri sayılar ne onları bile anlamıyorum :116:
siz yine bi ara düşünüp konuşmuşsunuz biz konuşmadık bile düşün o derece düşünmüyoruz. ben bitek burda sizlerle konuşuyorum çocuk mevzusunu, annem falan bişey söyleyince ayyy annneeee düşünmüyoruz deyip kapatıyorum konuyu.

Elbette isim benzesin,ne denirki üzgünsün şu anda ailesini hiç düşünemiyorum evlat acısı hiçbirşeye benzemezmiş ölümede alışıyor insan Allah'tan gelince

Aynen canım amin..

sağolasın cnm ..

Ben ilaç kullanıyorum olmasss
Haziranda yapabilirim ancak yanii 54 gün sonra tabi bu arada sevgili eşimden kazaya kurban gitmezsem
İsteyen çalışmalara başlasın ama hemen tutmayabilirmiş

Haziranda yapabilirim ancak yanii 54 gün sonra tabi bu arada sevgili eşimden kazaya kurban gitmezsem

yk ya ben artık tutmamasına inanmıyorum etrafımda deneyip tutmayan çok
ama baksana

1 ay ilacı bırakıp hamile kalınıyor ve ayrıca pat diye tutan da oluyor kafamdaki tüm tabular yıkıldı

bende ilaç kullanıyorum jelom ağustos sonu bırakıcam ilacı sonra senin yaptığın gibi kontrol ve çalışmaaaaaaaa topikin birinde parise gitmek olarak şifrelendirmişler çalışmayı

yk ya ben artık tutmamasına inanmıyorum etrafımda deneyip tutmayan çok
ama baksana

1 ay ilacı bırakıp hamile kalınıyor ve ayrıca pat diye tutan da oluyor kafamdaki tüm tabular yıkıldı

Elbetteki yumurtlamaya bağlı bişey kişiden kişiye değişiyor ben tutmasından yanayım hemencecik bu yüzden ovulasyon testi aldım bakalım ovulasyon gerçekten testte çıkıyormu diye, o zaman sen korunmaya devam şimdi gözün iyice korkmuştur senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…