canım benım asla vazgecemedıgım uc koku var cok kalıcılar
la praire silver rain
thierry mugler alien
tom ford black orchid
3üde harika
daha uygun ve hafif arıyorsan
avonda wish of love hoş ve fresh bir koku
çok geç girdim buraya baya ilerlemişti sayfalar okuyamadım hepsini:))sadece okuduğum kısmından barıştığınız sonucunu çıkardım vah tühh aman amannn derken sen barışmışın ben üzülmeye devam ediyomuşum meğer:))hadi ya burayı mı okumuş amanınnnn casus gibi!!!ohooo sen bilmiyon daha neler oldu, geçmişi tam okumadın galiba.... eylül gelinlerimize nişanlımda katıldı bi ara :84: :84: neyyyse kurtulduk artık bakmayacak bile...
yaaa yazın tatil ne kadar güzel bişey yaaa, bazen keşke öğretmen olsaymışım diyorum, öğretmen olmak çok güzek helee öğretmen birde eşinin olması çok daha güzel olur. çok şanslısınız çok şanslı değerini bilin..
hayırlı olsun canım kına ve düğün tarihimiz aynı3 Eylül Kına 4 Eylül Düğün hadi hayırlısı hem bana hem gelin olacak herkese :)
o zaman canım şimdiden 5 kuruşları toplamaya başla.. benim iş arkadaşlarım falan ellerine 5 kuruş geçtikçe benim kalem kutuma attılardilenci gibi oldum, bir sürü oldu..
ayyy bende eylülde evleniyorum yuppiii sonundaa8 yılın üzerinee :)) 2 eylül kınam var 4 eylülde düğünümüz
şubatta nişanlandık ve nişanlandığımda bi çöpüm yoktu ha gayret çeyiz alıyorum of ne zormuş
ayyy bende eylülde evleniyorum yuppiii sonundaa8 yılın üzerinee :)) 2 eylül kınam var 4 eylülde düğünümüz
şubatta nişanlandık ve nişanlandığımda bi çöpüm yoktu ha gayret çeyiz alıyorum of ne zormuş
amin canım benim. sanada mutluluklar diliyorum:) düğün ne zaman bu arada:)hayırlı olsun canım evet doğru çok zor biz de 6 yılın sonunda evleniyoruz ben geç başladım ama çok yol aldım çeyiz konusunda az kaldı çok şükür allah hepimize yardım etsin
hayırlı olsun sofistike, çeyiz sayfanı görmüştüm
Allah mesut etsin
kızlaaar kuaför falan ayarladınız mıııı
amin canım benim. sanada mutluluklar diliyorum:) düğün ne zaman bu arada:)
Allah hepimizi mesut etsin inşallah
hoşgeldiiiiiin, senide ekliyorum ilk sayfadaki listemize.. çeyiz almak zor, ama çok da zevkli bişey.
çeyiz sayfan mı varmış ben görmedim bi bakiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?