2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hadi darısı başıma. Bundan sonra bir süre ev hanımlığının tadını çıkar canım. İşten çıkışın çok güzel bir zamana denk geliyor bu arada...

Umarım gönlüne göre bir iş bulursun sofistikecim, bence bu seneki tatilini erteleme borç zaten bitmiyor, çocukta olduktan sonra gönlüne göre rahat bir tatil yapamayabilirsin uzun bir süre..

canım patronla ne konuşacağını düşünüp gitme bence yanına, bende de öyle oluyor kafamda düşünüp gidince hiçbiri aklıma gelmiyor..İnşallah istediğin gibi bir görüşme olur, ama ama şimcik sen işten çıkınca biz seni özliycezzz

vafi kocan maça gitti ne güzel ama gs yenildi yaa bizde dün sinemaya gidemedik eşimle tophane de izledik mecbur

tüm gece hadi yenemedik bir gol bile atamadık diye üzüldü durdu zaten eşim, bir bjk lı olarak üzüldüm tabi
Tophanede güzel bir seçim olmuş canım, nargile içemiyorum ama yoğun olmamak kaydıyla kokusu hoşuma gidiyor.. Aklıma getirdin, eşimle bir haftasonu gidelim bizde..

bravo canım ya, bu ne enerji.. Sabah 8 de evden çıkmam gerek, 10 kala zor kalktım yataktan.. Çok uykum var, çoook

evet ya ama adam gibi de oynamadılar bende gs lıyım eşim BJK
tophaneyi seviyorum nargilesini keyfini falan ayarlayalım gidelim hep beraber hepimiz aynı şehirdeyiz. eşlerde tnaışmış olur hatta demet9 da müsait olursa gelir

Hadi darısı başıma. Bundan sonra bir süre ev hanımlığının tadını çıkar canım. İşten çıkışın çok güzel bir zamana denk geliyor bu arada...

evet gerçekten güzel bir zamana geldi, buralarda tam bahar havası var şimdilerde, ama okulum bitti biteli hiç evde oturmamıştım bakalım alışabilecekmiyim, napacam her gün bilmorum.

benim korktuğum şey şu; bakacak benden ümit kesilmiş geri dönmem mümkün değil bitirmişim kafamda, bu sefer çirkinleşmeye başlayacak. kendi haklı çıkarmak için bi sürü şey söyleyecek. yok böyle zamanda çıkılır mı bilmem ne. biliyorum çünkü başka bir şubede bir arkadaşımda çıktı, yine aynı adam patron, ona çok kötü hakaretler etmiş, 3 aydır maaşını da vermiyormuş, maaşı için çek vermiş, saçmalığa bakarmısın, çek tarihine kadarda bize yardım edersin demiş, şimdi çocuk çekide bozduramıyor 40günü varmış, yardım etmese olmaz 3 aylık maaşının yanmasını istemiyor. böyle saçmalıklar işte. neyseki benim sadece bu ayki maaşım var, o kadar aç gözlüyse vermesin onuda beni bıraksın razıyım.

bende eşime diyordum, haftasonu biz tanışalım, sonra sizi tanıştırıcaz

ama bugün kendimi öyle bir hazırladım ki, normalde işe kumaş pantolon, etek, elbise vs. ile gelirdim. bugün kot, çizme spor bir gömlek giydim. erken çıkabilirsem annemgile gitmeyi düşünüyorum

bende eşime diyordum, haftasonu biz tanışalım, sonra sizi tanıştırıcaz

ancak öyle olur zaten bu haftasonu tanışırız sonra eşli ayarlarız eşim heryerde sohbet kurar bankaıc olunca konuşacak çok konu oluyor faizden giriyor krediden çıkıyor

Hahaha benimkide çok çenelidir. Her konudan konuşabilir. Siyaset spor sinema müzik ayrıca çok komiktir. Bence iyi anlaşırlar...

aynen kk dan 3 kişi ile tanştık hiç sıkıntı çıkmadı sanki yıllrdır konuşuyor gibi görüştüler hala da devam eder sohbetimiz bizden iyiler hatta

kızlar bu haftasonu mu buluşuyorsunuz?

evet canm bu pazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…