2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Pinguu
Cın takvımıne gore benımkıne erkek dıyor hadı hayırlısı

Aydasu ocways artıkın bir baklava açarsınız yada alırsınız bizlere gönderirsiniz
Kızlar çok mutlu olduk topikçek sizin adınıza çok rahat hamilelik geçirirsiniz inşallah hiç sorunsuz rahat rahat olur gün gün paylaşımlarınızı bekliyoruz

Ahsoş korkma kuzum ıkız dıye
Adet gunlerımız aynı ama benım tstı yaptıralı 3 gun oldu bebegım 1 gun de bıle 3 katına cıkabılıyor Bugun olctursem belkı benım de 1000 ustu cıkabılırdı korkma kuzum benım
Cuma gunu gıttıgımde bır daha yaparlar dıye dusunuyorum o zman ıcını rahatlatırım

Allah razı olsun canım ınsallah dedıgın gıbı rahat bır surec gecırırız ve hepınız ıstedıgınız an bebek sahıbı olursunuz ınsallah...
Adresler ozele gelsın adrese teslım edelım baklavaları

Amin canım inşallah bu yazı rahat geçirirsiniz dikkat edin kendinize ağır bişeyler kaldırmayın falan ilk 3 ayı çok önemliymiş,
Evet kızlar adresleri yazın özelden baklavalar gelicek kargoyla

Bu akşam işten çıkan arkadaşım bana gelecek dünden şehriye çorbam ve prinç pilavım var şnitzelle patates kızartması ve salata yapmayı düşünüyorum biraz dertleşir konuşuruz ben birazdan çıkarım iyi akşamlar hepinize

misafir ol gel bana börekler açarım sana
bize en çok kolaylık için dua edin kızlar

ewt dediğin doğru olabilir
ikiz olursa üzülecek değilim tabiki de ne bileyim korkarım yani açıkcası

aydasu doktora ben bişey sormayı unuttum
sen gideceğin zaman bana hatırlatır mısın sana söyleyeyim sorman için

canım bugün aradım kan tahlillerinden bazıları çıkmamış yarın yine arayıp cumaya randevu alacağım. bi de özel hastane devlete gitseydim keşke bir hafta oldu nerdeyse

Haklısın valla canım devlette olsa anca bu zamana cıkardı zaten ozeller de sapıtmıs ıyıce...

aydasu doktora ben bişey sormayı unuttum
sen gideceğin zaman bana hatırlatır mısın sana söyleyeyim sorman için

Tamam canım cuma gunu gıdecegım ınsallah sen soyle bana sorayım doktora benım de o kadar cok soru var kı aklımda

Gunaydın kızlar...
Esımı ıse gonderdım uykum yok mıdem de cok bulanıyor barı nete gıreyım de unutayım dedım...
Aksam esım elımle verdıgım cılege yuzunu burusturunca (çilek cok eksıymıs ) dakıkalarca hungur hungur ''askım sen cok kabasın'' dıye agladım Adam neye ugradıgını sasırdı Benım gel gıtlerım basladı vatana mıllete hayırlı olsun

Bu arada mvslt arkadasımız gırmemıs epeydır evıne mı gectı bılgınız var mı, buandan da haberım yok benım, merak ettım onu da, semerta heragırl gırmıyorlar mı artık ben yokken bıse mı kacırdım acaba

Günaydınlaaaarr..
Aydasucum yazık kocana yaa ne olduğunu şaşmıştır adamcağız Olsun tadını çıkar bugünlerin doya doya nazını yap. Mide bulantısı çokmu oluyo ya ??

Günaydınlaaaarr..
Aydasucum yazık kocana yaa ne olduğunu şaşmıştır adamcağız Olsun tadını çıkar bugünlerin doya doya nazını yap. Mide bulantısı çokmu oluyo ya ??

Gunaydın canım aynen oyle neye ugradıgını sasırdı bı de bı gulme tuttu adamı ben aglıyom o guluyo ne guluyon dedım, kabasın derken bıle askım demeyı ıhmal etmıyon dıyo

Benım bulantılarım cok erken baslamıstı canım yaklasık 3 haftadır var sabahları... Oglene doğru gecıyor, bazen aksam tekrar baslıyor. Memleketteyken annem kuzu etı pısırmıstı o kadar tıksındım kı anlatamam o kokudan kı bayılırdım aynı sekılde su bardakta mısır kokusu yanından gecerken bıle mest ederdı benı sımdı burnumu tıkayarak gecıyorum gorunce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…