Günaydınlar..
shadowcum nasılsın canım iyileştinmi biraz ?
günaydın kızlaaaar. sofistikecim üzüldüm canım ya nebiliim keşke hatırlatmasamıydım. bende düşünmemeye çalışıyorum şimdilik, şu iş meselesini atlatmam lazım önce. bugün patron geliyor onla konuşup bitirmem lazım bugün, düşününce heyecan basıyor, aklımda bin tane kelime varsa 100'e düştü. ne dicektim ben diye düşünüyorum. of bugün bana dua edin kurtulayım şurdan.
shadowshow çok geçmiş olsun canım, inşallah bugün iyileşmişsindir ateşinde düşmüştür.
geçmiş olsun shadows. yat dinlen bi güzel ilaç etkisini gösterir kesin meraklanma... ya uzaksınız ya ister istemez kıskanıyor seni canım.
benim derdimde başımdan aşkın kızlar ya bu sıralar memlekete gidecektik plan program yapmıştık dönüştede arabayı alıcaktık hatta yaz için tatil planlarımız bile hazırdı taaa ki landfloves öğrenim kredisi kabusunu bize hatırlatana kadar... çok da iyi yaptı aslında aklımızı başımıza getirdi...eşiminde benimde öğrenim borcu var ikimizin toplam 17-18 bin ediyor... şimdi önümüzde bu borç dururken de içim rahat etmiyo plan program yapmaya çünkü diken üstündeyim yarında bana yazı felan gelirmi diye. eşim abartıyosun diyo ama napıyım korkuyorum aniden kapımızı çalıcaklar diye. ya tüm birikimimiz buraya gidecek ya da ben bi işe girip çalışacağım artık...kpss ye de hazırlanıyodum ama artık iş ilanlarına bakıyorum. burda bi kaç özel okul var ilanda gördüm umarım onlardan biri olur...insanın borçlu olması ne can sıkıcıymış...
bunu dışında havalar düzeldi çok mutluyum yavaştan temizliğe başladım bugün mutfak dolaplarımı indirip sildim yerleştirdim bi ocağın üstündeki dolap ve aspratör kaldı onuda yarın yapıcam. eşim gecedeykende camları sildiririm ona :) perdeleri yıkarım bu hafta ama daha kalorifer yanıyo ya tekrar is olurmu diyorum. bi 10 gün dahamı beklesem bilemedim...
Elifciğim 30 haziranda manisadayız bizde. Kısmet olursa görüşürüz.
günaydın kızlaaaar. sofistikecim üzüldüm canım ya nebiliim keşke hatırlatmasamıydım. bende düşünmemeye çalışıyorum şimdilik, şu iş meselesini atlatmam lazım önce. bugün patron geliyor onla konuşup bitirmem lazım bugün, düşününce heyecan basıyor, aklımda bin tane kelime varsa 100'e düştü. ne dicektim ben diye düşünüyorum. of bugün bana dua edin kurtulayım şurdan.
shadowshow çok geçmiş olsun canım, inşallah bugün iyileşmişsindir ateşinde düşmüştür.
vafi kocan maça gitti ne güzel ama gs yenildi yaa bizde dün sinemaya gidemedik eşimle tophane de izledik mecbur
Günaydın kızlar, öfff bu gün evden çıkamadım. Biraz önce ofise girdim. Sabah bulaşık makinasını boşallattım, evi süpürdüm, çamaşırlarımı katladım. Sonra koştura koştura buraya geldim. Akşama yemeğimde var. Kafam rahat bu gün. Speedy tophaneye gitmedim canım.
tüm gece hadi yenemedik bir gol bile atamadık diye üzüldü durdu zaten eşim, bir bjk lı olarak üzüldüm tabi
Tophanede güzel bir seçim olmuş canım, nargile içemiyorum ama yoğun olmamak kaydıyla kokusu hoşuma gidiyor.. Aklıma getirdin, eşimle bir haftasonu gidelim bizde..
Hadi darısı başıma. Bundan sonra bir süre ev hanımlığının tadını çıkar canım. İşten çıkışın çok güzel bir zamana denk geliyor bu arada...
canım patronla ne konuşacağını düşünüp gitme bence yanına, bende de öyle oluyor kafamda düşünüp gidince hiçbiri aklıma gelmiyor..İnşallah istediğin gibi bir görüşme olur, ama ama şimcik sen işten çıkınca biz seni özliycezzz
evet ya ama adam gibi de oynamadılar bende gs lıyım eşim BJK
tophaneyi seviyorum nargilesini keyfini falan ayarlayalım gidelim hep beraber hepimiz aynı şehirdeyiz. eşlerde tnaışmış olur hatta demet9 da müsait olursa gelir
bende eşime diyordum, haftasonu biz tanışalım, sonra sizi tanıştırıcaz
evet ya ama adam gibi de oynamadılar bende gs lıyım eşim BJK
tophaneyi seviyorum nargilesini keyfini falan ayarlayalım gidelim hep beraber hepimiz aynı şehirdeyiz. eşlerde tnaışmış olur hatta demet9 da müsait olursa gelir
ancak öyle olur zaten bu haftasonu tanışırız sonra eşli ayarlarız eşim heryerde sohbet kurar bankaıc olunca konuşacak çok konu oluyorfaizden giriyor krediden çıkıyor
ama bugün kendimi öyle bir hazırladım ki, normalde işe kumaş pantolon, etek, elbise vs. ile gelirdim. bugün kot, çizme spor bir gömlek giydim. erken çıkabilirsem annemgile gitmeyi düşünüyorum
Olur canım tabi ayarlarız.
Hahaha benimkide çok çenelidir. Her konudan konuşabilir. Siyaset spor sinema müzik ayrıca çok komiktir. Bence iyi anlaşırlar...
kızlar bu haftasonu mu buluşuyorsunuz?
kızlar bu haftasonu mu buluşuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?