Pinguu
Cın takvımıne gore benımkıne erkek dıyorhadı hayırlısı
Aydasu ocways artıkın bir baklava açarsınız yada alırsınız bizlere gönderirsiniz
Kızlar çok mutlu olduk topikçek sizin adınıza çok rahat hamilelik geçirirsiniz inşallah hiç sorunsuz rahat rahat olur gün gün paylaşımlarınızı bekliyoruz
Allah razı olsun canım ınsallah dedıgın gıbı rahat bır surec gecırırız ve hepınız ıstedıgınız an bebek sahıbı olursunuz ınsallah...
Adresler ozele gelsın adrese teslım edelım baklavaları
Sofısım sen naptın tahlıl sonuclarını?
Aydasu ocways artıkın bir baklava açarsınız yada alırsınız bizlere gönderirsiniz
Kızlar çok mutlu olduk topikçek sizin adınıza çok rahat hamilelik geçirirsiniz inşallah hiç sorunsuz rahat rahat olur gün gün paylaşımlarınızı bekliyoruz
Ahsoş korkma kuzum ıkız dıye
Adet gunlerımız aynı ama benım tstı yaptıralı 3 gun oldu bebegım 1 gun de bıle 3 katına cıkabılıyor Bugun olctursem belkı benım de 1000 ustu cıkabılırdı korkma kuzum benım
Cuma gunu gıttıgımde bır daha yaparlar dıye dusunuyorum o zman ıcını rahatlatırım
canım bugün aradım kan tahlillerinden bazıları çıkmamış yarın yine arayıp cumaya randevu alacağım. bi de özel hastane devlete gitseydim keşke bir hafta oldu nerdeyse
aydasu doktora ben bişey sormayı unuttum
sen gideceğin zaman bana hatırlatır mısın sana söyleyeyim sorman için
Günaydınlaaaarr..
Aydasucum yazık kocana yaa ne olduğunu şaşmıştır adamcağızOlsun tadını çıkar bugünlerin doya doya nazını yap. Mide bulantısı çokmu oluyo ya ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?